Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 23
Anaan spune:
Salutare!
M-am mai distrat o repriza cu inul meu.
Bianca, eu nu as generaliza, la topicul Pisiciigri au scris si destule fete cu capul pe umeri, cu idei chiar faine.
Obezitatea morbida in America are multe cauze. Una ar fi ca mancarea este foarte ieftina si foarte variata, sunt maestri ai marketingului si stiu cum sa fure ochii potentialilor clienti si sa-si vanda produsele. Cand s-a mutat acolo, prietena mea, care a fost intotdeauna o silfida, s-a ingrasat in trei luni vreo douazeci de kg, fiindca nu se putea abtine in fata mancarurilor care o tentau de peste tot. Ea chiar nu era o mancacioasa, dar imi povestea ca atunci parca s-a declansat in ea o pofta nebuna, vedea toate minunile si-i trebuia sa guste din tot, mergea frecvent la restaurant si era tentata sa incerce feluri de mancare cat mai multe si mai diversificate si isi permitea acest lucru, fiindca, dupa cum va ziceam, mancarea nu e scumpa deloc. Dupa aceea, a reusit sa mai slabeasca, insa ingrasarea aceea rapida a invatat-o ca fenomenul obezitatii americanilor nu e lipsit de explicatii.
olishka spune:
Nu vreau niciodata in America Eu sunt mare pofticioasa Chiar acum as manca unt de arahide, noroc ca nu am in casa...
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
Bianca2503 spune:
Bine, nu generalizez.
Au scris si cateva persoane cu capul pe umeri. Hai ca am fost rea si am zis 90%. Mai scad putin, zic 75%. Dar mai jos nu covor.
Chiar ma intalnesc cu diverse specimene (femei, barbati din vaste domenii profesionale) care habar nu au ce cauta in viata lor.
Bianca2503 spune:
Stiti doar ca eu m-am ingrasat 15 kile in 3 luni de zile in SUA.
A fost atat de usor
olishka spune:
Si eu m-am ingrasat deja vreo 18 kile in 8 luni
anamariame spune:
Eu sunt de acord cu Bianca privind procentajul. Ce-i drept, mai am pagini bune de citit. Oricum, aproape toate mi se pare ca se cred mame perfecte, care au raspuns la orice, reactioneaza ideal in absolut toate situatiile etc iar noi restul, care indraznim sa nu facem ca ele, suntem niste incompetente care fie nu punem binele copilului mai presus de orice, fie anihilam orice urma de feminitate din noi. Anyway, nu mi-as bate niciodata capul sa raspund la astfel de subiecte...
novus spune:
Aoleu fetelor, chiar asa e cu mancarea in America ??? eu cred ca or fi si multe chimicale bagate de ai tot manca, citisem pe tema asta undeva de umami, al 5 lea gust
In fine, sper sa nu iau proportii cand merg in vizita acolo pt ca am si asta in plan , avem niste prieteni buni stabiliti in Florida care ne tot cheama la ei, sa mai creasca Ada si mergem
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Aoleu fetelor, chiar asa e cu mancarea in America ??? eu cred ca or fi si multe chimicale bagate de ai tot manca, citisem pe tema asta undeva de umami, al 5 lea gust In fine, sper sa nu iau proportii cand merg in vizita acolo pt ca am si asta in plan , avem niste prieteni buni stabiliti in Florida care ne tot cheama la ei, sa mai creasca Ada si mergem www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Wooow, pai sa nu stati mult atunci, caci tu ai o silueta tare faina
novus spune:
Olga
La mine cred ca tine si de arderi ,pe bune, ca la cate fainoase mananc eu ; nici in concedii (mai ales in cele AI ), de sarbatori eu nu ma ingras, hai poate vreun kg, dar nimic spectaculos din fericire
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)