BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

mihaela eu asa stiu.. ca ar fi un numar minim de producatori pe care clinicile il accepta..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

scuze ca ma bag in discutie, dar tocmai asta e avantajul FIVului, ca se poate face si cu 3 gigei scosi prin punctie testiculara. In cazul in care sunt putini, nu se mai lasa ovocitele la fertilizat la liber si se face ICSI, adica ia embriologul gigelul de coada, i-o taie si il baga direct in ovocit.

Si eu am transferat, de comun acord cu medicul, 4 embrioni, astia au fost de fapt toti, dar la mine erau alte conditiile: sunt cam baba si calitatea lasa de dorit, endometrul nu se prezenta prea bine, deci sanse mici de sarcina cu evolutie buna, cu atat mai putin multipla.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

buna seara la toata lumea
eu nu prea scriu la acest subiect dar nu ma pot abtine...eu am facut 4 FIV-uri si de fiecare data am transferat 4 embrioni AA nu s-a prins niciodata nimik iar medicul nu mi-a spus niciodata d c imi pune 4 ,asta nu inseamna ca nu stiam de riscul de a se prinde mai mult de 2 asa ca ana nu te supara dar nu cred ca e corect din partea ta sa-i acuzi ,cred ca ar trebuii sa multumesti lui DD
Tu hotarasti ce faci dar nu cred ca atunci cand ne apucam de FIV nu stim ce urmeaza...
sper sa nu te superi pe mine ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

qiao, asa stiam si eu, ca nu ai nevoie decat de cativa . Am citit despre un caz in care barbatul a avut un singur spermatozoid, s-a obtinut embrionasul dorit si in final sarcina.

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

scuze ca ma bag in discutie, dar tocmai asta e avantajul FIVului, ca se poate face si cu 3 gigei scosi prin punctie testiculara. In cazul in care sunt putini, nu se mai lasa ovocitele la fertilizat la liber si se face ICSI, adica ia embriologul gigelul de coada, i-o taie si il baga direct in ovocit.

Si eu am transferat, de comun acord cu medicul, 4 embrioni, astia au fost de fapt toti, dar la mine erau alte conditiile: sunt cam baba si calitatea lasa de dorit, endometrul nu se prezenta prea bine, deci sanse mici de sarcina cu evolutie buna, cu atat mai putin multipla.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

buna seara
anne mary e normal sa fii socata si a incerci sa arunci vina pe cineva dar sa nu uitam ca totusi esti insarcinata, deci fivul a reusit. in mom in care accepti sa faci fiv iti asumi riscurile lui. aici nu suntem la magazin - vrem 2, 3, 4 copii.e vb in afara de profesionalismul medicilor si de noroc. eu zic sa te rogi la dumnezeu pt ca este o vb - doamne doamne nu ne da mai mult decat putem duce.imi pare rau ca nu ai reusit sa comunici bin cu cei de la clinica. eu una nu am avut niciodata sentimentul ca sunt expediata sau nu mi se raspunde la intrebari.oricum la mine doamne doamne a hotarat tot - din 4 embrioni unul nu s-a dezvoltat si atunci s-au pus 3.
revenin la subiectul fertilizare vreau sa spun ceva fetelor care au problemele cu spermogramele sotilor: desi noi nu am avut un diagnostic clar la spermograma, nu era f buna, in sensul ca nu erau f multi (nu mai tin minte exact cati erau) si erau cam lenesi. dar cu o luna inainte de fiv sotul meu nu a fumat, nu a baut cafea si nici alcool si la fiv spermograma a avut valori normale, a fost cea mai buna din cate a facut (si au fost cateva in cei 5 ani de cand incercam).de asta zic ca la cei care nu au probleme mari puteti incerca si asta. avantajul f mare al biogenesisului este dr embriolog f bun, un profesionist si un om extraordinar - eu si tokyo nu o sa uitam niciodara cum dupa et a venit la noi si ne-a incurajat, noi i-am multumit si el a zis ca el ne multumeste pt increderea pe care i-am acordat-o.
ma scuzati, si eu m-am intins dar pt mine fivul e un subiect sensibil -stiu ca nu ii voi uita niciodata pe acesti oameni minunati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ingerash mic, nu ai nevoie de spermatozoizi la nivelul milioanelor pt FIV. Nu stiu de unde ai aceasta informatie, dar este eronata...
Si eu am o prietena al carei sotz nu are deloc spermatozoizi, i s-a spus sa ncerce FIV cu punctie testiculara, poate gasesc 2-3...

Prima IA nereusita este grea, orice nereusita este grea, dar sansele, dupa parerea mea, in cazul vostru, sunt mai mari in cazul FIV decat IA. Ma rog, mie dupa atatia ani mi se pare pierdere de timp si de bani cu inseminarile...este prea mare loteria.
Sa-ti spun pe scurt:
- 4 inseminari nereusite (repet, cu toate analizele perfecte, incl normospermie intotdeauna...)
- 1 FIV nereusit
- 4 blasto care nu s-au decongelat
- sarcina gemelara intrauterina + extrauterina, intra op din ev, extra extirpare trompa...
- alte 4 sarcini pierdute

Dupa inseminari, Maya obtinuta natural, in concediu.
Dupa toate sarcinile pierdute, Sasha obtinut prin FIV, din 12 embrioni AA am transferat 4 si s-a prins 1.

Povestea mea nu este tragica, cum a fost a altor fete (vezi Catalina, Sheherezada etc)...care au pierdut sarcini mari.
La mine sarcinile pierdute au fost pana in 3 luni. Este groaznic, dar am erseverat. Am reusit cu aj lui Dzeu si a dr. Deci nu dispera dupa o nereusita, plangi, revino-ti si fa-ti planul de viitor...
Bafta!

Filipac
Qiao, ai dreptate.

Mergi la inceput

buna seara

ingeras am retinut gresit.. in ultima vreme sunt foarte bulversata.. era vorba strict de inseminare.. pentru IUI e nevoie de minim 1-2 milioane jucatori.. scuze

_

Mergi la inceput

ingeras acum am citit restul mesajului..
- mie tot mi se pare cumplit sa ai atatea nereusite.. am trecut in proportie de 90% peste esec.. a fost greu cu primul beta hCG (ca nu am putut sa ma abtin si am facut unul cu 2 zile inainte de data recomandata de medic).. in ziua aia nu am stiut de mine.. imi pusesem sperante mari, probabil si din cauza ca medicul androlog ne-a asigurat ca putem avea reusita si cu inseminare..
- momentan sunt la stadiul de „cercetare”.. ma interesez, caut, citesc.. vreau sa iau decizia cea mai buna.. cu toate ca sunt constienta ca nimeni nu garanteaza nimic nici pentru FIV nici pentru IUI.. totul tine de noroc si de cat de mult te iubeste Dumnezeu (parerea mea)
sa-ti traiasca bebeii sa creasca mari si sanatosi si sa-ti ofere numai bucurii

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Ane mary cum mai esti ,ce ai hotarit ?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am scris un mesaj tare lung dar am decis sa il sterg.
Nu spun decat atat. Cunoscand-o pe Laura sunt convinsa ca nu a tratat nimic cu superficialitate. Nici nu stiu daca Laura stie ce e aia superficilaitate. Cunoscundu-i pe medici am convingerea ca atunci cand au luat aceasta decizie, de a transfera 4 embrioni, au facut-o motivat si cu profesionalism.
Peste comentariul "nu m-a intrebat nimeni cati copii vreau" prefer sa sar....filipac a spus ce era de spus.

Oricum, cred ca embrioreductia este solutia cea mai sanatoasa si as merge pe mana Dr. Herghelegiu.

Commentarial userilor cu 2 -3 mesaje nici nu stau sa le discut ca nu prezinta interes . Iar pt mine sunt ciudate si rautacioase.

By the way, am inteles ca Dr. Poiana nu mai activeaza in cadrul clinicii. Nici Dr Balea.(sper sa nu ii fi gresit numele, nu imi amintesc cu exactitate).

Mergi la inceput