Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***384***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Pisigri: insanatosire grabnica,sa ajungi cat mai repede acasa la fata

Floric: trebuie sa te duci la un sediu Rds si sa soliciti o cartela pentru internet pe mobil, ti se va da toate detaliile.

Multumesc mult pentru raspunsuri, o sa plec cu ambii copii, sper sa fie bine, imi pare rau ca e frig si nu o sa poata sa mai alerge si pe afara.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan esti multumita de calitatea lenjeriilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisigri, sanatate multa! Situatia e neplacuta oricum, dar cand se mai adauga si dorul de copil...

Ina, eu am luat un model in genul astuia ( vad ca nu mai au exact modelul ala) http://www.lenjeriideosebite.ro/components/com_virtuemart/shop_image/product/Lenjerie_de_pat4eecf30709f0e.jpg si sunt multumita. Nu stiu celelalte cum o fi, dar asta al meu e dintr-un bumbac ce se spala fain si e foarte placut la atingere. Pretul a fost chiar ok, prin comparatie cu ce am mai vazut. Asternuturi faine sunt la Ambient - nu stiu daca este in Bistrita- insa nu stiu preturile cum sunt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Pisigri, sanatate multa! Situatia e neplacuta oricum, dar cand se mai adauga si dorul de copil...

Ina, eu am luat un model in genul astuia ( vad ca nu mai au exact modelul ala) http://www.lenjeriideosebite.ro/components/com_virtuemart/shop_image/product/Lenjerie_de_pat4eecf30709f0e.jpg si sunt multumita. Nu stiu celelalte cum o fi, dar asta al meu e dintr-un bumbac ce se spala fain si e foarte placut la atingere. Pretul a fost chiar ok, prin comparatie cu ce am mai vazut. Asternuturi faine sunt la Ambient - nu stiu daca este in Bistrita- insa nu stiu preturile cum sunt.

Multam fain
Avem Ambient, au asternuturi faine la 250 ron
Mi se par scumpe, mai ales ca tre' sa iau mai multe; pentru inceput, 2: una pe pat, una pe sfoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Multam fain
Avem Ambient, au asternuturi faine la 250 ron
Mi se par scumpe, mai ales ca tre' sa iau mai multe; pentru inceput, 2: una pe pat, una pe sfoara

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Da, stiam ca Ambientul nu se dezminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pisigri sanatate multa, sper sa te intorci repede acasa

Ina asternuturi faine au si la Ikea. Nu-ti plac?

Eu tot naspa ma simt

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Ce faceti fetelor?
Noi am desfacut bradul si cu ocazia asta am facut si curatenie generala, sunt multumita ca e totul luna si bec
Am pus si la spalat, am mai ordonat hainele Adei care vad ca se tot inmultesc, tre' sa ma mai linistesc cu cumparaturile

Olga, sa te simti mai bine !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Anaan, super faine lenjeriile, e un alt capitol unde am o colectie impresionanta, am avut o perioada cand m-am mutat in care cumparam lunar lenjerii si prosoape
Acum m-am mai linistit dar tot nu ma pot abtine cand vad unele faine, am vazut la Ikea cateva super, foarte colorate, vesele si luminoase dar astept sa ne mutam ca sa am motiv sa cumpar unele noi

Mergi la inceput

Si sa nu radeti de mine, dar m-am apucat sa fac cumparaturile pt Paste , ca sa nu zic ca incep aniversarile ghioceilor pana atunci !!
No, asta-s eu ce sa fac , sunt organizata sa zic asa !!

Mergi la inceput

Imi plac lenjeriile de la Ikea dar mi-e jena sa rog iar pe "cineva"

Si eu am lenjerii dar nu se mai potrivesc cu noul dormitor si chiar ma zgirie pe retina; chiar nu suport sa nu fie peste tot asortat Asa mi-e felul, nu am ce face; am luat una in seara asta + o pilota + 2 perne Se pare ca nici eu nu ma pot opri si e nashpa, mai ales ca am luat din banii pentru...Deny Rose (cu o parte din suma am ramas "pe caiet" inainte de Sarbatori cind mi-am luat si cizmele de pescar).

In rest, n-am facut nimic interesant; a fost si tata pe la noi si ne-am jucat cu Ian + inca 2 picnicuri Miine sper sa-l pot scoate putin la plimbare ca n-am treaba dimineata; o sa fac rapid doar un spanac si gata!

Nu mai spun ca astept ziua de miercuri pentru ca:
-dimineata merg la Mama Tie
-seara joc canasta (am abandonat obiceiul in perioada cu renovarile)

Mergi la inceput