Buburuze de 2009 in actiune!**28**
Raspunsuri - Pagina 16
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
Haideti la ceai,vogue ,perfuzabile cu nes si ce va mai vrea inimioara!!
Cris nu a avut curent electric aproape doua zile,aseara avea curent dar inca nu si internet,asa ca va salut si in numele ei .
Geta ce ma bucur ca ai mai intrat sa ne spui ce faceti! Te pup,vorbim la telefon.
Ema imi place de tine,esti plimbareata si binedispusa in ultimul timp. pe Dariusica .
Alynta te-am sunat zilele astea pe rds . Ma bucur ca le-a placut la muzeu,eu inca nu l-am dus pe Paul,desi sper in curand. Mi-l si imaginez cum s-ar uita la fiecare exponat si ar arata cu degetutul si al exclama "iiiiiii!" .
Picky voi ce faceti?
Danami .
O sa reiau ultimele pagini ca nu mai stiu ce am citit.
De la noi:
PAul o striga "pitzi" pe sora-sa, se urca deasupra ei ,o apuca se subsiori si o leagana dintr-o parte in alta ,strigand la ea "pitzi,ciuus!".
Nu mai vrea pampers, nu vrea nici ziua nici noaptea. La recomandarea Cristinei ii pun o paturica absorbanta sub buci,ca doarme linistit , in caz de accident sa nu faca pe saltea. Acum face si caca si pipi la baie,la closet,sau pipi la olita,din picioare . Nu ma asteptam sa fie asa usor,atunci cand va vrea el. Ma pregateam sufleteste pentru primavara,sa il las la bucile goale prin casa sa se invete sa ceara. Sunt tare mandra de el,se vede,nu?
Va pupic,de azi intru in fibrilatii. Azi fac curatenie luna in casa ,de maine merg la socrela si facem toate cele pentru botez,abea astept!
Cris sper sa nu ninga prea mult vineri si sa fie drumul inchis catre tine. Constanta-Mangalia foarte rar a fost inchis,cand a fost zapada de un metru si viscol puternic, nu de la 10 cm de zapaa.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
DanaMi spune:
Neatza fetelor
eu imi astept maimutica ( a se citi Bia )sa vine din voiaj de la mama soacra asa ca am pus sa fac mancare si ma apuc sa mai dau cu aspiratorul ca dupa ce vine nu mai pot sa fac nimic.
Lali felicitari ca ati scapat de scutece, ai baiat mare .
Ema bine ai revenit din plimbari.
Picky voi ca faceti, cum mai sunt fetele?
Geta felicitari pt job.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
anna-mama spune:
Noi suntem raciti, adica Vlad, Eva si cu mine. Sunt terminata de raceala si stres. Eva are o tona de muci, oricat as curata nasul tot nu se termina. Vlad a facut febra de joi pana ieri, ieri a zacut toata ziua si nu a vrut sa manance, azi e mai bine, dar tot nu mananca.
Eva, la o luna are 4710 g si 57,5 cm. Draga de ea, acum cu boala asta nu prea ma papa nici ea bine.
Va pupam
Picky_toto spune:
Salutare..
Se vede ca daca nu-i Cris care sa tina flacara vie la buburuze, e slaba activitate pe aici...sau poate nu prea aveti chef de intrat, sau sunteti ocupate..oricum probabil at cand va incepe Cris munca pe aici o sa bata vantul..o sa aterizam pe pagina 3 probrabil..ma rog...Eu una nu am prea am intrat ca nu am avut ce scrie si decat sa "mai" fac monologuri de pomana mai bine ma lipsesc..am pus si un filmulet pe mail..am vazut ca a fost deschid si vizionat dar nu stiu de cine..o banui pe Cris, dar cred apoi a ramas fara curent si nu a mai putut sa intre pe aici sa-mi spuna daca i-a placut sau nu...is tafnoasa..si da spun ce ma doare..am voie?!
Cris cum a rezistat Miru fara tv in cele 2 zile? si apropo nu te-al uat vanutl pe sus la cate kg ai?! nu mai vrei cateva? ca ma eu de dat
Lali ma bucur ca Paul a scapat de pampers..bravo baietel mare...ce scump trebuei sa fie cum o striga el pe soral ui. spor la pregatiri si sa aveti vreme frumoasa in ziua botezului. Multumim de intrebare, suntem bine, fetele cu gradi si cresa, eu cu munca si cu documentatul pe net..
Ema bun revenit...pe cand din nou chiulul?
Alynta ma bucur ca mergeti si vizitati anumite locrui..inteleg copii ceva de la muzeu?
Getik, multumesc..ma bucur ca iti place la job si ca te-ai integrat ff bine ..cu ari era de asteptat sa ajunga si la fazele astea..asta e, te inarmezi cu rabdare si nervi de otel si mergi mai departe.
Dana spor la treburi...fetele sunt bine, una cu gradinita si una cu cresa..amandoua nu stau locului oleaca, si umbla peste tot, se mai ciondanesc, mai plang, mai cad, se joaca si impreuna ...voi ce mai faceti? radu?
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Noi suntem raciti, adica Vlad, Eva si cu mine. Sunt terminata de raceala si stres. Eva are o tona de muci, oricat as curata nasul tot nu se termina. Vlad a facut febra de joi pana ieri, ieri a zacut toata ziua si nu a vrut sa manance, azi e mai bine, dar tot nu mananca. Eva, la o luna are 4710 g si 57,5 cm. Draga de ea, acum cu boala asta nu prea ma papa nici ea bine. Va pupam de steluta norocoasa Luca-Vlad si de minune roz Eva Maria e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
Sanatate multa. Da-o cu pulmax ptr a putea respira ca sa poata manca..o dai dimineata si seara, pune-i ser fiziologic des in nasuc..stiu ucm e sa ai un bebe care un poate sa suga din cauza mucisorilor si a nasului infundat. Ati fost la medic? ce are Vladut? Sanatate
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
In pauza de alaptat am zis sa trag un ochi pe aici .
Picky asa rau re-ai suparat de ai sters filmuletul? Nu se poate intra din mail. Imi pare rau ca te simti aiurea,sper ca noi nu avem un aport la asta. Stiu ca nu e o scuza dar eu chiar nu am avut zilele astea timp sa intru,am intrat aici,am citit,am aruncat un ochi si la celelalte subiecte unde scriu, am deschis un subiect despre vaccinari la "parintii intreaba" ,si nu primesc raspunsuri clare,dar pana se inchide subiectul sau moare sper sa imi raspunda cineva clar ce am de facut . Acum fac bagaje pentru botez,plecam maine si ne intoarcem duminica ,asa ca iar slabe sanse sa pot intra.
Mie imi plac monologurile tale .
Anna aceeasi solutie ca si Picky o recomand si eu ,la bebe asa mic nu stiu ce ai putea face. Sanatate multa va doresc.
Danami ce mai gaatesti? Eu sunt in pana rau, nu mai stiu ce sa gatesc. Traiasca tigaia aburitoare,arunc in ea cateva legume, o bucata de carne si gata,dar nu pot scapa mereu la fel de ieftin .
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Picky_toto spune:
Lali pai cam asa ceva..ma doare faptul ca daca sufletul subiectului nu scrie (a se citi Cris) nimeni nu mai are tragere de inima sa scrie ...adica..na intra se uita, citeste si gata..se gandeste ca nu a mai scris nimeni si nu are rost sa scrie de una singura..eu asa gandesc, de ce sa mint ca is si eu bagata in asta..intru ma uit, vad ca sunt aceleasi postari vechi pe care le-am citit/raspuns si ies...si ma gandesc sa nu intru sa scriu monologurile mele lungi pe care poate, zic poate, nici nu sunt citite..si in weekendul acesta pc-ul a fost pe mana sotului ca a avut treaba la el....si mai mult ca sigur multe faceti asa...asteptati sa dea altcineva "tonul" si cum Cris nu a fost 2 zile din lipsa de curent, pe aici a fost mort..si da, scriu ce simt si ce ma doare.....Am vazut subiectul tau..nu stiu ce sa te sfatuiesc ptr ca si eu am o dilema legata de asta. Pana acum mi-am vaccinat copii si o voi vaccina si pe Anna pana la 15 luni..dar nu stiu ce voi face cu vaccinurile de la 5-7 ani...o sa ma mai documentez pana atunci si vom lua o decizie, mai ales ca de curand am auzit ca a fost o problema mare cu vaccinul de la scoala, o reactie urata a copilului si posibil cu repercursiuni in viitor(doamne fereste ptr ca nu vreau asta)...eu te-as sfatui sa i le faci si Teodorei vaccinurile pe care i le-ai facut si lui Paul si apoi vezi tu mai tarziu... spor la trebuiri si distractie placuta la botez.asteptam poze multe..filmuletul l-am pus la privat.. nu le las mult timp pe mail...
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
Am revenitttttttttttttttttt
Am curent,am net..iupiiiiiiiiiiiiii
De sambata de la 19:00 am ramas in bezna pana ieri seara la 18:40,iar net am de cateva minute.
Mi-a fost tare dor de voi
picky vrei zapada?? eu nu merci..mi-a ajuns pentru pana la anul.Si cel mai tare e ca se anunta iar 2 zile de cod galben de ninsoare in dobrogea.
Nici mie nu mi-a ajus un cont pe picasa si am recurs la un al doilea,dar ca sa fiu sigura ca le mai stiu userul si passul,le-am scris bine ca sa nu le uit.Asa nu sterg nimica si totul e salvat.
pentru filmultele am sa intru cand o sa am putin mai mult timp liber ca acum sunt oarecum presata, dar trebuia sa intru .
Deci se pare ca o sa ai o mica dansatoare,si peste putin 2,ca deh..Anna va vrea si ea
lali prima zi nici nu am iesit afara din casa,abea ieir am scos maimuta cu bucile in zapada si nu mai reuseam sa o bag in casa,iar mainile ii erau sloi si nasul rosu
alina multamsi eu sper sa fie cu noroc interviul si sa ma capat cu un job ok
geta clar are o pasioune p[entru bulanele de pui.
Bine ca e ok la munca si toate incep sa intre pe fagasul normal
ema gata fata,am reveit in forta ,doar ma styii ca nu scapati de mine si sunt mai rau ca raia
lacra ,cand o mai creste "pitzi" sa te ti bine ce distractie o sa fie.
Ai flacau mare gata de insuratoare(cred ca mi-o iau pe coaja),deja ai scapat de un stres cu pampersii,si acus o sa inceapa sa vorbeasca mai rau ca o moara stricata si sa te ti bine de urechi.
Eu zic ca o sa fie drumul ok sambata,dar sa-mi spui si mie ora..ce si cum..detalii pls.
ana multa sanatate sa scapati repede de virus
picky cum sa aterizam fata bpe pagina 3?? Dimineata sa va vad la raport pe toate ca sa va beti cafeaua,ca eu nu am de gand sa va las fara cofeina si nicotina.
Asta da buna intrebare cu tv-ul..a fost maraita,si cerea tom si jerry ca ea vrea "shoicel si pis".Ziua era mai ok ca era lumina de afara si am scos-o si din casa cateva ore bune.Dar seara o adevarata aventura cu lumanarele prin casa,pe care eu ma chinuiam sa le aprind(noroc ca mi-a bubuit mintea acumv vreo juma de an sa cumpar o punga de lumanari pastile) ca se sperie de intuneric,iar ea in urma mea sufla cu patos in ele si le stingea.
Eee,uite ca nu mai vreu nici macar 100 g ca am incercat ieri da intru in o pereche de jeansi si nu-mi imcapeau bucile cum trebuie..concluzuie,am facur curul mare .Adica de la masura 36,am sarit la 38.
lacra fata,daca se sparge adunarea lao ora mai decednta,nu imi e greu sa va pun in masina si sa va aduc eu acasa,ca o sa fiu soferita se pare,ca al meu barbat m-a anuntat ca vrea sa bea.
Ce vrei fata sa stii de vaccinari?ai vreo intrebare la care nu ti-am raspuns noi?
Mirunel terorista
BAZAR
cris_82 spune:
picky sa nu mai spui niciodata ca scrii monologuri pe care numeni nu le citeste.De cand v-am gasit pe voi,toate fetele de aici,imi e greu sa stau depoarte.Citesc fiecare rand,si orice bucurie unei dintre noi sau vreo suparare nu o impartasesc cu voi,in spatele pc-ului.imi sunteti tare dragi:
-tu cu autostrazile tale si povestile cu Stefi si Ana sunt o incantare
-lacra e demential de nebunatica si o ador,iar piticii ei sunt asa dragalasi
-ana e o simpatica totala si super de treaba
-geta e o scumpa si mor de dragul Arianei
-dana,ma bucur ca intri si ne spui de voi si traznailoe piticilor
-andreea sa mor daca nu ne lipsesti cu retetele tale si povestile despre Cezara
-simina cand lipseste de la apel ma gandesc la zilele in care voi incepe eu munca in alta parte si sper ca voi reusi ca sa va sciu de cel putin 2 ori pe zi ca te citit sigur nu o sa va sar
-mady e o nebunatica cu 2 pusti agtat de diferiti si atat de dulci in acelasi timp
-lavi e o luptatoare care ajuta pe toti si de fapt are destule si ea pe cap,dar o admir nespus
-ema e betoana, o invingatoare si toata stima si respectul pentru cum este
..sper sa nu fi sarit pe cineva,dar sa-mi fie cu iertare
ca nu a fost cu rea intentie.
ideea e ca va consider pe toate prietenele mele si faptul ca nu am reusit sa intru de 2 zile acicea a fost oribil..de abea asteptam saam iar net ca sa vad ce ati facut,ce ati scris..mi-a fost dor de fiecare dintre voi
Mirunel terorista
BAZAR
Picky_toto spune:
Cris bine ai revenit la lumina ..Hai ma ca eu cred ca a fost super fara pc si fara tv..imi aduce aminte de copilarie cand se stingea lumina si tinea cate 2-3 zile si mamaia aprindea candela iar pe la mama cu lumanari.. Acum na..lumanari si copii in acelasi timp nu prea e ok...Cu teama de intuneric avem si noi probleme..in permanenta avem o lampa noaptea in dormitor..acum o folosim pe cea de aromaterapie(apropo pe la artizanele poti gasi..stiam un magazin in tomis nord)..mai nou daca vede ceva umbre imi psune ca-s monstri sau ma intreaba ce-i acolo ..si la zgomote la fel..ii e teama de zgomotele pe care nu stie de unde vin..
Pai na uite ca-s oleaca asa tafnoasa si suparata, intru si eu sa citesc pe aici si pauza...astept cu nerabdare sa vad ce mai faceti(ptr ca la fel ca si tie si mie imi sunteti dragi) si nimic..pe fb condica se semneaza zi de zi(si eu intru pe fb mereu sa vad postarile lu' frati miu) dar aici..nu-i timp...dar na cine sunt eu sa fortez omul sa intre, sa scrie doua randuri pe aici daca nu o face din placere...Nu-s suparata pe nimeni anume, sa nu ma intelegeti gresit ..ci is suparata in general, de situatie....mai ales ca aucm ceva vreme si voi spuneati ca ok, uneel suntem ocupate, cu copii, cu munca, cu etc..dar macar aruncam doua cuvinte pe aici...asa macar de ochii lumnii daca nu avem timp de mai mult...dar deh e mai bine sa citim si gata..cat timp ne ia sa zicem un "salut"?! 2 secunde?! ..in fine..nu mai zic nimci ca mi-o iau rau de tot..
legat de monologuri...pai na zic si eu sa ma aflu in treaba...si ma gandesc ca eu detaliez prea mult anumite situatii din viata copiilor mei iar unele dintre voi nu o faceti deloc..si ma gandesc ca plictisesc omul cu astea..dar oricum nu caut eu atentie..scriu ca poate peste ani daca va mai exista acest forum vor citit si fetele ce am scris despre ele...si cine vrea citeste cine nu, nu..nu e obligat nimeni sa citeasca ce postez eu...
pai na m-am gandit ca ar trebui sa fac zeci de conturi pe picasa ca sa pun mereu poze..e nasol asa..pe webshots putea-i pune multe albume dar privatul nu prea era privat...iar la picasa e invers..daca vrei mai multe sa salvezi programa in pc ...eu am avut-odata..am facut anumite modificari la poze si cand am scos-o afara mi-a sters si pozele pe care le modificasem..originalele..si de at am evitat sa mai bag programe din astea..
cand v-a merge anna la dansuri noi vom fi in tara.;am cam dat o cautare ptr cursuri de dans in cta si mi-a dat cateva locatii..acum vom vedea la momentul actual..acum suntem in documentare doar...dar al meu deja se roaga sa treaca timpul mai repede ca sa ne mutam..anul asta punem si casa la vanzare..si vedem ce si cum dupa...
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai