Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

haica eu in loc sa ma duc sa ma culc ca-s franta si nici nu mai vad bine, stau si frec mentosana pe net

am intrat sa vad pui dulci pe picasa si am vazut ca a scris Simona (salo) si acum astept sa le vad pe cele 2 dezertoare

am vazut pozici cu Duracell am lasat comentarii Ally , e un scump si un ghidus, imi place de mor de el

yvyana ti-am admirat Craciunita, sa nu mai spui ca nu-o fotogenica, e o dulce si are niste ochisori ia sa vezi sa-si faca rost tati de pusca o sa aiba nevoie am lasat cateva comentarii, ca cine putea scrie asa aberatii nu ?

yasmi ce scump e Lucas ai baiat mare mami, acusica face anul cand va mutati ? pozici cu casuta cand ne arati ?

alexina mai mami, am ragusit cat am tipat dupa tine welcome back home pozele cu piscoata de craciun le am pe link pe contul meu, sunt vreo 200 numa tre sa ma deloghez de pe fluturasi si apoi sa intru pe contul meu sa dau link... daca nu apuc seara asta, maine sigur... acum astept sa vedem cand pune salo pozele da promit ca nu ramai fara sa vizionezi motanu`

mada sanatate la puiuti, si am sa ii iau portita, din Ikea cred, tu de care ai ? tre` sa fac ceva ca la ce viteza are si dorinta de explorat sa nu o culeg de la parter intr-o zi

pisuc imi cer scuze ca nu te-am strigat deunazi, am uitat, precum am uitat si alte fete dragi dar cand te-am strigat dupa Craciun si te-am rugat sa ne arati poze cu el de la Craciun nu ai raspuns, deci sa trag concluzie ca nu ai citit atunci dar ai vazut ca acum am omis sa te strig ?

lalely, sa mai spun ca eu am mancat din chiloti cand eram mica si acum rad ai mei de mine cand ne arati pozici noi cu David ?

Ailed hai sa semnezi condicutastim ca esti busy dar un 2-3 min acolo gasesti si pentru noi daca ne iubesti

Happiness voi ce mai faceti? sunteti bine ?

Hai ca scriu deja cam mult si se face tarziu, mai tre sa fac si dus si iaca se face miezul noptii... scuze pe cine am uitat, mai scriu maine dimi la cafea , e si Nick acasa si mai sta el cu exploratoarea cat ma dau eu pe net

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

a venit Maria dupa 3 sapt de vacantza, socrii sunt in vizita la noi, nu ma dati absenta
Andra inca nu merge singura, dar Duracell , ai grija ca titlu iti e in pericol te ajungem din urma la nazdravanii!
pup feteleeeee toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

La multi ani Ioni si Ioane!
Cata, Andra si Vladutz de Miki, Ioana de Catank, Iony,Sonia si Sergiu de viss,Antonia de Cami !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Gata fetelor, mi'am incheiat si eu activitatea pentru ziua de azi. Ma declar obosita dar, s'a meritatdin plin. Maine nu stiu daca reusesc sa intru pentru ca este ziua sotului si se anunta mare petrecere, deci va asteptam.

Va multumesc foarte, foarte, foarte mult la toate pentru aprecierile si comentariile la adresa minunatului meu printisor pe care'l iubesc de nu mai pot (cra'cra).

Fug la dus ...O seara frumoasa va doresc!!!!

Mergi la inceput

Credeati ca ati scapat de mine ? neah... va bantui , nu-i asa ca ma si visati si aveti cosmaruri ?

Ia uite ce face omu cand si-a carat laptopul in patul conjugal, se da pe forum in loc sa se culce precum barbatu e jos la tv inca, cica mai are 5 min dintr-un film nu stiu care si am spus ok, tu la film eu ma dau pe forum

Mi-am adus aminte ca maine e Sfantul Ioan, precum in ro deja e trecut de miezul noptii si deja e data de 7 Ianuarie!!! deja cred ca pot sa urez La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!!!! ...nu va enumar ca sunteti multi tare si mi-e lene si somn la ora asta, dar sa stiti ca va stiu

Alexina, mi-am adus aminte ca am spus ca-ti dau link si am plecat la dus si am uitat ia uite aici, daca ai timp si chef de vazut 200 poze Primul Craciun cu Sophia

Persi ma bucur tare ca Raducu e mai bine vreau poze noi cu el de la Sarbatori, se poate ? am mai spus odata zilele astea, erai ocupata, acum ca e mai bine poate te induri si de mine

Alina06 cand spui cum se tine Luca de pantalonii tai parca o vad pe a mea, si a mea la fel face cateodata, nu mereu... dar asa face ca un catel si o iau in brate o dragales putin si apoi o pun iar in fund si se duce ea la explorat iar pe cand pozici cu burtica ? asa-mi place graviduta asta, abia astept sa o am si eu iar dar mai peste vreo 2 anisori

Catank, hai ca astept cinstea , sa nu te faci ca nu stii , n-ai vazut si pe-acolo n-ai trecut Pup falcutele Ioanei si sa va traiasca sa fie sanatoasa vreau pozici noi de la sarbatori, imi esti datoare

Ioanna16 tu tre` sa vii cu butoiu de vin si niste cozonac de ala bun, da ? sa fii sanatoasa si sa iti dea Dumnezeu numai bine in toate

Dinora am admirat baiat frumos Julius ma bucur ca ati avut sarbatori linistite si frumoase in familie

Simona mami de 3 flacai, te pup tare si te imbratisez, ne lipsesti

Mai eu-s cam ametita de cap, nu mai retin, s-au intrebat vreo 2 chestii in ultimele zile si eu nu am apucat sa raspund... parca de alaptat , sani nodusori si inca ceva... uhm... am uitat ce ammm ce si cum facem curatenie, cat de des ...

pai ia sa raspund asa in ordine frumusel:

- am sa alaptez cat o sa vrea ea, cam pana la 2 ani am sa o las, in general nepotelele mele au supt si s-au itarcat singure in jurul varstei asteia, 2 anisori... ma gandesc ca si piscoata o sa fie la fel???

- sanii cu noduli..uhm, eu am avut mari probleme la inceput cand mi-a venit laptele si acum peste noapte se fac mari ca se umplu de lapte si daca nu ii dau sa suga sau sa scot cu mana un pic de lapte ma dor si-s tari cu galme, dar in rest nu-s probleme ... cand sunt mai goi nu simt nimic, eu mereu palpez si ii simt la mana, am ramas cu sechele de cand cu mastitele de la inceput deci sfat ar fi sa mergeti la dr sa vedeti despre ce e vorba, nu e de gluma cu asta...

- curatenie, nu stiu daca e prea rar sau prea des, dar 2 ori pe sapt, si la noi se cam merge incaltat prin casa, de vreo cateva sapt incercam sa nu mai intram , sa ne lasam papucii de afara la intrare si sa sarim in papuci de casa dar Nick e multttt mai comod si nu prea, dar vad ca usor usor prinde si el obiceiul cu papucii de casa de cand merge piscoata in 4 labe si apoi baga manutele murdare in gura i-am aratat cat de negru se face servetelul umde cand o sterg pe manute si s-a convins dar citeam deunazi undeva nu mai stiu unde ca cica nu e bine sa ii tinem foarte curati si protejati, sa ii mai lasam sa mai linga si la podele ca isi fac imunitate si atunci cand vor ajunge in parc si or sa inghita nisip si o sa puna mana pe toate cele si apoi in gura sa nu aiba probleme mari cu fel de fel de enterocolite si de astea, am uitat cum le spune....

mai , dar eu-s masochista zau asa... acusi se face ora 11 si eu tot trancan pe forum, a ajuns si barbatu sus si si-a facut si dus si eu tot aici

gata, am fugittttttttttt la naniiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Multumesc Delia ca mi'ai amintit!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, sa traiti cu numele si sa fi'ti sanatosi,voiosi si la punga grosi !!!!

Mergi la inceput

cat am crosetat eu juma de ora la mesajul anterior au mai aparut fetele, da ce folos ca eu ma duc la culcare

mi-am mai adus aminte de ceva, cautam s avad daca a pus poze salosi vad ca nu... deci ramane pe maine

scrish cum e Luca ? da poze de la Sarbatori nu ne arati sau le tii numai pentru feisbuchiste? sper ca i-a facut bine siropul de frunze de orhidee lui Luca la gatut a fost tare stie el ce-i sanatos si bio

Dya voi cum mai sunteti, a mai vomat? sper ca e mai bine si nu mai aveti probleme

gata, s-a inchis pravaliaaaa.... ma duc la nani ca barbatu deja sforaie, deh obosit il iert in seara asta ca-i sarbatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna dimineata!!!
Si La Multi Ani Ioane si Ioni!!!
La Multi Ani,
Cata, Andra si Vladutz de Miki, Ioana de Catank, Iony, Ioanna16, Ioanales, Sonia si Sergiu de viss,Antonia de Cami !

Si eu am doi sarbatoriti, tata si nepotica mea !

Strumphy, o sa pun pozici sapt viitoare, dupa ce merg la eco. Nu se vede cine stie ce burtica. La Luca era mai maaree! Dar si eu ma simteam mai rau...

Madutza, Persi, ma bucur ca puii sunt mai bine!

Aly, deci, cum a fost tortul? Si tu de unde vrei sa mai slabesti? Mie mi se pare ca esti foaaarte bine. Cate kg ai? Si care e targetul?

Yasmi, la cum povestesti, pana vine mami, o sa fii numa' buna! . Felicitari pt progresele lui Lucas. La cat timp a inceput sa mearga singur dupa ce s-a ridicat pe picioruse? Luca se ridica pe mobile de vreo sapt. Il vad cum incearca sa o ia spre mine. Isi ia avant, dar renunta. Ii e frica . E si cam repede.

Lalely, ai dreptate, nu mai sunt asa de panicata ca la prima sarcina. Cel putin deocamdata. Poate si pt ca nu am timp .
Nici noi nu il serbam pe Luca de ziua lui, ci o saptamana mai tarziu. Pai face un an in Joia Mare. Ce-ar mai fi sa ne apucam sa chefuim. Asa ca am zis ca ii taiem motul la o sapt distanta.

Salo Samaaaaaa, bine ai venit! Adica, revenit! Si eu vreau sa vad poze!!! 78 de cm!!! Pai e ditamai fotomodelul!

Fetele care va intoarceti la munca, stiti ca e o chestie cu 30 de zile inainte. Trebuie sa va intoarceti cu 30 de zile inainte de a face un an si trebuie depusa o cerere si mai inainte. Nu stiu eu foarte bine, dar am o prietena care a avut ceva probleme, ca ei ii spusese tipa de la primarie ca poate sa se intoarca la munca si cu o saptamana inainte si nu e asa!

Puuup!

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Neata si cafeluta este servita!!

Aici este o vreme tampita,bate vantul fff tare . Toata noaptea asa a fost. Se auzea vantul din casa

Eu am ramas singurica cu iubirea mea pt ca sotul a plecat cu angajatii la Busteni in team-building. Noroc ca e sis in Buc si sta la mine zilele astea. Vom petrece wkd-ul ca fetele. Aseara ne-am facut si vin fiert si ne-am uitat la un film. Am cazut lata apoi.
Azi vreau sa merg sa mai culeg niste oferte de bucatarii..ce am gasit pana acum sunt fff scumpe

yvy- imi pare rau ca nu m-ai tras de maneca in Afi. data viitoare sa ma strigi daca ma vezi. tocmai ce ajunsesem in buc de la munte si numai pot sa-mi imaginez ce fata aveam multumesc pt aprecierile la aadresa Teei poate intr-o zi chiar ne dam mai multe fete o intalnire prin mall.
mada- tare si te rog nu mai fii trista

imi termin acum cafeluta, fac putina ordine prin casa si apoi ii dau fructele bubulinei,
ne auzim mai pe seara, inca mai am de recuperat cu cititul

puuuup

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

alina- ma intrebai ieri daca o mai tinem in ham. da,inca sta f bine in el si ii chiar place. sta cu fata la lume si e. ham-ul tine pana mai tarziu si ea acum are vreo 8800g. poti si tu sa incerci sa-l pui pe Luca fara probleme.

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput