Scolari de Iulie - August 2004 * 89

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
hihihi azi am ajuns aproape la timp la job, deci oamenii si-au facut treaba bine de tot cu deszapezirea. l-am dus pe Patrick la scoala (care a fost tare tare dezamagit ca nu mergem cu sania ) si apoi am stat doar vreo 15 minute dupa un taxi. gigea!
macar s-a oprit ninsoarea pe moment. vantul nu... si cam asta. am niste poze fantastice de la malul marii - sa te uiti la ele, ca sa fii acolo... not really. vi le arat cand se posteaza.
va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Noi tot in vacanta! Aici jumate din copilasi sunt inzapeziti (sunt unele din satele fostei comune Magurele care nu au de peste 48 de ore curent...supernasol! La altii le-a viscolit in usi si porti si a mai venit si plugul, sunt efectiv sub nameti.)
Aseara inca batea vantul asa ca le-am tinut in casa, spre dezamagirea lor! Am facut placintele cu mere, spre dezamagirea Oanei . (scuipa continutul ca pisica!)
Dar macar a trecut vajul. Acum e ceva de vis, ninge frumos peste un strat care deja are peste 30cm!

Eu i-am dat aseara si dimineata telefoane invatatoarei. Maria ma tot intreba de ce nu ne spune doamna sa mergem la scoala! E de bine!

Lio, acum poti sa ceri ninsoare, e cu ger dar e frumos.
Roxana, sper sa treaca repede si de la voi furtuna!
Ioana, sper ca sotul nu a avut probleme cu trenurile (am auzit ca au fost intarzieri cu orele).

O zi frumoasa si linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

mneatza, la noi e tot asa soare si uscat, da` io nici nu vreau zapezi, sa fie clar :-)
am fost si eu la scoala, doamna e multumita in continuare, eu sunt asa-si-asa :-)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Hellou gagici,
asa deci, v-ati inzapezit... pe noi zapada ne-a ocolit deocamdata si sper sa nu se razgandeasca, de frig avem parte, dar au fost zile frumoase de soare cu dinti.
Alice sar'na de filme, prind tare bine, mereu ma chinui in we sa gasesc oaresce titluri interesante si sfarsesc prin a vedea toate frectiile... cand mai ai idei mai da si pe la noi poa sa fie si mai vechiute io nu stau asa bine cu timpul si am ratat multe.
We frumos, sa va jucati in zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

am facut capitol nou,
90

_

Mergi la inceput