Disneyland Paris - 6 -
Raspunsuri - Pagina 7
Fomalhauti spune:
Revin cu o precizare: 70 euro este biletul de infant la Blueair un singur drum. Noi am plecat cu Blueair si ne-am intors cu Wizz. Nu stiu foarte exact cat am platit, la Blueair a fost in euro, la Wizz in RON si noi am cumparat bilete in iulie pentru ianuarie. Oricum a fost ceva peste 2000 RON, cred ca totusi un pic sub 500 euro (biletul infantului fiind, cel putin la Blueair mai scump decat biletul de adult; e drept, include un bagaj de cala automat dar acesta este carutul; poate fi si altceva dar cine circula cu copil sub 2 ani fara carut?)
Repet, eu zic ca functioneaza: 1500 euro, 4 zile, 4 persoane.
madau spune:
Noi ne-am hotarat sa mergem cu masina pana la urma, vom mai marge cu inca o familie asa ca iesim mult mai avantajos asa decat cu avionul, ne-am facut calculul si ajungem cam pe la 200 euro/familie transportul ceea ce e foarte bine. Mai obositor dar vom ramane si in Paris 4 zile sa mai vizitam una alta, am ochit un camping super frumos unde au mai stat niste cunostinte si unde ne costa cazarea doar 100 euro/familie/4 nopti, la casute cu bucatarie complet utilata, baie, etc...
Pt DL am primit oferta de 420 euro (2 adulti + 1 bucata copil), mai jos de atat nu cred ca mai e posibil asa ca in cateva zile achitam si avansul.
Sper sa fie bine, acum ma apuc de definitivat restul de calcule, ma duc sa bag un ochi in urma si sa-mi pun pe hartie
Zina spune:
Micky 2007, spune-mi te rog, cum este hotelul Dream Castle? Pe net arata super, camere frumoase si mari. Dar la recenzii am citit pareri proaste, cum ca, mancarea nu ar fi buna, camerele mici, baile la fel.
Noi vrem sa mergem prin aprilie, poate vremea va fi mai buna atunci. Cam cat v-a costat pe voi sejurul? Noi dorim vreo 4 nopti, 2 adulti si un copil de 5 ani. Cu tot cu transport. Rezervarea se face direct la hotel presupun, daca sunam, nu? Si biletele de avion sunt separat cred.
Noi dorim un hotel la 4 stele, bun, la care sa si mancam.
Astept cu nerabdare sa-mi raspunzi, sunt curioasa.
Multumesc!
Micky2007 spune:
zina hotelul este excelent (eu fiifnd o persoana foarte pretentioasa), mancarea foarte buna si multa. Chiar nu am nimic de reprosat acestui hotel. Camere mari, paturile suprapuse excelente pt copii, curatenie impecabila. Si eu ma gandeam sa stau tot acolo, numai ca acolo nu avem intrarile la Dl incluse, nimic altceva in afara de cazare si mic dejun.
Eu rezervarea am facut-o direct pe site-ul lor (cred ca in aprilie gasesti oferte mai bune, eu am dat parca 100 euro pe noapte in mai).
Bilete de avion am luat separat.
Eu am fost numai 3 zile (2 nopti) (2 adulti si 2 copii) si am dat in jur de 50 mil
ella_74 spune:
Fomalhauti,
Bune info, mai ales despre ce si unde poti cumpara.
O sa mancam la restaurant, insa se intampla ca baietelul nostru e foarte mofturos; de ex. si in vacantele cu all inclusive unde e totusi diversitate, luam de acasa biscuitii si cerealele lui preferate; altfel, sta nemancat la micul dejun. De regula cluburile AI sunt departe de orice magazin sau risc sa nu gasesc ce vrea el, insa la DL nu as cara de acasa, fiindca daca zici ca e Auchan, sigur gasesc ce am nevoie.
Androix,
Eu nu fac calcule niciodata; adica in mare, dar nu pun pe hartie nimic fiindca e posibil sa ajung la concluzia ta, adica sa stam acasa.
Zina spune:
Merci Micky. Eu m-am desumflat cand am citit ce scria cineva la recenzii, cum ca mancarea nu era diversificata, era putina, si cam veche. Dar m-am linistit dupa raspunsul tau.
Cat este intrarea in Dl? Cam cat cheltui pe zi acolo?
Multumesc.
Androix spune:
Fomalhauti, multumesc de informatii. Cu toate astea hotararea noastra e luata. Vroiam sa ne grabim pentru ca Filip face 7 ani in mai dar oricum pana in martie intram pe o oferta de gratuit pentru copii sub 12 ani asa ca speram sa mai prindem oferta asta si alta data.
Nu-mi permit sa merg cu banii la limita, o data pentru teama mea de neprevazut si a doua pentru ca mi-ar parea rau sa le refuz cate o amintire sub forma unei jucarii, sau sa stau sa ma calculez daca pot sa mananc la restaurant sau mai bine merg la marchet sa iau o paine si niste mezeluri. Asa ca lasam pentru anul viitor. Am si stat prea mult cu biletele de avion, v-am povestit ca se lipisera mai multi prieteni ca dintr-o familie de doi adulti si doi copii ne facuseram vreo 6 familii cu 1 sau 2 copii, pune-te si impaca atatia oameni, fiecare vroia altceva, in alta perioada, preturile variau astronomic la distante mici asa ca pana la urma s-a spart gasca si tot eu am picat vinovata ca n-am vrut sa dau cateva sute de euro in plus ca sa mergem impreuna (cateva sute pe care oricum nu le aveam) Si stand asa injugata ca sa cadem toti de acord si sa vedem cum facem am tot amanat cumpararea biletelor de avion pana s-au scumpit de mi-au dat peste cap bugetul. Ca abia atunci am simtit si eu nevoia sa pun pe hartie cand biletele de avion s-au scumpit.
Ei, lasa ca nu pleaca DL-ul de-acolo la anul o sa avem bani suficienti si nu ma mai agit. Ba chiar sotul meu zicea sa mergem cu air frace-ul ca e deranjul mai mic cu transferul dar inca nu cred ca e mai rentabil.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
lavi02 spune:
Androix, morala: nu mai fa planuri de DL in grup, mai multe familii, mie mi se pare un non-sens. In primul rand ca e greu sa impaci pe taota lumea la planificari, in al doilea rand ca la fata locului, daca vrei sa profiti cat mai mult de atractii si fiecare sa se dea in ce ii place si are chef, cel mai eficient e sa te imparti in grupuri mici. Noi 4 ne-am impartit in 2: sotul cu cea mare se dadeau pe atractiile mai tari, eu cu cea mica in cele mai soft. Ne mai sincronizam pe telefon din cand in cand, ne intalneam la mese sau uneori la unele atractii. Cam jumatate de zi de parc stateam impreuna, jumatate separat. Asa ca sa mergi in 6 familii si sa vrei sa-ti petreci timpul impreuna pe acolo nu poate duce decat la frustrari pentru toata lumea, pentru ca oamenii au ritmuri diferite si preferinte diferite. Daca tot nu-ti petreci timpul impreuna, numai ca sa ai companie pe durata zborului si a transferului la parc, nu merita efortul de sincronizare si organizare.
Micky2007 spune:
zina parca am dat 150 euro pe zi/2 adulti si 1 copil de 6 ani. De asta este convenabil sa stai la hotelurile DL si nu cele partenere. Pe acolo nu cheltuiam foarte mult, acum depinde si cat vrei sa cheltui, noi de exemplu luam o pizza si gata. Copilului ii luam ce vroia. Dar nu am cheltuit f mult.
Androix spune:
Pai crezi ca nu mi-am invatat lectia? Problema e ca nu am planificat nimic, am planuit eu cu sotul meu sa mergem la DL dar trebuia sa nu ne laudam ca prostii ca cine ne-a auzit a zis vaaaaai ce misto! Hai ca venim si noi! Asa am ajuns in situatia de care am povestit.
Zina, intra pe site-ul disneylandparis.com si te lamuresti. Biletele de intrare in parc sunt astronomice. Hotelurile care dau si bilete incluse in pret sunt si de mai multe stele decat santa fe care ar fi de doua dar merita mai multe dupa cate am tot citit. Dar sunt hoteluri si de 4 stele si ai intrarea gratuita. Nu merita sa stai in alta parte decat daca te duci la paris si dai o fuga o zi si in DL sau daca te duci ca Iris de cateva ori pe an si iti iei abonament pentru intrarea in parc.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!