Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***383***
Raspunsuri - Pagina 18
Anaan spune:
Bradul nu l-am despodobit inca: nu i-au cazut deloc acele alea si parca as vrea sa ne mai bucuram de el putin.
Alexandra, eu stiu ca la fetitele mici gaurile din urechi se pot astupa destul de repede, pentru ca urechile lor sunt in crestere, spre deosebire de cele ale adultilor.
novus spune:
Super, it's a deal !! ramane pe sambata dupa-masa !!
Abia astept !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Mie imi convine de minune, zic atunci sa ramana pe sambata dupa masa, pe la 17-18 cum se trezesc picii, mergem la locul de joaca si apoi facem o sedinta la noi !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Perfect
Olga, mamica lui David iepurasul si 33+
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Bradul nu l-am despodobit inca: nu i-au cazut deloc acele alea si parca as vrea sa ne mai bucuram de el putin. |
Nici noi nu l-am desfacut ca parca abia l-am impodobit si e ca scos din cutie !!
Anaan spune:
citat din mesajul lui novus Super, it's a deal !! ramane pe sambata dupa-masa !! Abia astept !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Si eu, si eu
olishka spune:
Al meu s-a ofilit tot si are crengile lasate in jos. Arata tare uratel. La anul revin la bradul eco, nu ma mai las aburita de sot.
olishka spune:
Ana al tau fiu doarme sau este si el in forma maxima. La ce program au ai nostri putem sa ne vedm si la 10 noaptea
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Ana al tau fiu doarme sau este si el in forma maxima. La ce program au ai nostri putem sa ne vedm si la 10 noaptea Olga, mamica lui David iepurasul si 33+ |
Daaa si de revelion nu au fost probleme sa ratam artifiile
novus spune:
Gata, incep procedurile de culcare ca maine trebuie sa fim pe la 11 la locul de joaca, ne intalnim cu un mos intarziat !!
Noapte buna fetelor !!
Anaan spune:
citat din mesajul lui olishka Ana al tau fiu doarme sau este si el in forma maxima. La ce program au ai nostri putem sa ne vedm si la 10 noaptea Olga, mamica lui David iepurasul si 33+ |
Bineinteles ca nu doarme, are chestii mai interesante de facut. Cred ca ne-am putea vedea chiar si mai tarziu de zece. Azi noapte pe la 12.30 canta si dansa de mama focului si avea chef sa mergem la plimbare. Poate de-aia il scot greu afara ziua, ca el o fi vrand plimbari la lumina lunii. Azi mi-a prezentat o intrega teorie cum ca H. e taica-su lui Mickey (asta n-ar fi rau, am trai in huzur)