BIOGENESIS FERTILITY CENTER (33)
Raspunsuri - Pagina 2
elly_me spune:
Catalina - felicitari!!
Sunt sigura ca vei gasi si in Ro un dr. care sa te ajute sa nasti. Mai citeste pe la gravidute.
Dar daca ai posibilitate sa te duci in grecia si crezi ca-i mai ok acolo ... te poti duce ...
Insa eu cred ca vei fi mai stresata.
Incearca la Polizu - sigur sunt doctori ok.
Daca vrei clinica particulara - te poti duce la Euroclinic - dr Poiana sau la Medlife Dr Albu ...
Felicitariiiii
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
catalina2307 spune:
catalinaexl - iti doresc o sarcina usoara si la termen.
Asa cum spunea si ingeras indiferent de decizia pe care o vei lua noi te sustinem.
Imi permit sa iti dau un sfat.....eu am avut o sarcina gemelara avansata pierduta din neputinta medicilor si a sistemului medical de la noi.
In primul rand nu ai ce cauta la un spital privat cu o sarcina multipla. Este o sarcina cu riscuri multe, cu posibilitati mari de nastere prematura. Deci din start optiunile nu sunt f multe :Cantacuzino, Filantropia, Municipal, Polizu si Giulesti . Un medic cu experienta, disponibil. Aici nu stiu ce as putea recomanda.
Dar iti pot spune ce anume NU am facut si ar fi trebuit sa fac cand a fost momentul. Sa stau in Grecia pe toata durata sarcinii. Nu am facut-o din acelasi motiv. Sotul meu nu putea sta cu mine, m-am gandit ca mi-ar fi fost greu, etc. Si la npi aceeasi poveste. El de acolo, eu de aici. Deci lucrurile ar fi fost simple.....dar din pacate la momentul acela am gandit altfel.
Daca poti sta in Atena sau Salonic este excellent.
In Atena as naste fara sa stau pe ganduri la Mitera. In Salonic nu pot face recomandari dar ma pot interesa. Ca sa inchei iti recomand prin prisma experientei mele sa stai in Romania pana la sfarsitul primului trimestru iar prin saptamana 15-16 sa pleci fara sa stai pe ganduri.
numai bine!
ingeras - sigur ca te anunt :).
Vladut vrea sa traiasca
catalinaexl spune:
Multumesc pentru sfaturi sunt foarte ajutatoare. Vine si dr D saptamana viitoare si am sa merg sa ii cer si lui parerea si sa imi recomande pe cineva de aici daca e cazul daca nu ma voi duce in Grecia. O incarc pe mamaie cu mine ca ea are grija de mine si ma duc, oricum mie imi place Grecia la nebunie . Sper sa iau cea mai buna decizie.
doragavrea spune:
Buna fetelor,sint noua pe forum si am decis sa scriu aceste rinduri cu gindul ca voi inparti cu voi bucuria mea .Am facut 2 fertilizari in ungaria Debreten cu doc Tandor amindoua fiind nereusite anul acesta am incercat in spania la clinica EUGIN ,vreau sa va spun ca sint in 5 saptamini cu gemeni si sintem foarte fericiti .Dupa parerea mea clinica este una dintre cele mai bune din europa si vo recomand cu toata caldura.medici sint toti foarte buni si foarte draguti,este foarte diferit de rominia si ungaria .Eu am 44 ani .Daca va pot ajuta cu ceva va rog sa imi lasati mesaj
marinalina48 spune:
Buna seara fetelor,
In prul rans va dau noutatile si anume: din data de 11.01.2012 familia s-a marit cu 2 fetite si un baietel. Baiatul a fost surpriza cea mai mare.
Prima fetita care s-a grabit sa vina pe lume, seamana leit cu mine, e grabita, blonda, si-a cerut drepturile la 7:24 dimineata cu un tignal... mama mama cu 44 cm/2,200 kg. Apoi a venit printul familiei, exact la aceeasi ora cu 43 cm/2,300 kg si apoi mezina familiei care are ochii mari si parul negru ca si baiatul si niste plamani puternici. Ea e micuta, 42 cm/ 2000 kg.
Arsurile mele probabil era de la parul lor... au un par...
Au stat la incubator 24h timp in care au mancat prin furtunel si apoi au iesit si au cerut biberonul. Probabil luni sau marti o sa plecam acasa.
Catalina - poti sa ma treci un categoria "Mamici FERICITE"
catalinaexl - felicitari iti doresc o sarcina usoara si la termen
Legat de locatie.. nu stiu ce sa-ti spun sincer
Eu nu am avut incotro si am nascut aici, as fi mers in romania dar nu am putut sta fara sot.
Nici aici nu stai pe roz la spitalele de stat. Daca ai posibilitate financiar, poti alege in salonic http://www.iatriko.gr/ sau genesis sau alta clinica privata dar la stat nu iti recomand ca eu am fost si a fost mai rau ca la noi
Eu am nascut la privat in katerini insa am ales pentru medici si nu ptr clinica. Cat despre reductie eu am fost complet impotriva, nu am avut inima sa renunt. Trebuie doar foarte bine urmarita sarcina si sa nu faci nici un fel de efort (sa ai parte de o soacra ca a mea si...va fi oki)
Iti tin pumnii
marinalina48 spune:
Am inteles ca Dr.D merge si la Medsana, are cineva idee ce program are?
Am o pritena care vrea o consultatie.... stie ca mi-a pus mie bine ouale alese cu grija de Dl Tassos....si vrea sa-l cunoasca
catalina2307 spune:
doragavrea - felicitari si sarcina usoara!
Multumim pentru informatii si pt ca ai ales sa imparti aceasta bucurie cu noi dar aici se discut despre FIV-uri la clinica din titlul subiectului. Iti sugerez sa postezi la subiectul fiv.
succes!
Vladut vrea sa traiasca
catalinaexl spune:
marinalina FELICITARI ma bucur foarte mult sa aud ca totul este bine. Mi-au dat lacrimile cand am citit postul. Iti multumesc si pentru sfaturi. Nu ma gandeam sa ma duc la public nici in Grecia, tot la privat as vrea. Sper sa imi recomande dr D pe cineva aici desi gandul ca treb sa merg la un spital public nu imi surade deloc, dar daca raman aici alta solutie nu am , din pacate nu cred ca exista nici un spital privat dotat corespunzator pentru a intampina orice problema. Din fericire ne potrivim si la soacre si a mea este foarte de treaba, doar ca e cam inaintata in varsta si nu prea imi place cum gateste din cauza asta va trebui sa o iau si pe bunica dupa mine, dar sunt sigura ca voi fi pe maini bune cu amandoua langa mine.
ionela73 spune:
doragavrea te rog sa-mi trimiti si mie M cu clinica din Spania. Eu am facut un FIV nereusit la Timisoara si mi-a zis cineva de Spania, Madrid. Spune-mi te rog tot , cum ai facut tu in Spania, costuri, etc.
Multumesc.