Bulgarasi de ian-feb 2012(50):Bv CristinaGoji!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

La noi ninge ca in povesti, e totul alb deja
Emma ne-a dat trezirea si nu se mai dezlipeste de geam. Abia asteapta sa iasa afara.
E prima ninsoare anul asta la noi si e tare frumos

Dariana +33 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Cristina, in sfarsit!!! Bravo fata noastra, sa-ti traiasca micutul si sa fie sanato!Te asteptam cu detalii!
Georgia, cunosc sentimentul, mie mi se intampla frecvent astfel de petreceri din partea vecinului de deasupra, dar cu...rock alternativ!In conditiile in care eu sunt mai degraba genul tango, iti dai seama cum e...
Matza, la fiecare alimentare la benzinarie, ultimele picaturi se scurg pe un servetel care sta pe langa nasul meu multa vreme.In statiile de metrou civilizate si neaglomerate exista un miros de cauciuc parca, pe care il ador! Nu esti deloc ciudata dar nici nu as vrea sa devii: sa nu care cumva sa pui gura pe biocarpet!!!
Yasmin, inteleg ca esti si departe de casa...Cel mai bine e printre noi. Felicitari pentru progresele copilului.Inca odata se adevereste ce-mi spunea mie dr mea "repaosul in sarcina cu probleme face mai mult decat orice tratament".
Alina, super urata faza cu curentul...Si ieri a fost si tare frig...Cum ati dormit peste noapte cu frig?

36+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui dari_nanau

La noi ninge ca in povesti, e totul alb deja
Dariana +33 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Ce frumoooooooos!! Si Sara isi doreste mult sa ninga... I-am spus lui Doru sa o duca o zi la munte, dupa ce nasc eu. Macar sa fim siguri ca vede fata zapadaa anul asta.

Ileana Pai am dormit ca in fiecare noapte:imbratisate, doar ca de data asta mie nu mi-a mai fost cald... Iar pe Sara am imbracat-o mai bine. Oricum, nu mai vreau sa retraiesc experienta, cu frig, bezna, etc..
Dar stii ce m-a suparat cel mai tare? Ca intre 18 si 21 seara nu se puteau face legaturile intre tel, in toate retelele.. Si nu puteam suna/raspunde... Nu stiu ce se intamplase. Dar ma gandeam ca daca eram singura acasa cu Sara, probabil ca nasteam asa, pe bezna, ca nu puteam suna pe nimeni

Am reusit sa mai dorm cu Sara pana acum, am recuperat si incerc sa nu mai dorm azi la pranz, ca sa dorm bine la noapte..

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Neata si de la noi.Va servesc si cu o cafeluta pt cine doreste daca tot am intrat asa devreme.
FELICITARI CRISTINAREFACERE USOARA SI MULTA SANATATE PT BULGARASUL MIHAI,,,SA CREASCA MARE,PAPACIOS SI FARA COLICI
LADYSTIAM EU CA MEREU VOR FI VORBE BUNE PT FIECARE
OLGA SA VA FIE DE BINE VACANTA
MATZA ESTI DEMENTIALA CU POFTELE,,,EU NU DETIN ASA CEVA DAR STIU GRAVIDUTA CARE MANCA VAR DE PE PERETI
ALTESA AI ONOAREA SA IESI LA INTERVAL SPECIAL PT TINE SI CINE MAI DORESTE MAI ACTIVEZ SI VREO3MOTATE CA SE PARE CA CELE DE ASEARA AU PRINS BINE PT CRISTINA

UN POOP DULCE PT TOATE BURTICILE,MAMICILE SI PUIUTII SI SA AVETI O DUMINICA FRUMOASA SI LINISTITA

+38 de FETITA inca un pic si vine si la noi barza....:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

FELICITARI CRISTNA!!!! SANATATE MULTA TIE SI LUI BEBE !!!

Matza si eu am pofte ciudate: ma inebuneste mirosul de motorina si abia reusesc sa ma spal pe dinti imi vine sa mananc pasta de dinti. Eu care ma laudam ca nu am avut pofte cu exceptia guliilor in primele 3 luni.

Livia 38 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

asa ..deci am facut si noi ochi, dupa petrecere
Cristina, felicitari mami , sa va traiasca puiutul !!!Bine ai venit pe lume Mihai , sa fii papacios si norocos , sa-ti dea DD o viata lina !
anto , hai ca poate pana la urma nasti asa cum iti doresti
ghiulten nu aveti in familie exemple de frati care sa poarte nume care sa inceapa cu aceeasi litera ?sau nu poti face o mica "sceneta"(cu ayla de fata) in care mai multe persoane te intreaba cum o sa o cheme pe cea mica , si la auzul numelui ,asa discret ,sa zica ca e tare fain ca amandoua fetele o sa aiba nume incepand cu "a"..poate o sa o incante reactia celor din jur

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

felicitari CRISTINA! bun venit bebe MIHAI!!! sa fiti sanatosi amandoi si sa va bucurati unul de altul!
fetelor, dar vad ca aveti activitate noaptea. va antrenati pt bebei? eu una am avut un aparat de monitorizat tensiunea si din jumatate in jumatate de ora facea zgomot... iar noaptea, cu tot zgomotul, eu dormeam dusa!

georgia - lasa ca va veni momentul in care veti da voi petrecere... cu bebe! la noi in bloc se aude perfect orice zgomot... iar cand au fost bebei se stia de catre vecini "programul" lor

matza - mie imi place mirosul de chibrit proaspat stins si de piele incalzita de soare . mai ai hemoragii din nas? daca da, pe langa apasarea de min 5 min continuu incearca sa aplici comprese reci... compresele reci contracteaza capilarele si favorizeaza coagularea

olga - super concediul! eu nu m-as angaja la un drum intins cu masina. sotul meu de pe la 31 sapt nu ma mai lasa sa conduc... spune ca pozitia nu este buna deloc si se contracta uterul.

inca ceva: i-a mai spus dr cuiva ca bebe e inghesuit? eu una sunt micuta... si nu am cum sa-i fac loc...

35

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

stai linistita raluca ca isi face el loc ..iti impinge tot pe acolo ca sa fie spatiu, cat o sufragerie ,de-aia si respiram mai greu , de-aia si urinam mai des ..ca se impinge bb in toate cele

aerlilian , prefer de 100 ori rock-ul manelelor;am ascultat si io rock la viata mea , dar manele nu; zau ca jung sa cred ca ne manelizam ca popor (nu cred ca asculta cineva pe aici asa ceva , daca da , scuze)
anto , tot e bine ca nu a fost f frig afara (adica de-ala cu -10gradisoare) ca altfel era un "deliciu" fara caldura..cunosc sentimentul , tocmai de-aia ma gadesc sa cumparam ceva pt fata care sa nu fie dependent de curent

vroiam sa va mai zic ca sunt reduceri la ikea pt cine mai doreste , mai pofteste ..asta apropos de pofte

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Bravo mami Cristina! Felicitari! refacere cat mai rapida si mult laptic!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

eu sunt terminata vars intruna de azi dimineata dar mi-am facut-o cu mana mea ca aseara am trecut pe la kfc ca na am zis sa-mi satisfac ultimele pofte.

Ciudat este ca am mai fost la kfc de vreo 2 ori in sarcina dar nu am mai patit asa ceva.

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput