LMA CLOPOTEII IMPLINESC 4 ANI! *288*
Raspunsuri - Pagina 9
aurel_cris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NataliaS Salutare!!! La multi ani tuturor clopoteilor care s-au sarbatorit!!!! Am sarbatorit-o si noi pe Ana pe 4 februarie si nu-mi vine sa cred ca am copil de 7 ani ...Poze noi la semnatura :) Roli - felicitari pentru curaj mami si felicitari pentru baieti! Eu merg in 15 cu toate 3 in tabara de schi...Ana -avansati, Stef - incepatori si Ilincuta - cabanier Grati - cum a fost la Barcelona? FETELORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR - mai treceti si mai lasati ceva noutati despre voi...miss you! Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si Ilinca Teodora 30.08.2011 Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ |
Superbe fetitele mami,oricum au cu cine sa semene.:)
aurel_cris spune:
citat din mesajul lui eladea2005 SALUT SI DE LA NOI! NATALIA, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI PT ANUSCA FRUMOASA...m-am gandit la voi, si chiar imi propusesem sa-ti trimit sms...dar situatia a fost atat de naspa la noi, incat mi-au iesit toate din minte... noi cu viroza, Eric a inceput primul,cred ca de la gradi a cules ceva... a luat-o si F (el n-a fost atat de grav, se pare ca emai rezistent ca frate-su)apoi am luat si eu..apoi bunicii, acu e calin...ioi ca fug in lume... Eric e si cu otita, suntem pe antibiotic...deci mirific... atalia, f faine torturile...care le-ai facut tu? gongutza e ADORABILA...si ce-a crescut...doamne, cum zboara timpul... grati, sa va fie de bine iesirea...asa-mi doresc si eu sa pot pelca un weekend cu sotul, undeva, oriunde... dar asta depinde doar de Filip... astept varaaaaaaaaaa.... urasc frigul si amorteala asta... va pup! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Of, multa sanatate la toti si noi o tragem la greu cu tusea, m-am saturat.... dar ce sa facem.
aurel_cris spune:
citat din mesajul lui grati.ela Uram cu drag "La multi ani!" sarbatoritilor ultimelor zile. Ema, imbratisam special frumosul Milan!!! Pentru astazi clopoteilor Daria si Eduard! v-am povestit ce am gasit cand am venit de la Barca? Din neatentie am inchis centrala si mi-au inghetat tevile ce treceau prin balcon (l-am inclus in spatiul de locuit). A rezultat o ghetarie...10 grade in camere, resuscitat tevile de apa pt calorifere si dupa ore de chin, auzim o fantana prin perete...se sparsese teava de apa calda. Am fost nevoiti sa tragem la urgenta alta de data asta prin casa (mi-a stricat designul). A doua zi insa a decedat si centrala...chemat firma, schimbat piesele, platit 7 milioane...distractie!!! Asta ca sa nu uitam vacanta la Barcelona! "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Uau chiar ca de neuitat, destul de naspa ce sa zic.
aurel_cris spune:
Cu ceva intarziere uram si noi " La multi ani!! " la toti clopotei sarbatoriti zilele acestea.
ramonab spune:
La multi ani clopoteilor Sofia, Ana Ilinca,Bianca Antonia, Bianca, Andreea Bianca,Matei , Eleni, Eveline, Andrei, Laura,Ralph,Gabriel,Daniel,Milan,Matei,Ana Maria,Daria Maria,Antonia,Eduard,Iulia,Maia,Radu,Yannis,Isabela,Alexandru,Mihnea, Saara,Luca, Alexia, Robert, Sonia, Emma, Alessia, Natalia, Andrew John!
(slideshow)
Razvan 3+
ramonab spune:
Ceau fetelor,slaba miscare pe aici.
Nu se mai scrie ca altadata :( Ai fi crezut ca daca acum clopoteii nostri sunt mai mari si sunt mai independenti vom avea mai mult timp de povesti.
Mie dor sa citesc pagini intregi despre voi!
Nati v-ati intors?cum a fost la ski cu cele trei fete cucuiete?
Grati sa va fie de bine iesirea in doi, si la cat mai dese, sunt ca o gura de aer proaspat.Noi de cand ne-am mutat aici si nu avem cu cine-l lasa pe Razvi n-am mai putut avea iesiri in doi.Chiar si de Sf. Valentin am iesit la restaurant cu Razvanci dupa noi.
ALina succes cu cele 2 kg :D
Imi pare rau ca nu reusiti sa scapati mai usor de viermisori.Le veniti voi de hac pana la urma.
despre noi : va spuneam ca ne gasisem un apt, pana la urma l-am refuzat pentru ca ne-am dorit totusi unul cu 3 camere.
Pana la urma am gasit unul perfect.Am semnat deja contractul cu ei, nu mai e cale de intoarcere mai avem de asteptat un pic pana ne vom muta, doar de la 1 aprilie.Chiriasii care sunt acum acolo sunt tot romani, asa ca ne-am putut intelege foarte bine cu proprietaru ca a avut cine sa ne traduca.In martie vom incepe sa cumparam mobila si tot ce ne trebuie.
Razvan e bine, nazdravan si energic din cale afara, trebuie sa ii gasesc ceva sport ca explodeaza de energie .
Acuma vom cauta in sfarsit si o gradi cat mai aproape de locuinta noua.
(slideshow)
Razvan 3+
Ioanact spune:
Buna!
ramonab multumim!
Am ramas in urma cu urarile asa ca:
La multi ani, urmatorilor clopotei din luna Februarie: Yannis-Sebastian, Isabella Andreea, Alexandru Luca, Mihnea Adrian, Sara Ioana, Luca Stefan, Alexia, Robert, Sonia Andreea, Emma, Alessia Luciana , Natalia Maria, Andrew John, Ioan, Stefan Dacian si Marc Andrei!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Shose spune:
La multi ani clopotei! Multi ani intesati de bucurie!
Cu rusine intru sa le urez acum, pe sfarsit de februarie dar din tot sufletul. Desi intru rar, recunosc ca mai citesc din cand in cand si urmaresc zilnic aproape facebookul. Maine e marea mutare de la clubul scutecelelor. Sunteti prezente in gandurile mele mereu, iubesc fiecare clopotel din toata inimia si ma gandesc mereu la fiecare mamica, sper sa ramana topicul dupa ce ne mutam. La multe dintre noi, cred, ne umple sufletul de bucurie fiecare poza postata aici, fiecare cuvintel de bine. Mie una imi e NECESAR sa va citesc.
Noi suntem bine, cu gradinita, cu munca, cu micile bucurii din timpul liber.
Voi ce mai faceti? Hai sa mai auzim o veste de la fiecRe.
Va imbratiesz si va trimit numai urari calde, de primvara.
anca74 spune:
Oh, eu nu prea am scris aici de cand am nascut-o pe Anousca mea. Dar v-am citit mai tot timpul.
Deci, maine este ziua cea mare cand ne mutam de la clubul scutecelor?... Parca nu-mi vine sa cred. Avem copilasi mari deja, maine-poimaine incep scoala.
... Parca ieri ne incurajam aici una pe alta cand ne venea randul sa nastem.
Laura Ioana spune:
Clopoteilor sarbatoriti zilele astea Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Mai avem 2 clopotei nascuti in martie, deci io zic sa-i asteptam si pe ei, nu?
Pup cu drag mamicile si clopoteii
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt