Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (104)
Raspunsuri - Pagina 8
AllyLaur spune:
Alina, Mary, Lavinia va multumim pentru aprecieri!
Alina, inca nu este gata tortul...am cam lalait-o pe aici sa traga bine siropul.
bb_yasmi spune:
uitasem sa va spun....si ca sunt asa de happy!!! peste o saptamana vine mami!!!! yupiiiii...de abia astept!!! asa ca m am pus pe treaba..tre sa ma ingras vreo 2 kg pana vine ea....ca altfel imi face capul patrat!!
mamica implinita cu 2 comori !!
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi uitasem sa va spun....si ca sunt asa de happy!!! peste o saptamana vine mami!!!! yupiiiii...de abia astept!!! asa ca m am pus pe treaba..tre sa ma ingras vreo 2 kg pana vine ea....ca altfel imi face capul patrat!! mamica implinita cu 2 comori !! |
bb_yasmi spune:
tot incerc sa gasesc si eu un loc unde sa pot sta pe net...unde sa nu ma atace Luchi
bb_yasmi spune:
daa ally...asta ne intrebam si noi astazi.... am deja junior nu bebelus
deja tre sa incepem sa ne gandim ce organizam pt motz....unde...etc
bb_yasmi spune:
al meu junior de la ora 17 pana acum a facut kk de 3 ori...si inca de 2 ori pana la 17
ufffff tre sa fug ca vine cu vitezaaaa......
MaryM85 spune:
yasmi e superb Lucas abia astept sa o vad si pe a mea facand primi pasi cred ca am sa plang de fericire
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua din nou! Am tortul in curs de desfasurare dar am intrat pe fuga sa va spun ca am pus poze cu Duracell-ul meu scump si iubit!!! Va puuuuup pe toate! Eduard Andrei 02.04.2011 |
superb ca de obicei si cu gurita pana la urechi
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi seara buna noi tot asa pe seara ne adunam pe acasa! am zis sa intru sa va pupacesc! daca tot m am laudat ca L merge singur am zis sa aduc si dovada am facut un fff scurt filmulet cu L cum merge in picioare , nu am reusit mare lucru ca atunci cand vede ca ii fac poze/filmez nu mai vrea decat sa imi ia tel incerc sa il incarc. mamica implinita cu 2 comori !! |
superb...absolut superb
bb_yasmi spune:
ha ha!! ha!!
eu cu cele 2 kg in plus... tocmai ce m-am cantarit si aproape le am deja ....si am si o pofta de mancareeeee ....jaleeee.......nu va zic ce imi era pofta sa mananc si tocmai am executat.... iar acum am inceput o cioco milka...yamiiii....sigur nu scapa nici un patratel teafar...hi hi...si mananc pe ascuns, sa nu ma vada fii'mea....ca vrea si ea