Scolari de Iulie - August 2004 * 89
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
ore in particular, Lia, daca te tin buzunarele. sau si mai bine, vorbiti voi cu ei :-) daca tot stiti, mi se pare cel mai comod.
Pe Giulik o incanta cd-ul tocmai pt ca o intreaba, are de rezolvat in joc diverse la care trebuie sa inteleaga, primeste calificativ :-) mnoah, ei ii place, n or fi insa toti copiii la fel.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Dorsilia spune:
Daria, pai la mall costa 1 milion pe luna abonament, o clasa de 15 copii, 2 sedinte/saptamana. Unde mai pui transportul....In particular te costa 20 de ron sedinta.
de unde ai gasit cd-uri interactive?
polux spune:
Uff...chiar au avut dreptate cei de la meteo...ninge asa de frumos. Deja sunt 10 cm de zapada. Si da e cam furtuna, si e urat cand mergi cu zapada in fata, dar tot are farmec, caci e iarna nu? Si tine vremea asta tot weekendul. Nu putea si ea sa fie saptamana viitoare, poate se inchideau scolile un pic asa.
Cu tunsul, am rezolvat-o. Astept weekendul sa vad daca pot sa ma vopsesc.
Robi cat mai putin stres la servici.
Monica spor la cautat de bilete Disneyland.
Roxi sejur frumos la Bucuresti...porumbeilor.
Daria se numeste dependenta...si se trateaza foarte greu, sau deloc.
Ioana cum e la scoala? Tot asa aveti sesiune la sfarsit de ianuarie?
Andries cam rar pe aici, ce se intampla?
Gabitza e in Austria la ski? Sper ca sunteti bine, ca am vazut ca sunt pericole de avalanse, si oameni blocati pe munte.
Kim spor la invatat. In martie spuneai ca aveti examen?
Gata fug la teme.
szivarvany spune:
mneatza.
Lia, la noi le aduc la scoala, Giulik si a ales mate, cunoasterea mediului si engleza, sunt de la EDU, sigur se gasesc si prin librarii.
Polux, zapada ??? sa nu ne o trimiti :-) io astept primavara.
Cand ne pui poze cu voi ??/ ca nu vi am vazut de un an.
Pupam trupa, sa aveti o zi frumoasa si linistita !
_
corianai spune:
Liliana zapada?? si la noi se zvoneste ca vine sapt viitoare si io tare nu vreau!
Mai aveti si alte teste in afara de Smart?? aproape le-am terminat pe cele de clasa 1, Eva se distreaza de minune cu ele
Aseara m-am infuriat si am certat-o foarte tare... am gasit in ghiozdan pantalonii uzi fleasca, noroc ca avea la ea unii de schimb. Sustinea ca "niste copii" sareau de pe o banca intr-o baltoaca si au stropit-o... normal ca ea era printre copiii aia, desi nu recunoaste nici picata cu ceara. Asa ca am facut-o cu ou si otet, dupa cat ma chinui eu cu cistitele ei, sa se ude flesca pe pantaloni la 4 grade ii lipseste... offf. sper sa nu se imbolnaveasca, anul trecut a stat cu o pretena intr-o balta semiinghetata cu fundul si dupa aia am tras vreo doua luni
We frumos va doresc!
szivarvany spune:
Corina, tinem pumnii sa nu fie nicio urmare a balacelii :)
Aici in Bors straluceste un soare de azi dimineata, doar cand iesi afara te loveste un vant rrrece rrrau.
_
cristalina spune:
Neata!
Liliana, cautam pentru var-mea...noi nu mergem...:)
(Mi-a fo' lene sa scriu mai devreme, mai ales ca nu aveam nimic de zis......dar m-am gandit sa raportez si eu la capitolul Meteo )
10 grade la Bucuresti si nici urma de nor pe cer. Vine primavara!
Weekend frumos sa avem!
g_ioana spune:
Salutam gashca vesela:)
Daca vreti trimit io niste fulgi/lapovitza de la ieshi:)
Cristalina cand gasesti o oferta faina vreau sa o vad si eu,face bine la psihic:)....anu asta din cauza de scoli inaltecare se termina pe 23 iunie va trebui sa mergem in concediu in iulie asa ca slabe sperante sa gasim ceva ieftin in plin sezon:(...eu as vrea sa mergem o saptamana la marea noastra si cateva zile intr-o excursie pe afara..Roma,Venetia...ehehehe vrabia malai viseaza..
Liliana io zic ca puteai sa te si vopsesti linistita,nu prea cred ca are vreo legatura vopseaua cu problemele feminine,amoniacul sau perhidrolul din vopsea bate orice....sesiunea incepe peste o saptamana...o sa ne distram la maxim pana prin martie pentru ca in paralel sunt alegeri,se schimba toti sefii mari si mici...deja suntem in plina campanie electorala si ne-au anuntat ca nu au bani sa ne dea salariile...si eu care speram ca macar acum fie cald si bine ca deh este campanie
Lia eu sunt multumita de engleza mandrei,face la scoala tot cu invatatoarea ei pentru ca a facut si facultatea de limbi...in fiecare ora invata cate ceva,au niste fise de lucru distractive...io zic ca inca sunt prea mici sa-i dam la lectii particulare,oricum nu o sa-i invete gramatica sau alte chestii mai complicate...dupa clasa a V a merita sa faci pregatire cu ei ca sa-si insuseasca foarte bine una sau doua limbi straine..parerea mea
hai pupicei
Dorsilia spune:
hello
da, cred ca ma agit eu cam mult, ca de obicei, doar n-o sa citeasca Shakespeare de pe acum...
sper sa ninga maine, deja si-au pregatit ai mici lopatelele, morcovii...viseaza la oameni de zapada
s-avem un weekend linistit, zapados, sanatos
http://mihaelaliarusu.blogspot.com/
kim222 spune:
poate va era dor de mine
io-s intr-o strae de kk ..mai si invat..si mi-e greata si scarba de tara asta!!!!..cel mai m ult de oameni si de mentalitatea lor!
ultimele 2 legi .. eutanasierea cainilor si a sanatatii..au pus capac..nu pot sa cred ca suntem atat de idioti!!! ridicam cainele la rang de om..de ce nu ne este mila si de animalele pe care le mancam? cu ce este cainele mai presus??
iar asta cu sanatatea....este principala problema a acestei societati bolnave..nu numai fizic..si noi nu vrem s-o rezolvam..diletantismul este peste tot..toti critica dar nimeni nu a citit legea!!!!
ma scuzati dar vreau o minune sa pot scapa din acest cosmar numit Romania..