Buburuze de 2009 in actiune!**28**
Raspunsuri - Pagina 15
DanaMi spune:
offff mai Cris cu prajitura aia, imi vine sa dau o fuga la Ct noroc ca eu m-am bagat iar la slabit ca m-am facut cat casa
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
DanaMi spune:
in sfarsit ninge si la Bucuresti , pacat ca e flioscaiala momentan poate maine o sa avem si noi zapada pe jos
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
cris_82 spune:
sper sa nu-mi umpleti frigiderul acuma,dar chiar am reusit sa ne cantarim si eu si fii-mea:
- je= 52 kg
-secto = 15kg
Si ninge la C-taaaaaaaa ,e totul alb.
lacra sper ca si la tine ninge,nu?
Mirunel terorista
BAZAR
Picky_toto spune:
Vreau si eu zapadaaaaaaaa
Nu pot sta mult ca vrea soata la pc..asa ca intru doar sa va salut si sa va zic ca incerc sa incarc un film pe contul meu...a trebuit sa sterg din albume ca nu mai aveam spatiu de stocare (cum pot sa-l maresc fara sa incarc programa in pc-ul meu?!)..in fine vad ca se incarca greu....deci o sa dureze ..o sa pun link-ul pe mail, dar nu stiu daca mai am timp sa intru sa anunt..asta depinde de soata cat are nevoie de pc...
La dansuri a fost super.A trecut repede ora..dar i-a placut si a zis ca mai vrea...am filmat mai tot timpul, dar acum v-am pus un filmulet mai scurt care-i tare amuzant..
v-am pupacit si va urez o seara placuta
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
Atata zic Afara e zapadaaaaa ,si noi iesim acusi sa ne jucam in ea,il asteptam pe tati cu saniuta ,sa o aduca de la un prieten.
Revin mai pe seara asa.
Las sivogue si ce mai lasa cris,ca vad ca azi absenteaza. Cre'ca face "omi de zapada" si ingeri in fata portii.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Lali_mete spune:
Neatzaaa!!!
Mai,eu ma asteptam sa vad cafele,mesaje, sa am de recuperat si cand colo voi absentati!
Va pup,ugim in oras.
Ieri am iesit la zapada! Doamne cat s-a jucat Paul!
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
alynta27 spune:
Salutare!
Lali e bine ca nu s-a amanat chiar mult!
Elena Mai vino pe aici!
Anna sanatate baiatului!
In rest citii printre randuri!
Cris cred ca va prins bine iesirea! Succes cu locul de munca!
Noi in we am fost la muzeul de stiinte naturale! le-a placut mult. APoi la tara la niste rude. Acolo au vazut cai, vaci, mate si caini!
Ieri am fost la o prietena cu fete si seara a venit nepotul
Ma urla stapana
Picky_toto spune:
Salutare
Slaba activitate pe aici..ce-i cu voi?! ati dezertat?! Sau nu aveti curent si net?! sau nu aveti chef sa mai aruncati si vreo 2 cuvinte pe aici?
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
getik1 spune:
buna fetele
noi suntem bine eu sunt apoape zilnic la servici cate 12 ore de citit am citit dar de scris nu am cand.
ary sa adaptat ff bine, sta cu mama, mai nou doar cu tacsu cand sunt eu de noapte o cam rasfata dar asta e. a fost un pic bolnava, si nu a mmers la cresa, pe zice trece face cat mai multe progresee vorbeste din ce in ce mai bine, a inceput sa devina o rasfata cand mma prinde acasa nu ma mai inteleg cu ea. face numai traznai si imi vine sa o pup dar si sa ii dau la buci, faceam mancare si a luat pulpele de la pui si mergea cu ele prin bucatarie si tipa la mine "mami am bulaneee" am ras de nu mai puteam cu bulanele ei, la cresa este ff cuminte nu se stie de ea doamnele.
eu la servici m-am adaptat destul de bine, a fost mai bine ca ma luat prin surprindere si nu am avut cand sa realizez ca plec la munca, dar sunt ff suparata pe mine ca nu mai nimic teoretic si acu mi-am luat cartile si m-am apucat sa invat din nou termeni si alte chesti de genu asta.
as mai scrie dar nu mai pot ca ary urla ca din gura de sarpe ca vrea pe picioaree, si eu nu vreau sa o dau.
piky la multi ani sotului sa aibe parte de sanatate si multa ferivire alaturi de voi
restu fetelor ca nu scriu la fiecare in parte
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
bueiiii....da ce faceti????? protestati de absentati??????? eu macar am anuntat ca trag chiulul.
abia am aterizat.....de fapt pe la 7 fara dar m-am schimbat cu viteza sunetului si-am fost si la sala, dupa venit, facut baie, uscat copil, uscat pe mine....acu ma relaxez si eu nitel.
nu v-am citit, ca is prea obosita, spar sa recuperez eu zilele astea....oricum iau o pauza din plimbarilea astea, ma simt ft ft obosita.
hai va pup si .....mai cu viata, ce draq
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail