Bubu- LMA Stefan,Serban,Eva,Alexia,Bogdan ! (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Tunde,vreau sa-mi scot "manerele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza azi ziua de nume, cu pupic special pt Piscotel Ioana!!

Tunde of, mai!!! Ce idioti!! Cum sa greseasca tratamentul, off...cum se mai simte Mario?? Ati fost la dr iara? Lui tati al tau de care ti-e asa mila ii bag un skiu virtual in dos!!

Mimo da mai, i-ai descris pe toti buburuzii, cuminti, docili, ascultatori!! Ana a ajuns la urmatoarea faza: numai cand ma uit la ea si ea e la un loc interzis, se da cu fundu de pamant! Stie, dar face fix pe dos!

Irina o sa-ti trimit PM.

Sanatate lui Razvanel, Mirunei (daca am inteles eu bine) si tuturor celor bolnavei, daca mai sunt!

Doloress ce frumos suna despre dr. ala~!!!! Asa trebuie sa fii daca vrei sa te faci pediatru, mama ei de meserie!!!

Va pup, ne pregatim de party!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

neata!

multumim ptr urari mamicute dragute...va pup pe toate si va invit la o felie de tort virtual, prajiturica si sampanie cu sau fara alcool de care doriti!

vreau sa urez si io la multi Ionilor si Ioanelor din vietile noastre! Sa fie sanatosi si frumosi la suflet!

Gabir - bravo voua..ati luat o decizie super...sa dea Doamne Doamne sa va iasa totul asa cum va doriti

Tunde - offf sper sa treaca bolejnita asta mai repede ca tare rau e cand e copilu bolnavior!

Mirela -multa sanatate la motan sa inceapa si el sa pape si sa-i fure macaroan lu frac-su:))

Piscot a facut febra azi noapte un pic...dat antitermic, acu doarme, vad ca e ok...sper sa scap numa cu atat dupa vaccinare...

Azi a venit tusica, mai pe seara niste vecini si maine fratica...miercuri o luam de la capat cu alti invitati si tot asa petrecem o saptamana:)))

azi am primit un telefon de la o cunostinta mai veche cu care am vb si care mi-a recomandat o bona...o sa o sun azi sa vina maine sa stam la o vorba sa vedem cum se descurca si ce pretentii are si mai vedem ce decidem mai apoi...

RSZ:
1 sa mai slabesc vreo 3-5 kile anul asta sa revin la greutatea de dinainte de piscot.
2 o zi sau doua pe saptamana sa pap numai fructe sau legume.
3 sa facem la un fel si sa ne mutam de aici.
4 sa mergem la munte vreo sapt.
5 sa ne petrecem mai des.
6 sa fac revelionul undeva si sa nu mai fiu doar io si piscot.
Cam astea ar fi...sper ca macar primele doua sa se intample, daca nu si ultimele...Doamne ajuta...

va pup si va doresc tuturor o zi cat mai placuta!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

am citit si eu din urma si ma bag nitel in seama

Tunde, multa sanatate puiutilor! iti tin pumnii si sa dea sa se faca repede bine!
si multumesc de urarile de la sufletel la sufletel!
Gabriela, ascult-o te rog pe sora ta!! move to london. asap. sa dea dumnezeu sa va mearga bine si sa incepeti totul cu dreptul!

RSZ: din categoria celor ce nu tin de mine neaparat, il rog pe doamne-doamne din tot sufletul sa primim mai repede viza si sa o tulim.
din categoria punctelor care necesita schimbari din partea mea, imi doresc foarte mult sa invat sa imi vad interesul, sa pot pune piciorul in prag, sa invat sa spun NU cu diplomatie si sa-mi continui drumul fara lesturi inutile. daca reusesc asta sunt puternic convinsa ca imi va fi si mie mult mai bine si celor din jurul meu.
Apoi, mi-as dori multa sanatate si sa ramanem uniti ca o echipa cum am fost si pana acum.

confirm - Edu e un scump! Simo povesteste numai jumate din cate pot incapea intr-o descriere a lui, e un copilas expresiv si dulce, si mamos, si de toate

mult succes Doloress in planurile tale, si terapia, si vegetarianismul, si casuta, si studiile (wow, multe-s!) -
va tin pumnii tuturor sa vi se realizeze toate visele in 2012, si inca altele la care nici nu v-ati gandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ZIKI in ce zona vrei sa te muti?

TUNDE - pai nu prea stiu, eu sunt convinsa ca toti avem nevoie de putina terapie, de putin discutat cu cineva neutru care sa ne asculte cu adevarat si sa faca lumina. In general, ce am observat eu, suntem majoritatea dintre noi tributari unui sistem de educatie cred eu profund gresit. Nu a fost vina parintilor nostri, asa s-a perpetuat timp de secole - educatie bazata pe relatii de putere , sef-subaltern (eu te-am facut, eu te omor) lipsa totala de respect pentru copil, copilul care avea numai nevoie de hrana si de imbracaminte, si nu de afectivitate, ideea de datorie - eu te-am facut si te-am crescut si esti dator sa... cand in relatiile de familie n-ar trebui sa existe deloc notiunea de datorie, etc. Si toate astea si-au pus amprenta pe noi, mai mult sau mai putin, pe self-esteemul notru.
Nu stiu la tine, la mine negativismul vine clar de la parinti, ai mei fac un capat de tara din orice problemuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lori;femeie nebuna!ce m-ai facut sa rad:-)...cu schiurile virtuale!Eu-s aia buna care accepta si asta..care ramane nerasplatita pe viata..

uite, asa am scris pt sora lui Gabi
simptome ;tuse+febra max 39
primul dr
bronsita/ tratament;zinnat 250 mgx2 ori /zi si antitermice
peste 3 zile simtpomele persista
dr nr2
amigdalita purulenta/tratament ospen 1000 mgx3 ori/ zi
peste 2 zile cu aceeasi simptome mergem la dr de familie
pneumonie dreapta+bronsita astmatiforma
tratament injectabil ampicilina 500mg+gentamicina 20 mg x 2 ori pe zi si pastile prednison
a primit deja 6 injectii =3 zile
tuseste urat si face temperatura seara
aseara 37,8
acum 38
asta ca am bagat repede antitermice si frectii sa nu urce.
se poate sa nu fie bun nici tartamentul acesta?dupa 7 zile de antibiotice e normal sa mai faca temperatura?

Shubu;n-am inteles..adica?

Mergi la inceput

Tunde

Soldurile adica...cica se mai numesc si "manerele dragostei".Iom-am saturat de atat dragoste
Bine zice Lorich,i-as baga si io la tatai lu matale vreo 2 schiuri!!!Ii trebuia musai o sapt,musai cu 2 copii,musai cand tu esti singura!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

da da si io m-am saturat de atata "dragoste" shubulino...da ce sa le fac...nu scap de ele nici in ruptul capului...sau mai bine zis sunt ultimul loc de unde slabesc:))

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Stiu,Piscoato,crede-ma!!!Fac sport de ani de zile,am reusit sa dau 25 de kg jos dupa ce-am nascut si alea-s tot acolo!!!Vorba lu Tunde,sa fiu si o baba betoana

Oare unde-s fetele??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Io-s pe aici..am fost sa iau fructe si verdeturi..macar tin o saptamana cura de bunatati..fara carne.Noroc ca nici mama nici copiii nu-s de-a carnii

Shubulino;aha..de manerele alea zici..si Eu am..dar culmea e ca restul e numai os si piele..dar manerele acelea mi-s acolo .mai iau cate o bluzica care le mascheaza

Mergi la inceput