Buburuze de 2009 in actiune!**28**
Raspunsuri - Pagina 20
DanaMi spune:
hello
Raspund din urma ca ieri si azi am scris rapid de pe telefon.
Picky ...da am pus poze pe FB dar sunt aceleasi de pe picassa si am vazut ca le-a pus si Ana pe cele de la sarbatori dar mai are de pus. mersi pe ideile pt mancare azi m-am descurcat , am facut la pranz snitele de pui cu piure si salata de varza murata si pt seara mamaliguta cu branza si smantana iar pt maine mi-am propus sa fac pui cu smantana , m-a inspirat Ema, dar zilele urmatoare o sa apelez la tine pt sandvisurile cu vinete . Bia nu mai bea de mult lapte decat dimineata si seara dar nici Raducu nu bea mai mult de 400ml /zi , ai mei nu s-au impacat nici unul nici cu laptele praf nici cu cel normal dupa ce nu am mai avut san dar le mai dau iaurtele si branza ca sa suplinesc , cu mancarea pasata eu am avut in famielie un exemplu de copil care a mancat mancarea pasata pana la 5 ani si din cauza asta am inceput din timp si nu am avut pb nici lui Raducu nu i-o mai pasez desi e lenes si nu prea vrea sa mestece dar nu ma las pt are multi dintisori si are cu ce sa manance.
Ana... cum mai sunt copiii, dar tu? nu stiu ce sa-ti spun de dr pediatru, noi suntem inscrisi la policlinica militara, si sunt destul de multumita dar nici ea nu se omoara sa vina acasa asa ca daca am o pb urgenta ori fug undeva la urgente ori chem salvarea, dureaza mai putin si mai ieftin decat daca ar veni ea.
Sori ... am ales sa stau 2 ani acasa , daca tot se poate vreau sa profit , banii vin si se duc dar primii ani ai copiilor nostri nu se mai intorc . oricum firma la care am lucrat e in insolventa si nu cred ca ma mai intorc acolo , mi-au ajuns 15 ani, cred ca o sa ramana la firma sotului. cum se mai sinte tatal tau? (sper ca nu am gresit , parca lui i s-a facut rau si acazut peste birou )
Ema ... cu obbrajori a venit si Bia azi dupa ce a fost cu tati vreo ora afara , dar ea tot mai vroia.sa poarte sanatos ghetutele
Cris... mai aveti curent sau sunteti iar romantici ? si la noi a fost asa o vijelie astanoapte de credeai ca se dezmembreaza blocul, m-am trezit de enspe mii de ori si m-am trezit mai obosita decat m-am culcat
Adina ... bafta multa la interviul de sambata
Lali.... nici noi nu folosim fularul , la Bia de maxim 5 ori in 3 ani iar la raducu niciodata pana acum. Plecati departe, aveti mare grija sa va luati la voi tot ce trebuie ca ce se da pe la stiri... te ingrozesti
Lavi ... sunteti bine ?
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
emanouela spune:
bueiiii....eu tre sa ma leg de calorifer si sa nu mai ies din casa. cum ies, cum toc bani. i-am luat lui Darius de la Z o geaca, pt anul viitor, de iarna....am profitat de reduceri.....oricum tot mult am dat dar de fapt is 2 geci, in functie de temp de afara se poarta separat sau se unesc ....si ce e cel mai important e ca e tratata ca sa nu intre apa cand ploua sau ninge.
Picky....pe 26 martie dau de pomana. eu am si uitat, is complet detasata.
hai adino, noi te asteptam
Dana merci. adevarul ca fac niste bujori de-ti vine sa-i papi. acelasi chin il am si eu, cu bagatul in casa....uneori ne si certam
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Mai fetelor,a nins si a batut vantul asa tare si a troienit zapada ca acum acum cativa ani cand eram eu domnisoara..bine ca si acuma bate vantul de te ia pe sus..brrrrrr.
lacra cum e mama acolo ,ca banuies ca voi deja ati ajuns si sunteti in pregateli?
ema dau fata si de beute,da?ce vrei tu ca asa realizare pe criza asta merita chindie.
adina ce faci mamicule?credeam ca esti prinsa cu munca si nu mai reusesti sa intri?pai iti trebuie putina bataitace face pustiulica?
Sa fie cu noroc sambata si sa dai si tu de beute
Moaaaaa,mare zapada la voi,dar ce zic eu care nu am scos nasul din casa de 2 zile si a tot nins?
Bine ai revenit fata si asteptam detalii,da?
picky saru'mana.In prima faza va sta combinat..banici si cu ta-su.Dar deja devine o necesitate foarte mare cautatul gradinitei ca prima varianta nu ma incanta absolut deloc.
Ce,credeai ca nu numai a ta face reperzentatii de genul cand e suparata?nuuu,sa o vezi si pe fii-mea ca talesnt actoricesc are in ea
Cu atatea substante peste limita normala in corp,parca vad peste cateva generatii ca filmul ala X-MAN devine realitate
lacra eu cred ca fii-ta e complotatoare de mica nu vrea unele chestii de nici o culoare.
Lasati,ca la capitolul asta cu fufularul, abea de 2 ori am am aplicat metoda asta si nu pos pe fura,ci legat la gat ca intra frigul pe lanfga gluga de la gecuta,ca in rest mereu comentarii la tot pasul ca e fara fular si fara manusi,iar cand nu a nins sau nu a batut vantul prea tare,sa nu mai zic ca era la capul gol cu mandre moate ca si freza si lumea se uita la noi ca la masini straine.Iar comentariile afarente le auzeam de cand ieseam pe usa de la bunici of course,dar fix la 5 m in spate ma durea.
dana hai ata ca acum suntem curentati,ne-a ajuns romantismul pentru anul asta si sper ca la stadiul de acela 2 zile sa ramana.Eu am dormit bustean,parca ar mai fi mers o ora in pls la somnul de dimineata,dar datoria ne cheama..
Apropos,trebuie sa vin la bucale pana la urma,sa duc eu personal actele de angajare la resursele umane si pentru analize,sa-mi fac programare ca sa le fac tot la voi la SOS Medical ,asta mi se pare o tampenie,mai ales in conditiile date ca afara e jale si iti pui mainile in cap.
ema lasa fata,cati baieti are mama?UNUL,da? i-ai baiatului daca poti si crezi ca draia o pauzasti banii pana la urmatoare alimentare a contului
Mirunel terorista
BAZAR
elena_adina spune:
Neataaa!
Top si eu la cafea cu una reala in mana sa ma incalzesc nitel ca e un frig de mori...si eu mama nebuna,am ales intre facutul foc si statul la calculator cu cafeaua....statul la pc
Da Picky,am lucrat aproape trei luni ca asistenta unui tehnician dentar..a fost super jobul chiar daca lucram pana la epuizare,ma lauda ca vai ce bine ma descurc,ca ce repete invat..tra la la...pana intr-o zi cand la fel a inceput de dimineata sa-mi spuna ca in mine are cea mai mare incredere ,ca a vazut ca am invatat aproape tot,chestii din astea,iar dupa ce am venit din pauza de masa mi-a zis ca ii pare rau dar nu mai are nevoie de mine...am ramas paralizata,l-am intrebat ce am facut si mi-a zis ca nu vrea sa-mi dea nici o explicatie doar ca nu e din vina mea...am plans o saptamana...imi placea la nebunie ce faceam chiar daca de castigat nu prea castigam cine stie ce....Duna vreo luna am aflat ca defapt a intervenit cineva cu un telefon si a intrat o gagica in locul meu...sa fie sanatos....dar ma enervez de mor cand imi aduc aminte.
Acum maine am un interviu pt un post de secretara,sper sa fie cu noroc...ca sa mor daca nu ma i-a dracii de stat acasa..
revin mai tarziu ca s-a trezit minunea
buburuze2009 spune:
Buna dimineatza!!
Am deschis capitol nou : Buburuzele se joaca in zapada. Revin
Lali