Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ina- eu merg pe mana biancai la slabit asa ca astazi a fost ziua cu telemea cu verdeturi
in seara asta trebuie sa-i fac mancare micshunicii asa ca voi pune la fiert si ceva orez pentru mine si uite-asa ma apropii de ziua cu PIZZA

PS: iar cand voi termina toata treaba, pe la 11 ma voi pune in pat la dr house sa-mi savurez cele 4 cuburi de ciocolata amaruie

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

bebe - acum in "sezon" merge spanacul congelat asa ca doar clatit de gheata de pe el si bagat in compozitie ca are timp suficient sa se faca in cuptor
deci fara fiert/calit

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ina- eu merg pe mana biancai la slabit asa ca astazi a fost ziua cu telemea cu verdeturi
in seara asta trebuie sa-i fac mancare micshunicii asa ca voi pune la fiert si ceva orez pentru mine si uite-asa ma apropii de ziua cu PIZZA

PS: iar cand voi termina toata treaba, pe la 11 ma voi pune in pat la dr house sa-mi savurez cele 4 cuburi de ciocolata amaruie

avem 2 anisori si 9 luni

Inteleg ca tii disociat pe mese nu pe zile, nu?
Mult succes si sa bem curind pentru reusita!

Eu am reusit sa tin disociat 25 de zile si a fost ok dar nu ma puteam impaca / cu ideea ca asta e "noul meu stil de a minca"; imi era greu si sa impac din pdv culinar toata familia; asa ca...am renuntat Daca as stii SIGUR ca ma mentin dupa cu Montignac, as mai face o incercare dar vointa nu e tocmai punctul meu forte in acest moment

Mergi la inceput

nuuuu, este disociat pe zile
orezul il voi manca maine iar pizza poimaine

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

viitorul meu stil de viata (daca pot sa-i zic asa) e la fel ca anteriorul (exceptand perioadele ingrasatoare): mancat orice in wk pe principiul ca macar in cele 2 zile sa ne bucuram toti de detoate dupa care urmau 5 zile mai nemancate (cafea, ceva fructe, ceva iaurturi, de astea)
si uite-asa in wk puneam 1 kg care disparea in cursul saptamanii viitoare

recunosc ca nu-i ok deloc dar asa-s eu, cel putin deocamdata (si la fel ma vad cel putin inca 1 an ca mai incolo nu am orizont de prognoza)

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

viitorul meu stil de viata (daca pot sa-i zic asa) e la fel ca anteriorul (exceptand perioadele ingrasatoare): mancat orice in wk pe principiul ca macar in cele 2 zile sa ne bucuram toti de detoate dupa care urmau 5 zile mai nemancate (cafea, ceva fructe, ceva iaurturi, de astea)
si uite-asa in wk puneam 1 kg care disparea in cursul saptamanii viitoare

recunosc ca nu-i ok deloc dar asa-s eu, cel putin deocamdata (si la fel ma vad cel putin inca 1 an ca mai incolo nu am orizont de prognoza)

avem 2 anisori si 9 luni

Cam asa sunt si eu. In cursul saptamanii nu prea mananc, dar in weekend cam intrec masura.

Mergi la inceput

am cumparat o punga de linte rosie si acum stau si ma intreb cum sa o gatesc, asa ca am mare rugaminte la o reteta va rog ca as vrea sa-i dau andreei
as vrea ceva in care sa combin si carne, orezul exclus ca si-asa avem oaresce probleme cu constipatia (de am ajuns sa-i fac supa de rosii si ardeii umpluti folosind arpacas)
si sa-mi spuneti si cam cat timp se fierbe lintea, pls

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetele, spor la slabit !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Pisik ce veste buna La cat mai multe saptamani, sa ajungeti cu bine la termen

Chato te asteptam

Gianina sanatate Micsunicii si tie spor la slabit.

Ina - doamna care ne gateste face un spanac delicios cu bulion si usturoi. Din asta sigur ai voie. O intreb maine reteta. Cred ca asta ii voi cere si eu maine sa ne gateasaca.
Legat de cadouri - de sf Valentin ii pregatesc sotului de 9 luni un cadou si va fi livrat cam pe-atunci Eu zic ca este un super cadou...De 8 martie mi-ar placea sa primesc o bijuterie mica, frumoasa, pretioasa Ceva care sa-mi ramana amintire, eventual ceva de pus la gat.
Aaaa, baga lista de cumparaturi pt Ikea caci merg zilele acestea sa iau ceva rame foto

Spor la slabit fetelor!!! Abia astept sa ma alatur si eu caci am mult material de dat jos

Legat de vacante...noi ne bagam si vara aceasta daca mergeti pe undeva si ne primiti si pe noi cu 3 copii, dintre care unul mai plangacios Noi am ajuns la concluzia ca o sa ramanem fara casa, dar macar avem ceva amintiri

Astazi ma simt excelent Ieri am bagat 2 reprize de somn de cate 2 ore si tot varza eram. Am asa niste copii cuminti, ca m-au lasat sa dorm si s-au jucat tare frumos. Mai venea Cristi sa vada daca sunt ok.
Asa ca astazi bag curatenie la greu, caci se simte nevoia, plus spalat ca am reparat masina. Acum fug sa le dau de mancare la copii si sa-i culc si mai revin in pauze.

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Io ma uit dupa bilete de vacanta, cred ca venim in Ro 3 saptamini in luna mai.

Va asteptam !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

cool, poate plecam in turneu prin tara

Mergi la inceput