Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Cris (2010), veniti la mi2? Ca io parca asa stiam...

Gravidutele, nu va bagati la intalnire? Ca dupa aia va fi mai greu...

Fetele, as vrea sa stiu cum is piticii vostrii.
1. Daca le cititi povesti, stau cuminti la citit??? Lui Vlad ii plac mult cartile, dar nu are rabdare sa ii citesc. Maxim ii zic rapid povestea pe scurt, ii arat imaginile. Stie sa imi arate catelul, pisica, o baba care ii da papa unui ratoi, zice el "papa" si imi arata bolul de mancare. Dar in 2-3 min gata cu cartea. Tot citeam cat e de indicat sa le citim, inainte de culcare. Dar al meu nu sta...
2. Cum ii spalati pe dinti??? Vlad nu sta nici la spalat. Am 3 periute de dinti, el are cate una in fiecare mana, le baga in gura, iar eu cu a treia incerc sa il spal si nu ma lasa, ca vrea el... Am incercat sa ne spalam deodata- stie ce e de facut cu periuta, ca o baga in gurita si mosmondeste ceva cu ea, dar tot nu il pot spala cum trebuie. Mai reusesc dandu-i ceva de lucru/ butonat.
3. Copiii care mananca cu lingura, tin bine lingura? Ca adultii? Al meu o tine ca o lopata( la fel si creioanele), iar lingura in gura si-o intoaece invers, cu adancitura spre limba. Piure poate manca, dar zeama nu :) Si evident ca nu ii place sa il ajut...

No, se vede ca doarme v, ca ma apuca scrisul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

1. Andrei nu are rabdare sa ii citesc, sa ne uitam pe poze si atat, daca incerc sa ii citesc zice "ata" adica gata. o inchide si apoi zice "ata", adica alta...

2. cu spalatul pe dinti...a avut o perioada cand se spala de 20 de ori pe zi, adica manca pasta de dinti acum nu prea mai are chef, nu prea ma mai lasa pe mine sa il spal..deci si cu asta suntem in impas

3. cu lingura...doar chestii solide poate manca, uneori duce bine lingura la gura, alteori o intoarce cum zici tu...dar totusi mi se pare cam mic sa manance singur

aaa, si el mananca doar ce are el chef

si de "na-na", la fel face si Andrei, cand se loveste de ceva zice nana, uneori si cand ne mangaie pe noi, apoi ne face nana si incep eu sa ii explic ca nu e frumos, daca face asa la fata, ca e delicata si trebuie sa ne purtam frumos...sa vedem ce s-o prinde

oricum pe alti copii andrei ii ia in brate si ii pupa, de cand era mic...sa vedem daca ramane asa!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Fetele, sunt inca dusa, vad... am uitat sa va multumesc pentru condoleante

Fratele sotului a avut ciroza, nu a vrut sa tina regim sau sa lase bautura, nici tratament, nimic...asta e soarta pe care si-a ales-o. Pacat de el ca nu avea nici 50 de ani impliniti... ne e mila de el, pt. ca viata nu a fost blanda cu el, dar nici el nu a incercat sa lupte, s-a lasat luat de val...asta e...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna fetelor!
Pentru ca nu am scris pe anul asta, vreau sa va urez tuturor sa aveti un an minunat, iar in mod special gravidutelor le urez sarcina usoara si bebei sanatosi si cuminti.
Sorina Goga, felicitari! S-a ingrosat randul burticilor.

Despre noi: suntem bine, eu am avut pb. cu fierea dupa sarbatori desi n-am exagerat deloc cu mancarea, noroc ca am copii cuminti si m-au lasat sa bolesc. Dar am abuzat un pic de baby einstein ca nu puteam sa ma tin dupa Stefi, asa ca acum e scandal daca nu-i pun la dvd.
Stefi are 2 maselute, una a iesit complet in mai putin de 2 sapt., una are doar 2 coltisori. E o minune, rade toata ziua, face o mutrita asa stramband din nas. Se tine tot timpul dupa mine si ma ia cu ea oriunde s-ar duce. Asta doar in casa, la plimbare cand o dau jos din carut fuge ca un catel scapat din lesa in toate directiile si nu se uita daca vin dupa ea.

Cartile ii plac f. mult, le rasfoieste mereu, iar eu ii descriu imaginile, nu are rabdare sa-i citesc povesti pt. ca trebuie sa stau mai mult la o pagina. In general folosim doar carti cu imagini sau text f. scurt.
Pe dinti se freaca singurica cu periuta destul de bine, nu ma lasa pe mine, dar va trebui ca de-acum avem maselute si la astea nu ajunge singura.
Duce ligurita la gura dar o baga invers de multe ori si varsa continutul daca e mai lichid, iar daca e mai gros nu ia in gurita. Asa ca tot mami e baza la papat, oricum tot la dieta e. Nici pomeneala de burta, abia are vreo 9.700 gr.

Mergi la inceput

Aoleu, lauri_ca aproape 2 saptamani pentru o masea ne asteapta zile grele

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cris, nici mara nu sta sa ii citesc, dar se uita pe poze si ii mai zic eu una alta.
Cu spalatul pe dinti la fel. Vrea ea periuta si in ultima vreme mai mult o sugea. De fapt bea apa cu ea si o taraia prin toata casa. Am aruncat-o. O sa incerc varianta danei cu periuta electrica si mica.
Daca are rabdare mananca si cate un iaurt singura. Daca nu, se prosteste si umple bucataria de mancare.
Burta a mea are. Dar cred ca e normal. Adics pe mara o masoara doctorita si la burta si nu a zis niciodata ca e anormala

Elena, condoleante
Si noua ne-a fost dor de voi. Cum ati petrecut in deplasare?

Bumble, vorbesc singura cand incerc sa ii explic ceva.. I-am zisca nu mai vreau sa mqnance mara tot felu de biscuiti, covrigi si alte alea toata ziua bunaziua. Ea a zis "da, asa e, ca tot a mancat aiurea. Pai nu ii mai dam". A doua zi cand a venit cu mara de afara, ii cumparase pufuleti, grisine si turta dulce

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Alice multumesc! Mi-e drag de nu mai pot de Mara cum il tine ea pe Raducu in brate

Am uitat sa va spun...lui Raducu (al meu ) incisivii centrali de jos i-au iesit strambi, aproape oblici . Cred ca de asta au si erupt atat de greu Oare ce sanse sunt sa se mai indrepte cand apar si ceilalti dinti de jos? La ai vostri cum a fost?

Azi e in greva somnului si a foamei... a dormit juma de ora si a mancat 3 lingurite de mancare

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am tot uitat :
Sorina, draga mea, sa fie intr-un ceas bun si cu cati ochi iti doresti! Sanatate multa si sarcina usoara!

Alice, naspa cu socrela asta a ta.. Vroiam sa zic ca soacra mea asculta la din astea cu mancarea, dar de Sf Andrei i-a dat pe ascuns tort din ala cu 3 feluri de ciocolata, pe ascuns.
Ti-o fi oferind ajutor, dar te termina cu capul . Nervi de otel iubita, refacere rapida! Te pui tu pe picioare si va intrati in normal.

Puiutz, cred ca se vor mai indrepta dintocii. Chiar daca nu se indreapta, nu ai ce sa-i faci, abia la dentitia permanenta se merita sa se ia in calcul un aparat dentar.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput