Disneyland Paris - 6 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

A mai fost cineva la Disney zilele astea, sau va merge cat de curand?
Impresii proaspete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crialex06 spune:

Noi plecam pe 1 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Vrem sa mergem la Disneyland de ziua copilului, 4 nopti si apoi inca 3 in Paris. Dupa 2 saptamani de oferte din partea agentiilor care nu au legatura cu ceea ce cerem noi, am primit un pret cu mult mai mare pentru disneyland decat ceea ce vad eu pe site-ul lor. Noi am mai fost acum 1 an si ceva prin getica si atunci am platit exact cat aparea pe site-ul Disney. Acum toate agentiile se balbaie, cand copilul plateste ca are 7 ani la check-out, cand nu plateste ca are 6 la check-in, cand alegem ceva ne spun ca oferta a intrat in stop-sales si asa mai departe.
A rezervat cineva direct pe site? Sau stiti o agentie serioasa? Daca rezerv direct pe site si nu pot merge, se mai recupereaza ceva din bani?( ni s-a intamplat si asta acum cativa ani, a trebuit sa anulam o excursie, aveam storno si am recuperat aproape toti banii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Fran, rezervarea direct pe site la Disneyland iti permite sa anulezi rezervarea cu urmatoarele penalitati:
- 10%, inainte cu 30 de zile
- 25%, intre 30 si 7 zile
- 75 % intre 7 si 2 zile
- 100% in ultimele 2 zile.

Iti trimit prin pm numele agentiei cu care am incheiat noi contract + asigurare storno pt 90% din suma. Oferat a fost cu 30 % reducere fata de ce am vazut pe site, insa am inteles ca depinde si de perioada aleasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dar de ce nu scrii aici numele agentiei, mai citesc si alte persoane interesate si nu cred ca poate fi considerata reclama.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Androix, ai dreptate. Nu ar trebui sa fie nici o problema. De fapt, daca stai bine sa ama gandesc, parca a mai fost mentionat numele agentiei intr-o postare la acest topic. Perfect Tours.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Adriana, pana la urma ce hotel ti-ai ales? Si la ce pret ti-a iesit prin agentie?
Eu am luat prin Family Travel.

Mergi la inceput

Cred ca depinde si de agentul de turism , nu numai de agentie...de la aceiasi agentie pe mine ma abureste un nene de mai bine de o saptamana. Am cerut oferta in perioada targului de turism, si nu stiu cum a ajuns cererea mea la nenea asta de la agentia din Galati...
Incerc sa fac rezervarea online dar am alta problema...pe varianta in franceza la Cheyene imi da 933 euro/4n, pe varianta engleza- 1022 lire. Nu mai inteleg nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fran, si probabil pe varianta ro o sa ai un pret inca si mai mare. De-aia noi vroiam sa rezervam on line pe varianta franceza. Doamne, dar ce preturi! Ce ma oftic de oferta incredibila pe care am pierdut-o cu 434 de euro 3 nopti 2 adulti si 2 copii chiar zilele astea trebuia sa plecam. M-am incurcat de temerile unora ca e frig de crapa pietrele in martie la paris ca sa stam toata ziua afara cu copiii

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Androix- lasa, ca oricum aveati alta treaba zilele astea, vorba aia scoala inainte de toate...

Mergi la inceput