Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 21
Ilinca_M. spune:
Yummy yummy, ce salata buna!:)))
Olishka, m-am gandit io ca asa sta treaba cu surioara, de-o vedeam acum prima data nu ziceam ca-i grasa, ca nu-i hapt grasa, da' fatza de cum o stiam io din pozele mai vechi, trasa prin inel, acum chiar m-a shocat
Ofof, asa gagica tanara si mishto, mobilizeaz-o si tu, ii pacat sa se lase asa...
Rufe io am bagat deja o masina ca era necesar, io de multe ori spal haine duminica si uneori si aspir, asta e, atunci am cel mai mult timp.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Din salata nu as avea curaj sa mananc Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 33+ |
Nici eu, drept sa-ti zic, dar saracu' lup a halit-o!
Anaan spune:
Olga, eu nu stiu de vreo sarbatoare, insa nu sunt prea cunoscatoare in domeniu, dar si eu am de spalat si spal. Sincer, nu vad de ce m-ar pedepsi Dumnezeu pentru munca masinii - bine, si pentru munca, in general.
olishka spune:
Gata, o sa spal si eu...cand, nu stiu ca m-am rugat de Cristi de 5 ori sa-mi duca ligheanul cu rufe jos si tot imi zice ca mai tarziu 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
33+
novus spune:
Am ajuns si noi acasa, iar am fost la locul de joaca, deja tre' sa ne facem abonament
; m-am intalnit si cu fosta gasca de mamici cu care ieseam cand era Ada mica, m-am bucurat dar m-am si intristat pt ca una dintre ele a lasat copilul acolo si a mers sa-si bea cafeaua
, copilul s-a pus pe plans si ea a venit val vartej certandu-l si amenintandu-l ca nu-l mai aduce acolo apoi ne-a explicat ca e tare alintat :((( off off !!
Ne-am intalnit si cu niste prieteni din Orastie si am aflat cu mare bucurie ca mai vine un bebe si acolo
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anaan, imi place varianta voastra de capra cu trei iezi, tre' sa o preluam si noi pt ca finalul povestii nici mie nu-mi place ![]()
Ada a anuntat deja pe toata lumea ca sambata vin pretenii ei la locul de joaca
!!
novus spune:
Ilinca, ma bucur ca sunteti bine 
!!!
Inapreda, pe unde umbli ? aseara banuiesc ca ati fost in oras conform planului dar acum ?? hai la o poveste 

!!
Olga, spor la treaba 

!! si la mine iar e masina plina de rufe, am spalat sapt trecuta aproape in fiecare zi ! dar azi ma relaxez, maine facem curatenie si desfacem bradul
Bianca2503 spune:
Am ajuns si eu la zi cu subiectul VS (cel cu nevoile). Nu scriu acolo ca nu are cine sa inteleaga
Constat, ca suntem o tara de prosti si analfabeti care nu intelegem romaneste. Cred ca 90% din "doamnele" care scriu pe acest forum la diverse subiecte sunt tute. Nu le pot spune altfel. Cum pana mea e posibil sa nu intelegi un text si sa iei din context doar ce te "bashica/irita" pe tine?
Pana acum ceva timp credeam ca sunt eu nebuna si ca nu sunt in stare sa transmit un mesaj corect. Se pare ca receptorul e idiot.
Fetelor, o spun fara a ma ascunde sau a incerca sa va castig simpatia: ma bucur ca sunteti destepte si cu capul pe umeri si ca am cu cine discuta
.
novus spune:
Bianca, 90% e cam mare procentul
, sunt si destule tute, ca peste tot, exista diversitate ![]()
Io de aia nici nu prea scriu pe la alte subiecte, citesc cand am timp,am useri pt care am toata stima si admiratia si useri care ma scot din sarite instant
Ilinca_M. spune:
Ooof, ce lancezeala duminica!
Phiphi a dormit vreo 2 ore incepand cu ora 17, dar a trebuit s-o pazesc fiindca a adormit pe o CANAPEA ingusta
In timpul ala m-am uitat la un reality show cu obezi de-aia de 450 de kile (oricat m-as stradui nu reusesc sa am empatie si compasiune pentru ei

; isi bat joc de ei si de familia lor! Era una asa umflata (peste 400 de kile) ca a ers la gastric by pass dar prea tarziu si a murit la 2 saptamani dupa operatie, lasand 2 fete dragalase orfane
Ea cica avea 30 de ani, ai de plm!!). Inteleg sa bagi la crapelnitza pana ajungi la 100-120 de kile dar de-acolo zici hoooo, stai sa fac ceva pentru mine sa nu mor inecata in osanza in floarea tineretii, nu? Mai ales cand ai copii, nu te lasi pana ajungi o molusca flasca de 500 de kile, sa nu te mai poti nici misca in pat si sa te care cu macaraua la spital
. Oooof, ce-o fi in capul si sufletul lor sa ajunga chiar asa?! Si de-ar fi cazuri rare!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.