Buburuze de 2009 in actiune!**28**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fetelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
azi primesc pe mail actele de angajare la noul loc de munca,unde va spuneam eu ca am sustrinut interviul

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

ce faceti mai fetelor? pe unde umblati?

Sa va spun ca la C-ta situatia se inrautateste? Deja de mai bine de o ora imi tot pica curentul si isi revine,sper sa nu pide de tot..
Afara e oribillllll

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Cris felicitari !!!!!!!!!!
Inapoi la cratite, voi ce mai gatiti ca eu nu mai am idei pt felul 2, pe care tb sa-l fac zilnic .

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Felicitari, Cris! Ma bucur tare mult pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

cris felicitariiiiiiiiiiiiii
va pupic dulce pe toateeeeeee

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

multam din suflet fetelor

dana felul Ii
-aseara am facut paste cu cubulete de carne
-azi salata de legume cu pui la gratar(cel mai probabil)

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

'neata'
noi am fost afara....e un frigggggg....brrrrrr, dar tot l-am scos o ora si ceva, sa-i inghete fitzele
cris....apoiiiiiii dai de beute, da??????
dana...eu am facut, azi, pui cu smantana
ma bag la lenevit c-am cam inghetat afara si incalzindu-ma , in casa, m-a izbit o leneeeeeeeeeeeeee

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna fetelor!

Stiu merit bataie,dar sincer ca nu mai pot sta la pc din cauza gazei mici care e calare pe mine...asa ma enervez,taicasu poate sa stea cu orele la pc,ca nici nu il baga in seama,dar cand ma vede ca sunt eu e acolo calare pe mine.

De citit am mai citit asa fugitiv:am auzit ca cuscra mea(daca imi mai este cuscra...Getik) are servici si pe la Cris am citit ceva esemanator...bravo fetelor si eu inca ma lupt cu acest aspect.Am un interviu pe sambata care se anunta a fi mai cu noroc...acum sper din suflet sa fie asa ca sincer m-am saturat de mor de stat acasa simt ca ma indobitocesc

Si la noi e groaznic de frig..zapada mare,aproape jumatate de metru,inca nu am reusit sa iesim cu saniuta,eu abia astept numai ca astept sa se mai opreasca gerul asta.

Acum ma duc sa fac ceva de mancare ca trebuie sa vina sotul la masa...mai intru eu cand mai gasesc o portita libera.

Pooop toate fetele si mi-a fost dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

La voi o ninge dar aici ploua ..bleahhh

Crisul felicitari, sa fie intr-un ceas bun noul job. ce vei face cu Miru? va ramane cu bunici? Urata vreme, vad si la tv acum..a inceput tarziu iarna si e destul de rea..oricum nici ei nu-s pregatiti...si vad ca zona critica va fi cta-tulcea... Na toaleta e pe coridor, dar tot nu a vrut sa mearga singura..asa face si acasa..si chiar daca-i olita langa ea ...tipa "mami fac pipi" si nu vrea sa-si dea panataloni jos...asa i-am mai facut si eu alessiei, dar tot eu am cedat..nu stiu daca a ta e data pe repetat ca a mea sigur e..la orice daca vrea ceva se crizeaza, urma, tipa, vreau, vreau, face teatru..doamne e o actrita asa buna..ma gandesc serios sa o dau sa faca o cariera din asta ..pe bune..si sa mai ai inca una care at cand o aude pe sora sa ii tine partea si incepe si ea..cred ca fugi de acasa ..deci eu cedez...de mancat o oblig mai mult ca sa pape..de ex, ciorbele i le mixez ca le vrea crema, altfel nu le mananca si numaram linguritele ...acum in ultima perioada vad ca nici lapte nu mai bea mult..daca mai bea pe zi 300-450 ml..asta daca nu mamanca mai nimic ziua ...
Sorina offff si e asa tanar..ma rog mult ptr sanatatea lui si sa dea domnul ca tratamentul sa dea roade.. stie puiul ca mosu i-a adus biroul.....scumpul de el..cum mai stati cu mancatul?
Ema realizez si nu-mi place..parca prea repede a trecut timpul..uite si tu faci in martie pe 26 fix un an de cand ai precat de aici..asta e, copii cresc, noi imbatranim, sanatate sa fie ca restul nu mai conteaza
Cris da daca nu esti vaccinat aici nu poti lucra in fabrici, laboratoare si sigur mai sunt si alte domenii..deci pe copil faptul ca nu-i vaccinat acum il afecteaza mai tarziu in viitor..nici cumnata mea nu si-a vaccinat copilul, ca ea e cu homeopatele..dar pana la urma diferenta care e, ca ok nu vaccinezi copilul si pe motiv ca acel vaccin are mercur in el care distruge rinichi, dar daca te lasi pe mana homeopatilor iti dau si ei tratament cu mercur..ca homeopati adevarati sunt cei care dau tratament si cu metale nu numai plante..cum o dai, cum o iei tot nu-i bine..stii vb, nu?
Dana ferice de mine ca nu avem decat un singur fel la masa si ala consistent...pai ca fel doi ar merge ce am facut eu aseara...sandvisuri din vinete...e ff gustoasa mancarea..nu am facut-o fix ca la carte, ci am modificat-o putin..mai poti face chiftele in sos tomat cu un piureu, legume la cuptor cu pui, vita, porc, mazare cu piept de pui(le fac des la fete), musaca, paste cu brocoli si spanac, vinete umplute cu legume si piept de pui.. nu-mi mai vin acum idei dar cand imi vor mai veni le scriu is aici...daca din astea vrei retetele, ti le dau..sau ti le spun cum le fac eu sau sotul (ca el e baza ).
Adina pai nu-ti gasisei de munca ca asistenta unui stomatolog?! ca asa am retinut eu... bine ia revenit si multa bafta in gasitul job-ului..sa mai intri sa ne povestesti de voi..ce mai face puiutul?!

am recuperat tot?!

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!!!
Baai,e un viscol afaraa,ca in iernile veritabile e cand eram mica! Dar nu putea fi saptamana trecuta? Sau viitoarea? Oricum, pe unde am citit scria ca se opreste vantul puternic in noaptea asta-maine dimineata. Daca se opreste viscolul se deszapezesc si drumurile. Noi azi am fost in Mangalia, toti,cu tot cu copii. Ce de ochi mari am vazut,cand intam cu fata in magazine, imbracata grosut ce-i drept,dar fara fular,baiatul la fel. Si mai erau si veseli tare,chicoteau si radeau amandoi.

Cris felicitari fata,ma bucur ca s-a aprobat! Dai e beut ,nu?
Picky abea astept sa veniti in Ro ,sa vacunosc si eu !

Revin mai pe seara,ma duc sa fac figurine in pasta e zahar pentru tort...

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput