Bulgarasi de ian-feb 2012(50):Bv CristinaGoji!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

scuze cristina felicitari pentru bebe ai scapat maine e ziua cea mare si la mine daca functioneaza uluiul de ricin daca nu marti.

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Felicitari Cristina!
Acum ca gheata ultimelor zile a fost sparta, spor la nasteri!

Altesa, imi pare rau ca nu te simti bine, la unele persoane voma si/sau diareea e semn ca travaliul se apropie. Doar ca nu stiu daca tu mai crezi in semne, dupa atata asteptare.

Lali, dari, suzieq, maine vin si eu la Casa cu flori la parter la 15.30.

Mami de Andra (18.02.2006) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

Fetele mare grija cu KFC-ul pt ca eu la inceputul sarcinii mai scapam pe la ei sau pe la concurenta (MC) o data la 2 sapt cand mergeam la dr. Ultima data cand am fost m-am umplut de bube si la fel ca ALTESA am vomat. Am fost la dermatolog dar nu a putut sa-mi dea un tratament de m-am chinutit vreo 3 sapt.
Am citit undeva ca astea pot fi si semne ca se apropie nasterea.

Livia 38 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

nu am reusit sa fac nici patul pana la ora asta mie asa de rau ,parca si ametesc si cam la o ora asa ma inteapa burta de parca as avea ace dar cred ca sunt crampe.

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Felicitari mami Cristina si bine ai venit bebe Mihai, mult te-ai lasat asteptat,i-ai dat ceva emotii lui mami, sa cresti mare si sanatos. Mami asteptam vesti cand poti sa ne povestesti cum a fost.
Olga, super vacanta ati avut sa va fie de bine, de acum as zice mai bine nu te aventura la atata drum singurica cu copiii,la noi a nins mai mult de 24 de ore si cred ca cat de curand asa va fi in toata tara deci , mai bine evita condusul, poate gasesti un sofer sau pe cineva...
e nemaipomenit de frumos azi afara, s-a oprit ninsoarea si a iesit si soarele e un peisaj de vis, va invit la o bulgareala
Altesa, si eu care vroiam sa dau o raita pe la kfc ca si tine sa-mi satisfac ultimele pofte..., m-am linistit acum...
pup burticile si proaspetele mamicute, cred ca ma incumet la o plimbare prin nameti,revin mai tarziu....

+38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

FELICITARI CRISTINA!!!
BUN VENIT MIHAI!!!!

Intru pe fuga, inca am musafiri. Nasii vor pleca azi. Sunt obosita, am dormit putin si am mancat aiurea.
Cand se linisteste atmosfera voi pune pozici pe fb, pt ca pe picasa nu mai pot sa intru. Din urma nu reusesc inca sa citesc
Va si Altesa

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Felicitari Cristina pt bebel! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa te recuperezi repede!

Jessamine - nu am facut inca bagajul dar cred ca pt ceza trebuie facut unul mititel, restul ti le aduce sotul cand te aduc in salon. Am inteles ca pt bebe, iti scriu asistentele ce sa le duci (probabil a doua zi) deci sa nu ne mai stresam .. ca eu ma gandeam ca si bagajul pt bebe tre sa-l duc la nastere!
Aseara m-am cam speria un pic .. eu nu am avut pana acum contactii durereoase dar aseara am primit niste sagetari prin vagin de mi se taiase respiratia. Au fost vreo 3, am luat nospa si au trecut!

in 35+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Multumesc tare mult pentru aprecieri, ma bucur ca v-au placut pozele

Legat de Deva...eu imi doresc foarte mult sa merg si sunt aproape sigura ac totul va fi ok, singura chestie care ma sperie este zapada de aceea o sa astept pana joi sa vad ce se intampla. O sa intreb si doctorul sa vad ce parere are, el fiind din Deva stie exact care este drumul pana acolo si cat dureaza. Daca si el imi zice sa stau cumintica in banca mea, apoi atunci chiar voi sta cumintica. Am programat si o iesirile cu fete dragi de la ghiocei acolo si tare as vrea sa merg. Astept sa vad...Eu oricum conduc toatra ziua prin Bucuresti si nu am nici o treaba si acum in excursie am condus si a fost foarte bine.

.Alina ce te-ai distrat aseara Am mai patit si noi din astea, noroc ca era vara si s eintuneca tarziu si era si cald. Ce putin mai ai si tu

Altesa asta iti mai lipsea tie Sanatate multa Ar fi super sa fie un semn ca trebuie sa nasti...Sa ne tii la curent

Eu am atatea de spalat ca imi este rau Nu stiu cand o sa ajung sa spal si hainele lui bebe. Inafara de faptul ca este Duminica astazi, mai este vreo sarbatoare?

Olga, mamica lui David iepurasul si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Cristina ma bucur ca ai nascut cu bine!Sa iti traiasca bebelinul!Te asteptam cat mai repede printre noi sane povestesti!
Georgia,prietena mea care a slabit 28 de kg in 6 luni de la nastere,a alaptat doar 2 luni fiindca nu mai prea avea lapte si nu se satura bebe...
Olga esti f frumusica!Mi-au placut pozele tale!
Matza ai fost tare cu poftele tale...am ras ceva...mi-ai adus aminte de mamaie cacnd zc ca atunci cand era gravida cu tata lingea calciu de pe pereti.
Silvi.mi-ai facut o pofta de munte si mers prin zapada de acum imi vn sa ma pun pe drum...numai ca nu prea mai suport sa merg cu masina,ca ma zdruncina si ma doare burta...
Yasmin,frumoase numele turcesti alese pt fetite.Ce inseamna fiecare in parte? Saol!!!
Lady esti o simpatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Felicitari cristinaaaa!! Bun venit mihai! Sa fiti sanatosi sa veniti repede acasa cu vesti bune!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput