LMA CLOPOTEII IMPLINESC 4 ANI! *288*
Raspunsuri - Pagina 8
NataliaS spune:
Salutare!!!
La multi ani tuturor clopoteilor care s-au sarbatorit!!!!
Am sarbatorit-o si noi pe Ana pe 4 februarie si nu-mi vine sa cred ca am copil de 7 ani ...Poze noi la semnatura :)
Roli - felicitari pentru curaj mami si felicitari pentru baieti! Eu merg in 15 cu toate 3 in tabara de schi...Ana -avansati, Stef - incepatori si Ilincuta - cabanier
Grati - cum a fost la Barcelona?
FETELORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR - mai treceti si mai lasati ceva noutati despre voi...miss you!
grati.ela spune:
Nati, a fost foarte foarte frumos in Barcelona. Vremea cam urata dar mai fusesem 7 zile si am organizat astfel incat sa ne ploua cat mai putin. Nu stiu de ce dar deabia acum am savurat atmosfera de Barca (poate unde am mers doar eu cu sotul). Data trecuta am stat aproape de plaja, in zona Diagonal Zero, acum in centru, pe Rambla Catalunya...excelent!
Nu am apucat sa spun prea multe despre ziua lui Tudor...am serbat acasa cu adulti si copii mai mari dar copilul a fost foarte fericit. Si-a ales un tort de la Alice cu Mickey si prietenii, am comandat pizza, prajituri si ne-am simtit fb!
Pupam cu drag clopoteii care au serbat zilele acestea
eladea2005 spune:
SALUT SI DE LA NOI!
NATALIA, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI PT ANUSCA FRUMOASA...m-am gandit la voi, si chiar imi propusesem sa-ti trimit sms...dar situatia a fost atat de naspa la noi, incat mi-au iesit toate din minte...
noi cu viroza, Eric a inceput primul,cred ca de la gradi a cules ceva... a luat-o si F (el n-a fost atat de grav, se pare ca emai rezistent ca frate-su)apoi am luat si eu..apoi bunicii, acu e calin...ioi ca fug in lume... Eric e si cu otita, suntem pe antibiotic...deci mirific...
atalia, f faine torturile...care le-ai facut tu? gongutza e ADORABILA...si ce-a crescut...doamne, cum zboara timpul...
grati, sa va fie de bine iesirea...asa-mi doresc si eu sa pot pelca un weekend cu sotul, undeva, oriunde... dar asta depinde doar de Filip...
astept varaaaaaaaaaa.... urasc frigul si amorteala asta...
va pup!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
NataliaS spune:
Ufff mai Andreiushca...ce mai tragi si tu cu nazdravanii tai ...Sanatate multa va doresc!Am avut si noi portia noastra de viroza...Ilincuta de 3 ori in serieDin fericire acum suntem bine.
Mersi de urarile pentru Ana! Acum sunt cu ea la pian si in timp ce ea canta eu imi iau o binemeritata pauza cu net si o bucata de ciocolata:) Torturile le-am facut toate eu :)
Grati - mi-e tare dor de o iesire romantica pe undeva cu sotiorul din dotare :) Sambata am fost intr-un club pana spre dimineata si chiar si numai atat a adus un aer fresh in cuplu :), daca era Barcelona...era briza
grati.ela spune:
Uram cu drag "La multi ani!" sarbatoritilor ultimelor zile. Ema, imbratisam special frumosul Milan!!!
Pentru astazi clopoteilor Daria si Eduard!
v-am povestit ce am gasit cand am venit de la Barca? Din neatentie am inchis centrala si mi-au inghetat tevile ce treceau prin balcon (l-am inclus in spatiul de locuit). A rezultat o ghetarie...10 grade in camere, resuscitat tevile de apa pt calorifere si dupa ore de chin, auzim o fantana prin perete...se sparsese teava de apa calda. Am fost nevoiti sa tragem la urgenta alta de data asta prin casa (mi-a stricat designul). A doua zi insa a decedat si centrala...chemat firma, schimbat piesele, platit 7 milioane...distractie!!! Asta ca sa nu uitam vacanta la Barcelona!
Ioanact spune:
Buna!
Urez urmatorilor clopotei , cu scuze de intarziere:
La multi ani, Daniel!
La multi ani, Milan!
La multi ani, Matei!
La multi ani, Ana Maria!
La multi ani, Daria Maria!
La multi ani, Eduard Cristian!
si pt azi:
La multi ani, Iulia Maria!
La multi ani, Maria!
La multi ani, Radu Ion!
Cat si mamicilor, tot cu scuze pt intarziere:
La multi ani, Ceska777!
La multi ani, Lala_D!
La multi ani, LauraIoana!
La multi ani, adiagrozav!
Cate ceva despre fete:
Ioana tot are viermisori , de fapt oxiuri. Nu cred ca le-a eliminat si s-au inmultit. Ii dau tratament..de fapt , iar luam toata familia.
Legat de somn: Ioana n-a m dormit vreo 3 sapt , dar de o sapt doarme ori cu tati (cand e acasa) ori cu mami.
As fi lasat-o fara sa doarma, dar din cauza oboselii nu ne intelegem cu ea.
Cu Justina n-avem, deocamdata probleme, doarme la pranz.
Are tot m multe zile fara sa faca pe ea. La inceput, vreo 3 zile a avut incidente.
Doar cand doarme ii pun pampers si cand mergem in vizite. Se i-a cu joaca si nu m zice.
Desi, ieri am fost la cineva si a cerut de doua ori, plus in masina ne tot zice ca face pipi.
Eu am slabit . AMR = 2 kg, ca sa ajung la primul target.
Si inca 5 kg sa ajung la al doilea target= 60 kg.
Cam atat despre noi.
grati.ela imi pare rau pt necaz!
NataliaS La multi ani, Anei!
Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Am vazut pozele, ai 3 printese superbe!
roli25 e bine ca ai gasit pe cineva de incredere ca sa trimiti copii, cat si cei de la tabara.
Ma bucur ca s-au simtit bine!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
grati.ela spune:
Alina, ce dieta ai tinut? Si eu vreau dar deocamdata am de terminat doua manuale si fara zahar nu-mi alearga deloc neuronii.
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Alina, ce dieta ai tinut? Si eu vreau dar deocamdata am de terminat doua manuale si fara zahar nu-mi alearga deloc neuronii. "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Buna!
Nu am tinut nici o dieta.
Mananc de 3 x/zi (uneori de 2 x ) si nu f mult.
Mai mananc seara, dulce..dar n-ar tb, ca sa slabesc si cele 2 kg.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
aurel_cris spune:
citat din mesajul lui ramonab Hello fetele! Grati dupa chefu de ieri pleci la Barca ai? Ma bucur pt voi! Cum a fost la petrecere? Eladea deja v-ati planificat vacanta de vara, frumos. Fratii se bat se cearta, se pupa se iubesc, what else it's new Cristina, big party it is!!!Sau nu? Roli foarte bine ai facut ca i-ai lasat sa zboare putin din cuibusor.Au nevoie ca sa isi castige increderea in ei. De stresu tau nu are rost sa zic, cred ca e cat casa, dar las ca va fi bine. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) Razvan 3+ |
Pana la urma ne-am decis la party cum isi doreste domnisoara,dar nu va fi asa mare cum vrea ea,cam 20 de copi.:)
aurel_cris spune:
citat din mesajul lui roli25 Mi s-au intors piticii din tabara. Am trimis 2 novici si am primit inapoi 2 skiori. S-au simtit minunat cu tot gerul. Au avut noroc ca au prins zile insorite si gerul a fost mai usor de suportat. In ultima zi au organizat concurs cu totii, avansati si incepatori la gramada, iar ai mei au ocupat locurile 7 si 8 din 13. Daca vreti sa va trimiteti picii in tabara, va recomand cu caldura www.taberecusuflet.ro Sunt niste oameni deosebiti, iubitori de copii, sport si natura, pe care ii cunosc de mult ca skiori si parinti. Acum i-am vazut si in postura de organizatori de tabere. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Ma bucur ca sau simtit bine strumfi in tabara,chiar ca ai fost curajoasa mami.