Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Stie careva o reteta de spanac care sa iasa delicios si sa nu contina lapte si faina?
Mie imi place la nebunie spanacul "clasic" dar, fara ingredientele mai sus mentionate, nu reusesc sa gasesc o reteta buna, oricit as improviza; azi am facut cu smintina, usturoi si mozarella; nu-i rau dar nici extraordinar.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Pai in loc de lapte si faina poti pune un cartof taiat cubulete. Mama asa il face si se leaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Imi plac la nebunie discutiile despre vacanta; pacat ca sintem doar in ianuarie, mai ales ca noi sigur vom merge din nou la sfirsitul lui august; cred ca doar daca imi ies planurile de crestere demografica vom merge in iunie, probabil; Ca si destinatie, pe mine m-ar tenta Spania (am fost o singura data 4 zile) dar, cu siguranta, vom alege din nou Italia pe motive de proximitate geografica.

Gashca vesela: voi sigur mergeti in Grecia la AI? In iunie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hello,

Am fost azi dimineata la doctor, la Giulesti si bebe s-a vazut chiar la eco pe burtica, nu vaginala. Are 6,1 saptamani (defapt are 7, dar mi-a explicat dr de la eco ca din cauza ca mi-a facut pe burtica este intarzierea asta, ca cel mai probabil are 7), are ritm cardiac,deci totul e in limite normale. Joi ma duc si la CMU, ca asa am programare.

Felicitari !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata la prinz, tufete

Pisigri, multa sanatate sper ca ai iesit din spital, ca nu am citit azi decit pe sarite

Ilink, bine ac e Sophiphi ok, restul... deh, ca la romanica. Zi merci ca nu le-a tunat sa te trimita sa ii faci tomograf, ca mai dadeai niste milioane

Io ma uit dupa bilete de vacanta, cred ca venim in Ro 3 saptamini in luna mai.

Mergi la inceput

Gianina , la Monti' si pastele si tartele (daca nu sint din tarite si faina integrala) sint interzise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

eu pentru tarta cu spanac mi-am cumparat forma de tarta de silicon (ca stiti ca v-am innebunit la un moment dat si cu asa ceva)
am fact in wk un fel de pandispan pe care l-am copt in forma de ursulet de silicon si a iesit super
apoi l-am taiat in 2 si am pus in strat de frisca

si apoi a trebuit sa ma sacrific si cu asta ca micshu' m-a persiflat

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Cu riscul de a fi enervanta, nici cartof nu e voie
Bianca, tot la cura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Imi plac la nebunie discutiile despre vacanta; pacat ca sintem doar in ianuarie, mai ales ca noi sigur vom merge din nou la sfirsitul lui august; cred ca doar daca imi ies planurile de crestere demografica vom merge in iunie, probabil; Ca si destinatie, pe mine m-ar tenta Spania (am fost o singura data 4 zile) dar, cu siguranta, vom alege din nou Italia pe motive de proximitate geografica.

Gashca vesela: voi sigur mergeti in Grecia la AI? In iunie?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Da in iunie vrem, in Grecia cel mai probabil dar sigur nu AI, la ei nu e rentabil si nici nu se merita pt ca sunt atatea de explorat si de degustat
Va bagati ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:

Gianina , la Monti' si pastele si tartele (daca nu sint din tarite si faina integrala) sint interzise

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

pai, nu pentru ian solicitai variatiunile?
sau te gandesti ca trebuie sa te sacrifici in caz de refuz
pastele din grau dur nu sunt bune?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Pisi, imi pare rau ca nu reusiti; imi facusem o gramada de planuri...

Mergi la inceput