Bulgarasi de ian-feb 2012(50):Bv CristinaGoji!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

,Sfinte!!!

Bravoooooooooooooo, Cristina!!!!!

Bine ai venit pe lume, Mihai!!!!

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

FELICITARI CRISTINA!!!

Bine ai venit pe lume MIHAI!!!

Sa fiti sanatosi si sa te recuperezi rapid mami!!!

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

BRAVO CRISTINA BUN VENIT BEBE MIHAI
sa fie sanatos si mancacios, refacere rapida mami

Mergi la inceput

Citesc din urma si revin, k si asa nu am somn...

Ieri, de la ora 13 am ramas fara curent. Am tot sunat, ne-au plimbat ba ca remediaza situatia pana in 15, oana in 18, apoi 21...Am dormit cu SAra 2 ore la pranz, apoi, pe la ora 19 am plecat prin oras cu masina, k ne era frig deja in casa si era bezna... La ora 21 sunam si ne spune ca la ora 23 da drumul...Appoi ca la ora 1 noaptea si tot asa... Am ajuns si noi acasa pe la 23.30, am stat cu copilul haihui prin oras degeaba.. Acum, dimineata la 4 am sunat din nou si acum 15 min a revenit curentul

Si acum am asa o stare de scarba efectiv..pt tot ce inseamna monopol in tara asta In fine, nu mai conteaza, important e ca A NASCUT CRISTINA!!!! Asa ma bucur!!!

Apropo, aseara in mall am avut o contractie urata cu durere de spate si burta, asa circular. Iar ieri am tot avut contractii, destul de regulate, dar f putin dureroase, si aseara la fel, dar am luat no-spa si au trecut.

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

AALINA nu mai este mult pana scoatem motatele si pt tine, eu tot asa patesc dak merg mai mult de 200 metri pe jos , fac niste contractii care mai dezvolta si varsaturi..dar mai avem un pic si poc poc

Mergi la inceput

Neatza Ligia, si tu fara somnic??

Olga, e minunat David Si voi toti!! Dar zau, nu pot sa cred ca vrei sa te incumeti sa conduci tu atata drum...si cu copiii dupa tine.. Zau!! E prea riscant! Dupa parerea mea nu merita sa faci pt nimeni treaba asta..E vb despre tine si copiii tai! Mai gandeste-te

Yasmin Ma bucur ca ne-ai scris! Ce nume frumoase ai ales pt fetele tale!

Matza Sa-ti spun eu "poftele" mele?? Ador mirosul de gaze de esapament si de canal . Si nu e gluma N-as fi crezut niciodata ca pot sa simt asta, eu care am un miros ff fin si sunt taaaare pretentioasa.. e Incredibil ce face baiatul din mine..

Lali Daca-ai stii ce mandra sunt cand imi spune lumea ca seamana Sara cu mine Si parca am fi doua surori! Asta mi-am dorit mereu: sa am o fetitza care sa semene cu mine si sa fim cele mai bune prietene. Pana acum am reusit

Mergi la inceput

Yasmin , acum am vazut ca poza ta este pe "coperta" albumului de mirese DC ESTI FOARTE FRUMOASA!!!! Sunt sigura ca si fetitzele iti vor semana, si atunci sotul tau va avea o misiune grea: sa va pazeasca BINE pe toate 3!

Fetele cu intalnirea in TM: sa va simtiti bine si sa ne mai aratati si noua poze cu burtici !!

Mergi la inceput

Incerc sa mai atipesc putin langa Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Asta da veste buna! YUPPIIII!!!
Felicitari Cristina! In sfirsit!! Bine ai venit pe lume bulgaras Mihai!
Iar m-am culcat la 2, m-am trezit la 6 fix, si bineinteles ca acum as dormi, dar trebuie sa ma pregatesc sa fiu la 10 la coafor.O sa fiu mahmura toata ziua !
Altesa, te asteptam cu vesti! Eu zic totusi sa incepi sa scoti dalele alea din curte una cite una, si pe urma sa incepi sa le pui la loc , nu se poate sa nu nasti!!
Oli, ti-am admirat pozele . Si mie mi se pare cam departe pina la Deva, singurica cu copiii. Nu gasesti un alt sofer binevoitor care sa mearga cu voi?
Yasmin, bine ai revenit!Si mie imi placea Azra, dar nu-i place sotului.Imi place ca le-ai pus la amindoua nume cu aceeasi litera, asa mi-as fi dorit si eu, dar Ayla se incapatineaza ca nu vrea, si inca nu stiu cum sa procedam, adica daca sa trecem peste parerea ei sau nu . Ma bucur ca acum sunteti bine , si tu si bebe.
Apropos de subiectul asta, Mihaela, crezi ca ai fi suferit rau daca ai tai i-ar fi pus si surioarei tale nume tot cu M ? Pare o intrebare stupida, dar pe cuvint ca nu stiu cum sa procedez, mai am putin si nasc, si inca nu stiu numele copilului .
Poate pina ma intorc de la coafor , nasti si tu altesa .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Felicitari Cristina!] Multa sanatate si refacere rapida, sa va intoarceti repede acasa!
Bine ai venit pe lume bebe Mihai!! Sa fii sanatos si mancacios!

Olga, da intentionez sa o implic pe Emma in cat mai multe activitati, sa nu se simta data la o parte. Sper sa fie bine. Cat despre drumul pe care vrei sa-l faci, si eu cred ca e cam riscant, singura cu copiii. E mai importanta viata voastra decat orice alta obligatie.

O zi buna sa aveti! Va pup

Dariana +33 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput