Scolari de Iulie - August 2004 * 89

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Brei, Liooo, ai grija cu cetz doresti, hehehe, viscol iti trimit io cit vrei, pe tot chiar, se pare ca Bucurestiul e oras inchis, nimeni nu iese nimeni nu intra, bate un vint rece de te ia pe sus, de iesit in zapada la joaca nici gind, in cinci secunde ai inghetat ... Florin a facut greseala sa plece ieri spre Tirgoviste (ma intreb unde i-o fi fo capul ???) si a ramas inzapezit pe drum, abia spre miezul noptii a reusit sa intoarca spre TGV unde a si ramas ... acu pas de mai poate veni acasa ... sou, zii ca mai vrei viscol si il impachetez io spre Timisoara imediatamente !!!
Nici nu am stiut cum sa imbrac copilul dimineata sa mergem la scoala ...
Si eu care ma bucuram de vremea frumoasa si calda pentru ianuarie si ma gindeam ca am scapat de iarna si nameti si friiiig !!!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Suntem inzapeziti, numai cei care locuiesc langa institut au ajuns azi la servici.
S-au inchis scoala si gradinita! 4 zile fara scoala! E vacanta!
Azi dimineata vorbeam cu o colega de-a Mariei (noi la 8.30 eram la zapada ) Tare simpatica fetita, striga cu mainile ridicate in sus: "multumesc zapada ca mi-au adus zile libere"
Pe Maria si pe Ioana acum o ora nu le mai puteam baga in casa (am iesit cu ele sa iau paine si baterii)
Az' noapte am ramas fara curent (a venit mult dupa ce am adormit noi toti). Eu m-am tot trezit din cauza vijeliei...am impresia ca ne ia acoperisul pe sus!!

Lio, pai cat va da voua tema noi nu facem toata ziua! Mult!

Roxana, voi aveti si mai mult de atat?!?!

Andries, tare Victor. Si Maria o are p'asta cu "asa chinui tu copiii!"

Olivia, felicitari pentru citit!

Ieri am fost la circ! A venit o trupa la caminul cultural din comuna (jonglerii, dresuri de porumbei si caini, aruncat cu cutite...si evident clownii cu glumele adaptate la situatia socio-politica....)
Am venit pe o vijelie acasa....uauuuu!

O zi excelentya sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey care vreti zapada si viscol..dau la schimb pentru vremea din California!
Io cu imbracatul nu-mi fac griji..din casa in masina si 50 metrii din parcare pana la scoala..asa ca abia azi i-am pus cu chiu cu vai caciula (las' c-o dau eu jos inainte de a intra in clasa..ca sunt caraghios)..si -n rest ..nici macar dresuri nu are..tot la sosete suntem..el nu suporta altfel..
Alice iti tinem pumnii sa va reintregiti familia! Mai baga niste titluri de filme
Rox hai ca ajungi tu ca nu-i zapada mare!

Io maine nu duc copilul la scoala pentru sport, educatie fizica si pictura..

Monicule sunteti blocati? Aveti provizii??

mey la dictare ai vostrii cum se descurca?? Al meu tot B este..pe motiv de litera mica la inceput (uneori nu mereu!) si scriere incorecta de genul" scrisuare..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

aici e senin si uscat si frig, daca nu sunau soferii ca`s blocati nici nu stiam ca e asa zapada :(((
cel mai norocos e seful care n a putut pleca cu avionul spre italica lui, a stst 4 ore in aeroport la otopeni apoi alte 4 ore in avion :-) si gata :-)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Kimmy, nu am prea mai vazut filme in ultima vreme, astept cu nerabdare Shame, vaz ca a aparut o varianta "cam" deja pe filelist, dar vreau sa vad filmul la o calitate mai buna ... s-au anuntat si nominalizarile la oscaruri, dar nu ma prea tenteaza nimic, in afara de The descendants a lui Clooney ...
Momentan m-am uitat la serialele mele favorite - Castle si A gifted man.. a, si am vazut prima parte din Mildred Pierce, mi-a placut tare, Kate Winslet e super, poti sa vezi si Carnage, ti-l recomand !
Ce am mai vazut este The Ides of March ... Clooney chiar e bun, nu e chiar favoritul meu ca actor, dar filmul acesta i-a iesit !!
Oh, si uitasem - daca vrei un film mai ... ciudat, cauta "Martha Marcy May Marlene" ...

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

vrem za-pa-da, vrem za-pa-da muuuuulta sa ne ajunga pan la sold macar !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal ahahahaha clownii cu glume politice pentru clasa I
da, ce sa zic, am avut noroc pana acum, doar vantul prietenul nostru sufla ca la nebuni. Patrick chitaia ca e uragan
edit sa zic: Kim, nu marimea stratului de zapada ma preocupa. aici cel putin se pare ca va fi ok, e inca cald.
edit 2: Patrick a fost tare ieri la dictare cand a scris "trctor" si "iacreiomul" . ptr asta a luat -fb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Noi nu suntem inzapeziti dar este cam ger,brrrr...si tati a plecat aseara spre capitala cu trenul,a mers foarte bine pana la Chitila unde a stat 3 ore si jumatate in tren....sunt curioasa daca are cu ce sa se intoarca
Kim si mandra impusca cate un B la dictare dar doar din motive de caligrafie....din punctul meu de vedere scrie frumos dar nu-i spun si ei,o sustin pe doamna invatatoare...azi avem sedinta cu parintii...
Din cate spuneti voi mandra are putine teme pentru acasa,le termina in maxim doua ore cu tot cu citit lectia noua si exersat urmatoarea litera...cred ca incet incet am sa-i mai bag si eu ceva suplimentar..
hai sa avem o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia, am provizii . Cel mai urat e cand se opreste curentul...ca ramanem in frig. Az'noapte nu au fost probleme ca a venit pana in miezul noptii si nu s-a racit tare in casa.

Totusi au ajuns azi masini din bucuresti dar greu. Si noi vrem sa ne apucam sa vedem nominalizarile la Oscar...Nu stiu pe cate din ele le-a luat John (noi le luam hd sau blueray).

Lio, ai grija ce-ti doresti!

Maria cand mananca litere sau nu scrie cu litera mare primeste (in functie de numarul de greseli) sau nimic sau -Fb...
Ieri au dat dictare, o pagina plina! A scris uratzel, mai urat decat la alte dictari, dar corect!
Ei au juns de abia la L! Cu viscolul asta o sa ramana si mai in urma!

La mate doamna de abia a trecut la adunari cu numere de la 10 la 20 fara trecere peste ordin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Hello

eu azi m-am uitat la TV la stiri, prima oara de cateva zile incoace, m-am ingrozit, zau, nu stiam ce vremuiala e in zonele sud-estice :(
Imi pare rau, imi retrag cuvintele de mai devreme cand ziceam ce noroc pe voi cele din B sau CT, pt ca nu mai pare deloc feerica iarna cand viscolul smulge copaci, rastoarna masini si troieneste soselele, oameni blocati si inghetati, nemancati in trenuri, masini, aeroporturi; fara curent electric cu orele, scoli si gradinite inchise...nu mi-am imaginat ca e asa nasol

noapte buna si sanatate

Mergi la inceput