taxa auto 2012 - pot sa o ocolesc?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Nu este vorba de cine conduce masina ci de cine o detine. Masina este inmatriculata pe o adresa - a proprietarului - si talonul se schimba la schimbarea adresei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite care e treaba. Eu cred ca am fost destul de explicit.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Uite care e treaba. Eu cred ca am fost destul de explicit.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Chiar nu inteleg. Si rugasem sa ramana la 'urgente' 24h pentru ca acolo are mai multa vizibilitate si legea noua poate intra in vigoare (cu taxa marita) si maine, deci e important sa primesc un raspuns cat de repede...

Mergi la inceput

Ai primit raspunsuri. Dar pot muta subiectul inapoi.

Mergi la inceput

Marius, suna a dialogul surzilor ce facem aici. Da, se poate sa achit impozitul in alt judet, sa foloseasca altcineva masina etc, dar in cazul concret in care legea ma obliga sa schimb talonul masinii pe noul domniciliu si noul nume se considera re-inmatriculare si se aplica taxele ca si pentru masinile care isi schimba proprietarul? Un raspuns cu da/ nu cred ca e ideal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

nu stiu sa dau un raspuns la intrebare dar mai vin cu una - asigurarea se face pe numele proprietarului, nu? chiar daca e condusa de altcineva; in caz de probleme cu masina, ce zice asiguratorul ca nu a condus-o proprietarul?

Mergi la inceput

Da se plateste.

Mergi la inceput

Eu stiu ca in momentul de fata nu conteaza cine a condus masina in cazul unui accident (RCA sau CASCO). Acum ceva timp era important, am impresia pentru accidentele despagubite CASCO dar intre timp s-a renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Ioana,si noi suntem cam in aceeasi situatie,socrul meu vrea sa treaca Logan-ul pe numele nostru,cel de la firma de inmatriculari,ne-a sfatuit sa ne miscam repede,pana apare legea in MO,caci altfel n-avem nici o sansa sa fentam taxa auto!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

OK. Multam.

Mergi la inceput