casnicia:supunere si dragoste
Raspunsuri - Pagina 17
michelle-usa spune:
Off topic.
mama e grav bolnava, gata sa moara.
se lupta cu, cancerul de multi ani...de 10 ani. O mama extraordinara! Viatza ei au fost copiii... si pt noi s-a sacrificat, a muncit, a suferit...
Dar acum ea e in Romania iar eu sunt aici...departe de ea/ei.
pt o vreme, nu stiu cat, nu o a mai scriu pe forum...va rog sa ma scuzati, dar nu pot sa mai continui discutiile.
Dumnezeu sa fie cu noi!
michelle
Laura25 spune:
Michelle, sanatate si putere multa! Sa va intareasca Dumnezeu sa treceti cu bine peste momentele grele.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
irisM spune:
Michelle, imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin asa clipe grele. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va calauzeasca si sa va intareasca.
greieras spune:
Michelle pentru tine www.youtube.com/watch?v=JRBQtIEEkrU" target="_blank">I'm running to Your arms
Ma rog pentru voi.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Vara 2011
Evil thrives when good men do nothing
hannen spune:
Michelle,multa putere!Sunt cu gindul si sufletul alaturi de tine si de mama ta.Ooof ,sa nu-mi fie cu pacat dar urasc aceasta boala,urasc aceasta suferinta.Dumnezeu sa aiba mila de voi ,sa va intareasca si sa-i usureze maicutei tale.Un MIRACOL de ar fi!Un MIRACOL care sa ne permita sa nu-i mai pierdem pe cei dragi de aceasta groaznica boala.
Whatever happens don`t let go of my hand!
ch_dana spune:
Multa putere iti doresc...sa ai puterea sa intorci timpul si sa rastorni muntii...
Dana & Amelia (21.06.2011)
Rufus spune:
Michelle, te asteptam inapoi.
Sa ne vorbesti de mama ta. Oriunde s-ar afla...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Ingrid S spune:
Dumnezeu sa-ti dea putere, draga Michelle! Grea incercare. Ne rugam pentru voi.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues