Buburuze de 2009 in actiune!**28**
Raspunsuri - Pagina 17
Lali_mete spune:
Cris ora o spun maine,ca nu a spus preotul o ora fixa . De ce sa ti-o iei? Miruna e deja luata, asa ca nu imi fac griji,acusi imi vine cu gagici de la gradinita.
Daca ma vedeti online pe FB , dati un salut,dar sa nu va mire daca va raspunde sotul. Joaca westwar(cred ca am scris bine) de pe contul meu,mai am deschise mai tot timpul messengeul, skype... Forumul nu mai zic, are doua pagini deschise aproape 24 din 24,mai greu cu procesat informatia si scris la subiect.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
emanouela spune:
neata fetili
beti cafea la 9 seara????? daca nu, va dau un martini sau garone sau ce vreti voi.
am cam bantuit azi, mi-am cam facut de cap....dar a fost mai mult cu treaba. mi s-au lipit de mana si o pereche de bocancei pt pitic....piele, captusiti, de la Leonardo , cu 50 lei....afacere de afacere. am ajuns acasa pe la 4, copilul meu alerga prin casa, el care la ora aia de obicei dormea....si-am aflat cu stupoare ca nu a dormit deloc....ba canta, ba vb singur, ba isi tragea luna lui si-i canta, ba o striga pe bunicasa, ba vroia aia, ba ailalta...la 9 l-am pus in pat, la 9 si 5 dormea deja
Dana....bine v-am gasit. ce chef de munca ai....pfaaaaaa, eu numai ma gandesc la asta si deja obosesc
Sanatate multa Anei, lui Vladut si Evei....sa va faceti bine cat mai repede.
Picky...scumpa stii ca eu ma uit dar uite ca in ultima perioada m-am cam "certat" cu pc si stau rarut, intru rapid, cand ma pun sa scriu uit o gramada, etc....asta dupa ce si au am rabufnit, aici, ca si tine, legat de aceeasi tema.....dar eu va iubesc. PS....din ce-am citit parca a fost ziua lui Nicu, nu???? daca da, La multi ani! si salutari de la mine
Cris....poi fata, sa stii ca eu chiar ma panicasem....adica plec la munte si dupa cateva zile nu se avansase decat o pagina....iar tu lipsisei de la dat cafeaua si gudronul
Lali....aulei, tu acusi ai botezul fetei....fata draga, sa iasa bine, sa va simtiti bine si sa fiti sanatosi iar tot norocul din lume s-o insoteasca la tot pasul pe Ioana si astept foto
oare am omis pe cineva??????sper sa nu. hai va pup si seara frumoasa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
SoriLea spune:
Salutari dragele mele
Mi-a fost tare dor de voi, dar n-am avut timp sa stau de forumit
Daca am avut putin timp de stat la PC, am cautat inf despre boala cumnatului
Razvan vrea sa-mi petrect tot mai mult timp cu el si parca am din ce in ce mai putin. Zboara asa de rpd ca nici nu stiu cand se face seara. Inca plange dupa mn si nu vrea sa ma lase sa mai merg la munca, ca trebuie sa stau cu el. Putin timp cat am povestim din carti, invatam poiezii, cantam, desenam...
Dar azi tatal meu s-a dezechilibrat 9asa se intampla de la boala lui - cade des) si a cazut peste biroul lui Razvan si l-a distrus A plans o juma de zi dupa biroul lui. Ca el la ce mai scrie si deseneaza A ramas doar cu scaunelul. Acum am sa caut sa vad daga gasesc sa cumpar doar birou
A inceput sa-si aleaga cand mergem la cumparaturi enciclopedii sau atlase (culmea e ca sunt ori pt varsta lui ori pt copilasi putin mai mari - dar niciodata nu se uita la ce-i pt copiii mari sau adulti) nu stiu dupa ce le alege (ma gandesc ca dupa poze, dar totusi pe mn ma uimeste - si nu spun asta ca-i al meu - si totodata ma face si ff mandra de el - cioara )
In rest v-am citit printre picaturi, dar cred ca ma intelegeti ca nu prea am dispozitie de scris si sper ca-mi scuzati absenta din cand in cand
Va doresc multa sanatate si copii cuminti
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
DanaMi spune:
hello ,
Picky draga mea, eu sunt una dintre cele care nu povestesc prea mult despre copiii mei dar nu pt ca nu vreau sau ca nu as avea ce , ci pt simplul fapt ca nu am pic de talent la povestit , ma incurc in explicatii si nici prea multa rabdare sa scriu, dar sa stii totusi ca daca apuc sa intru atunci si scriu cate ceva, foarte rar mi s-a intamplat doar sa citesc si asta in momente in care chiar nu aveam dispozitia necesara pt scris. asa ca te rog sa nu te superi pt ca fiecare mai avem si calitati dar si defecte si fiecare face cat poate. Eu chiar iti citesc postarile indiferent cat de lungi sant si te admir ca ai rabdarea necesara, am vazut filmuletul cu Stefi dar nu am mai apucat sa scriu atunci si dupa am uitat sa-ti spun , e haioasa foc Stefi, am ochit-o din prima care e . ca tot vb de povestit, ieri a fost Elena pe la mine si Raducu era pe langa noi cand a cazut cu fatuca de marginea unei noptiere, Elena l-a vazut ca s-a lovit dar mie mi s-a parut ca nu a apucat sa atinga marginea, dupa 3 minute avea fatuca putin umflata , noroc ca am in casa gel de arnica si i-am dat repede dupa 30minute nu se mai vedea nimic si am rasuflat usurata.
Lali, azi am facut ciorbita de oratanie din curte si ardei si dovlecei umpluti si sarmale doar cu carne de vita fara porc , sunt mai dietetice dar le fac asa pt le dau si copiilor. Foarte tare Paul cu "pitzi" cum i-a venit sa-i spuna asa? Va doresc petrecere frumoasa la botez
Ana , imi pare rau ca sunteti toti bolnaviori, eu, cand sant copiii mucosi rau le aspir nasul bine apoi le pun COLARGOL care incheaga mucisorii, este foarte ieftin si il gasesti in general la farmaciile care au laborator. multa sanatate
Cris, mooaaama 3 zile fara curent ??? nasol . Sa stii ca ai ramas singura fara Cont pe FB pt ca duminica , la insistentele sotului, m-am riscat si mi-am facut si eu Pana la urma vii in bucuresti la interviu?
Sori, ma bucur ca intri si ne dai vesti despre Razvan , ai si de ce sa fii mandra de el, bv Razvanel . imi pare rau pt cumnatul tau
Ema fata eu nu am niciodata chef de treaba , daca ar fi dupa mine as cumpara vase si tacamuri de unica folosinta, un aspirator din ala care face treaba singur , eventual sa existe si o masina de sp[alat care se incarca singura si mai intinde si rufele pe franghii , dar hai sa-mi revin ca visez prea mult
Lavi tu ce mai faci, scrie 2 vorbe sa stim ca esti bine
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
Picky_toto spune:
Neata,
Va las si eu , asta pe langa ce va da Cris..
V-am citit dar va raspun mai tarziu cand vin de la scoala. O duc pe Stefi si apoi am planuri marete prin casa..calcat, aspirat..etc..dar stiu ca nici macar jumatate nu o sa fac..ca nu prea o sa pot cu Anna...de aspirat nu pot ca are o frica de el..de fapt are frica de toate jucariile is chestiile care se misca pe jos..sa o vedeti cum fuge din calea lor, plange si ma striga mititica sa o iau in brate..
Stefi a inceput iar cu o tuse..sper sa nu o luam de la capat..ca o iau razna...mai ales ca vremea e de rahat pe aici, cu ploaie si umezeala cat cuprinde...iar ei se joaca pe afare in curte..mda ma rog..sper sa nu ne mai imbolnavim...
Da semne de trezire si Anna, cred ca asa o sa se bucure cand o sa vada ca nu merge la dadaca azi...
V-am lasat, revin mai incolo
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
lacra mama lui e popa,de abea astept azi sa-mi spui ora.
ema suna tare bine garone ala ,nu de alta dar martini nu am baut ever.Cred cainca sunt reducerile la Leonardo,nu?Chiar se merita acum sa cumperi de acolo ,ca au la unele produse niste scoruri de te ia cu lesin.Sa le poarte sanatos incaltarile si sa tina cald la picioruse la japada.
Haidi fata ca am revenit si iti las gudron cat vrei tu
sori nu mai cauta pe net despre boala cumnatului,ca mai mult iti faci inima rea..eu zic ca el trebuie sa gandeasca pozitiv in continuare si poate totusi va fi bine.
Eh,poate gasiti sa luati un birou la fel ca sa aiba baitul unde sa scrie si sa rasfoiasca cartile.Mie imi place sincer de Razvan al tau,mi-as fi dorit ca si Miru sa sa rasfoiasca cartile fara ca sa o apuce pandaliile si sa incepa sa faca foile bucatele mititele
dana a fost romanatic fara curent..nu cred ca a fost foarte nasol o cura de dezintoxicare de tv si altele..doar ca centrala are nevoie de curent si pana am gasit cum sa facem curent ca sa avem caldura macar in casa,a durat ceva.
VAd ca nu m-a sunat sa vin la bucuresti,dar iti dai seama ca va anunt cand primesc telefon ca raspunsul e pozitiv si trebuie sa vad acelasi peisaj 2 ore la dus si 2 oare la intors pe autostrada
picky da fata,dar la bunica aveam soba cu plita si teracota si era cald in casa..asa noi am cam dardait de frig pana a gasit al meu cu un vecin solutia salvatoare..au mers in oras si au cumparat invertoare de pus la bateria de la masina,care sa dea 220V si sa dau drumul la centrala macar ca era un frig in casa de mama-mama.
Cu zgomotele nu prea avem probleme,dar o mai apuca uneori cand ramane singura intr-o camera si din joaca o vad ca incepe sa tipe "neneaaaaa" si fuge disperata dupa mine.Nu stiu de unde a pris ideea asta ca vine nenea la geam,dar mereu i-am spus ca e mami langa si tati si nu trebuie sa-i fie frica.
Sa termine al meu cu treaba asta ca e varza reteau de net,e la pamant,si dupa o sa iau masina si sa iau lampita si eu.
fata..chiar vrei sa vezi ce se intampla la noi?pai fii-mea de cand a dat de gust la ciocolata, cere all timesi binenteles ca nu-i dau si ea se pune jos,cu capul pe soricel si cu bucile in sus si sta botoasa.Si ierii-am promis ca daca papa tot ii dau ciocolata,dar nu am spus si cand..si la un moment dat isi aduce aminte de malefica asta de ciocolata si imi cere.Si am tachinat-o oleaca..si ii spuneam
-ce-mi dai daca iti dau ciocolata?
-pupic ! tipa ea si vine cu boticul sa-mi aplice o ventuza
-in afara de pupic,ce mai imi dai?o intreb eu
-vrei? si imi intinde soarecul
-da-mi pasaroance daca vrei ciocolata
-na,papa! si se da jos de pe scaun si vine la mine si o baga pe sansa la inaintare ..m-a pufnit rasul si ea suparata imi cerea ciocolata ca doar imi dadause tot ce am cerut,nu?
Deja anul asta scoateti casa la vanzare?ce repede trece timpul..chiar mi-ar placea ca sa va mutati aproape de mine,de lacra si sa incepeti si un business care sa va mearga
Mirunel terorista
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Sunt asa stresata cu asta mica de nu mai pot. Doarme o gramada, cred ca si de la medicamente ca ii dau Eferalgan si Eurespal, are muci de niciodata nu are nasul curat orice i-as face si o tuse productiva care o termina De mancat mananca f putin
Vladut e ceva mai bine, dar e epuizat, slabit..doarme si acum ceea ce nu-i sta in fire, si eu simt ca o iau razna daca nu-i vad odata ca mananca
Nu stiu, sunt stresata de nu mai pot!
Dana, ii pun de 3 ori pe zi Colargol in nasuc ca asa mi-a zis doctora.
Picky, am fost la medic, rinofaringita au amandoi, numai ca e un virus pacatos ce ne-a terminat
Multumesc tuturor pt urarile de sanatate
emanouela spune:
neataaaaaa
ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
beu cafeaua si ies afara cu pitic ca sa-i inghete bucile
Dana....n-ai chef dar faci....eu daca n-am chef, nu fac....aci e buba....ca tu macar te mobilizezi
Cris....la mine asta curge in sange, garone. glumesc fata, cu asta ma alint din cand in cand. poi martini e tot un vermut, de fapt abia amrtini e vermut....si e de mai multe tipuri....ai si ft sec care mie nu-mi place si mai e si dulce, se apropie de garone ca si gust, doar ca e nitelus mai bun. reducerile la Leonardo , saptamana asta, vad ca s-au aplicat la mai multe produse. ghetele pe care i le-am luat, saptamana trecuta nu erau reduse, ieri da. pt fetite am vz niste cizmulite superbeeeeee.....mai multe modele....aviz amatoarelor
Picky....cam aceleasi planuri le am si eu in casa. mai bine zis le aveam.....noroc cu ninsoarea ca mi-a trecut. multa sanatate Stefaniei si sa n-o luati de la capat
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
DanaMi spune:
Ana intreaba Dr daca nu ar fi bine sa-ti dea ceva sa le faci aerosoli , ajuta foarte mult. Pup
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
crisspy spune:
Anna eu ii fac Andrei aerosoli cu ser fiziologic si dupa o aspir. Parca nu mai are asa multi muci.
Si noi o tinem de la 2 luni cu mucii.
Sanatate multa