BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

sper - parca 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

sper - parca 15.

Catalina

Multumesc

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Am scris un mesaj tare lung dar am decis sa il sterg.
Nu spun decat atat. Cunoscand-o pe Laura sunt convinsa ca nu a tratat nimic cu superficialitate. Nici nu stiu daca Laura stie ce e aia superficilaitate. Cunoscundu-i pe medici am convingerea ca atunci cand au luat aceasta decizie, de a transfera 4 embrioni, au facut-o motivat si cu profesionalism.
Peste comentariul "nu m-a intrebat nimeni cati copii vreau" prefer sa sar....filipac a spus ce era de spus.

Oricum, cred ca embrioreductia este solutia cea mai sanatoasa si as merge pe mana Dr. Herghelegiu.

Commentarial userilor cu 2 -3 mesaje nici nu stau sa le discut ca nu prezinta interes . Iar pt mine sunt ciudate si rautacioase.

By the way, am inteles ca Dr. Poiana nu mai activeaza in cadrul clinicii. Nici Dr Balea.(sper sa nu ii fi gresit numele, nu imi amintesc cu exactitate).

Catalina

Buna dimineata,

Cunoscand foarte bine echipa sunt 100% de acord cu mesajul tau.
Eu am facut FIV-ul cu domnii doctori la Atena si Laura m-a ajutat in tot acest timp. Celelalte fete m-au ajutat aici in tara. Comunicarea a fost excelenta cu intreaga echipa, iar nivelul profesional al tuturor este extraordinar.
Trebuie citite cu atentie doar cateva capitole de pe acest forum si toti veti intelege ce spun.
Poate unii nu pricep ca la nivel european, procentul de reusita al fertilizarilor este de 30%, restul de 70% NEREUSIND.
Apoi, foarte important BIOLOGIA NU ESTE MATEMATICA.
Noua ni s-a spus ca avand in vedere varsta mea de 40 de ani si istoricul medical (nici o sarcina, tiroidita autoimuna HASHIMOTO, hipertiroidism, hiperprolactinomie, doua gene MTHFR heterozigote)
mi se vor transfera 4 embrioni.
Se avea in vedere ca la grupa mea de varsta in 100% din cazuri cel de al 4 embrion nu se prinde, in 5% din cazuri sunt sarcini cu tripleti, iar in 25 sau 35% (nu mai imi amintesc exact) sunt sarcini gemelare.

Trebuie inteles ca nu ai ce calcula, noi doi suntem ingineri si avem abilitati deosebite la calculul matematic.
Am inteles ca orice embrion in plus inseamna o sansa in plus de a avea un copil, lucru pentru care luptam de ani si ani.
Fertilizarea in vitro poate fi privita ca un experiment extrem de delicat, in care apar o sumedenie de variabile (grosimea endometrului, stabilitatea tiroidei, nivelul prolactinei, mutatiile genetice care pot impiedica nidarea embrionului, etc.). Numai Dumnezeu stie daca va reusi sau nu.
La mine s-au prin 3 embrioni si am fost nevoiti din considerente pur medicale sa apelam la embrioreductie.
Am facut-o cu prof. Herghelegiu cu care am si nascut.
Dansul este un profesionist exceptional care nu mai are nevoie de nici o recomandare. Pe mine m-a ajutat enorm ca sa ajung cu sarcina gemelara pana in saptamana 38, pentru a evita problemele ce pot decurge de la o nastere prematura.
Cu toate ca pielea de pe burta mi se intinsese ingrozitor, aveam mancarimi groaznice de piele si nu puteam dormi noaptea, contractii frecvente si stateam cu Gynipral si No-Spa, iar rinichiul drept nu se mai drena cum trebuie din cauza sarcinii, am rezistat pana la capat.

Le multumim din suflet domnilor doctori Diakoumakos si Argyriou si intregii echipe de la Biogenesis pentru ca datorita dansilor avem 2 copii minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sa iti traiasca bebelusii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cap. nou

Mergi la inceput