Disneyland Paris - 6 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

LAVI, ANDREEA, VALI, mersi . Ma apuc de cercetari, si eu tot asa m-am gandit sa rezerv mai intai avionul si pe urma vedem la DL.

Of, mare nebunie si cu planificatul asta...nici cand m-am maritat n-am planificat atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Androix, eu am dat 1464 lei pentru biletele wizz, 4 persoane, un singur bagaj de cala (de max. 32 kg, cred ca e suficient, plus bagaje de mana de max. 10 kg). pentru a beneficia de tarife mai bune, m-am inscris la un club wizz, insciere pt. care am platit 126 lei separat de bilet - mi s-a parut avantajos, e valabila un an si beneficiaza de reduceri pana la 9 insotitori. Deci total =1590 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Vali cred ca este foarte bine cu card wizz. Am sa imi fac si eu ca noi tot 4 persoane mergem daca nu mai multe. Ai facut card in aceeasi zi cu plata? Sau mai din timp? Eu ma gandeam sa imi fac in momentul in care prin reducerile alea de 20%.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay

Transferul de la aeroport la hotel si invers il vom face cu un autobuz (50euro/pers dus-intors). Daca stiti vreo varianta mai ieftina va rog sa-mi apuneti.

Daca trebuie sa platesti 3x50=150 pentru mers cu autobuzul e mult. La un pret putin mai mic (130 euro) poti lua o masina de aici de exemplu
http://www.beauvaisshuttleservices.com/fr/w17706/tarifs-des-navettes-privees-disneyland-paris.html
gasesti multe variante daca dai o cautare dupa shuttle+paris+beauvais+private sau shared

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

[redAi facut card in aceeasi zi cu plata? Sau mai din timp? Eu ma gandeam sa imi fac in momentul in care prin reducerile alea de 20%.

Am facut plata online pentru inscriere in club, am primit mail-ul de confirmare si imediat am putut sa rezerv la preturi preferentiale.
Nu stiu cat e de rela reducerea de 20%. Eu am facut rezervare pe 4 ian. si a doua zi am vazut ca erau reduceri cu 20%, dar pretul crescuse. Am facut o simulare sa vad la ce pret ajung dupa reducere in data de 5 si era similar cu cel la cere rezervasem eu pe 4 ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Vali, si bagajul de cala cat costa?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali02

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay

Transferul de la aeroport la hotel si invers il vom face cu un autobuz (50euro/pers dus-intors). Daca stiti vreo varianta mai ieftina va rog sa-mi apuneti.

Daca trebuie sa platesti 3x50=150 pentru mers cu autobuzul e mult. La un pret putin mai mic (130 euro) poti lua o masina de aici de exemplu
http://www.beauvaisshuttleservices.com/fr/w17706/tarifs-des-navettes-privees-disneyland-paris.html
gasesti multe variante daca dai o cautare dupa shuttle+paris+beauvais+private sau shared

Vali, Alexandra (30.03.2003) si Ioana (28.09.2004)

Aici ne-am uitat si noi. Cel mai mic pret este 40euro/pers dus-intorspentru microbuz de 8 pasageri. problema e ca noi suntem 9 si va trebui sa luam 2masini.

Mergi la inceput

Nu mai stiu cat era bagajul, dar l-au adaugat la costul biletelor si in total a fost 1464 lei. (eu eram atenta la totaluri)
Daca rezervati la wizz, va rog fiti atente ca membru a Wizz exclusive club inseamna ca aveti preturile preferentiale, dar nu trebuie automat sa platiti cu card wizz. La metoda de plata, site-ul selecteaza automat "card wizz", dar daca schimbati in alt tip de card veti vedea ca pretul creste. Mie nu mi-au placut conditiile de utilizare a cardului wizz (se alimenteaza contul wizz telefonic, cu sume fixe me min. 500 euro sau se scoate un card wizz-bcr cu utilizare clasica) si am preferat sa platesc cu cardul meu obisnuit.
La pretul biletelor+bagajului s-a mai adaugat un cost pentru plata cu cardul de 34 lei/pers (inclus tot in acel 1464 final). Nu mi-a placut deloc rezervarea pe wizz, cu atatea chichite, dar in final am iesit la un pret bun.
Va recomand sa faceti simularea de rezervare pana la ultimul pas, al platii, ca sa stiti sigur ce aveti de platit -dupa ce facusem selectarea zborurilor, imi aparuse un pret de 1000 si ceva, in final a fost mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mersi. Da pare complicat. La blue air daca platesti cash la ghiseu bancpost nu te mai costa nimic, dar daca vrei cu cardul e alta mancare de peste. Tot felul de chichite si acolo. Dar o sa fac simularea si acolo ca sa ma lamuresc.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Mersi. Da pare complicat. La blue air daca platesti cash la ghiseu bancpost nu te mai costa nimic, dar daca vrei cu cardul e alta mancare de peste. Tot felul de chichite si acolo. Dar o sa fac simularea si acolo ca sa ma lamuresc.

Androix Bijoux

La Blue Air au o taxa de 70 ron de persoana (taxa prelucrare bilet sau ceva de genul asta) care se aplica si daca platesti online cu card si daca platesti la o agentie de-a lor (banuiesc ca daca platesti la ghiseul bancii nu poate fi vreo diferenta dar poate ma insel). Cand faci rezervarea online aceasta taxa apare spre sfarsitul procedurii nu este inclusa in calculul initial.

Mergi la inceput