Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***
Raspunsuri - Pagina 18
bebe_shtrumf spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
multe trebuiesc povestite live, ca-s cu patratele rosii , oricum noi ne-am distrat foarte foarte tare in Thailanda, e o zona de vis, cu niste plaje superbe, cu distractie si nebunie pana dimineata, cu travestiti, cu gay, cu mancare delicioasa, cu masaje incredibile, ce mai am zis cu barbata-miu ca ne-am intoarce oricand acolo Amalia acum il inteleg pe tzantzareanu ca nu se lasa de thailandeze la nicio petrecere |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Pisik06 spune:
Hello,
Am fost azi dimineata la doctor, la Giulesti si bebe s-a vazut chiar la eco pe burtica, nu vaginala. Are 6,1 saptamani (defapt are 7, dar mi-a explicat dr de la eco ca din cauza ca mi-a facut pe burtica este intarzierea asta, ca cel mai probabil are 7), are ritm cardiac,deci totul e in limite normale. Joi ma duc si la CMU, ca asa am programare.
Asta vroiam sa va zic. Pupicei
Mami de minune mica
Bianca2503 spune:
Pisik, ma bucur ca te-a linistit medicul si ca totul e ok. Peste vreo 2 luni ne zici daca i se iveste putza
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Hello, Am fost azi dimineata la doctor, la Giulesti si bebe s-a vazut chiar la eco pe burtica, nu vaginala. Are 6,1 saptamani (defapt are 7, dar mi-a explicat dr de la eco ca din cauza ca mi-a facut pe burtica este intarzierea asta, ca cel mai probabil are 7), are ritm cardiac,deci totul e in limite normale. Joi ma duc si la CMU, ca asa am programare. Asta vroiam sa va zic. Pupicei Mami de minune mica |
brovooo, stiam noi ca totul este perfect
Amalia
inapreda spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Hello, Am fost azi dimineata la doctor, la Giulesti si bebe s-a vazut chiar la eco pe burtica, nu vaginala. Are 6,1 saptamani (defapt are 7, dar mi-a explicat dr de la eco ca din cauza ca mi-a facut pe burtica este intarzierea asta, ca cel mai probabil are 7), are ritm cardiac,deci totul e in limite normale. Joi ma duc si la CMU, ca asa am programare. Asta vroiam sa va zic. Pupicei Mami de minune mica |
Pupici si tie! Ma bucur ca te-ai linistit din toate punctele de vedere.
Sa ne tii la curent cu cursul de astro'. Mi-e ciuda ca aici nu se organizeaza nimic, in afara de cursuri de...cofetar/bucatar
Mai veniti la Bistrita in mai?
I-ati spus Anei de bebe?
Gianina34 spune:
pupacim pisikul si mazarica mica
si pe ana, desigur
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
inapreda spune:
Stie careva o reteta de spanac care sa iasa delicios si sa nu contina lapte si faina?
Mie imi place la nebunie spanacul "clasic" dar, fara ingredientele mai sus mentionate, nu reusesc sa gasesc o reteta buna, oricit as improviza; azi am facut cu smintina, usturoi si mozarella; nu-i rau dar nici extraordinar.
Gianina34 spune:
inapreda- sa stii ca mie tare mi-ar place sa merg la un curs de bucatarit
avem 2 anisori si 9 luni
Pisik06 spune:
Multumesc fetelor.
INA, nu cred ca mai venim la Bistrita, nu ne-a iesit pasenta. Va tin la curent cu ce aflu la cursurile de astro. I-am zis Anei de bebe, dar inca nu constientizeaza ea cred.
Mami de minune mica
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui inapreda Stie careva o reteta de spanac care sa iasa delicios si sa nu contina lapte si faina? Mie imi place la nebunie spanacul "clasic" dar, fara ingredientele mai sus mentionate, nu reusesc sa gasesc o reteta buna, oricit as improviza; azi am facut cu smintina, usturoi si mozarella; nu-i rau dar nici extraordinar. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis cu ciuperci in loc de mozzarela si cu ou si combinat cu paste la cuptor sau ca o tarta, tot la cuptor |
avem 2 anisori si 9 luni