Cucu-bau:HAI CristinaGoji!!!HAI Altesa!!!(49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Annesi, am vazut eu in Friends ca daca mananci picant sau te dragalesti cu sotul poti declansa nasterea. Eu zic sa bagi niste KFC ca nu se stie niciodata
Eu una daca scap de streptococ din saptamana 38 imi pun consortul la treaba desi acum cu burtoiul asta pare atat de ingrozitor de complicat....

+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

la multi anisori tuturor celor ce-si sarbatoresc onomastica azi
la multi ani lilisor pt sosulica..sper ca te-ai potolit cu bucatareala

lexi , bine ai ajuns pe meleaguri romanesti .. uite ca pare ca ai venit cu zapada , ca ne tot ameninta ca o sa ninga
anto , daca nu amani ceza , peste 1 sapt esti cu puiul in brate
carina , vorba aia , ma uimesti , in afara faptului ca raspunzi personalizat, ai raspunsuri la intrebari cu pagini in urma ..super tare

sar'na de sfaturi tuturor , super folositoare

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

da alina dar era bine daca ti se implinea visul

am ajuns sa-imi fac galerie singura ii spun tot felul de povesti lui bebe ca sa iasa afara

39+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

La multi ani Ioanelor si Ionilor!

Eu m-am trezit brusc la 8 fara un sfert, in zona de vest a fost un usor cutremur. Adica asa zic ziarele, ca in TM s-a simtit "usor". Nu stiu cum o fi fost la altii dar pe mine m-au trezit vreo 3-4 scuturaturi, iar lemnul patului a scartait cumva, cam ca si la cuseta cand opreste trenul mai brusc.
Drept urmare, am mai adormit o tura, pana la 10, cand a sunat telefonul fix: greseala!

Ileana, asa e, schimbam saptamana si suntem aproape, tot mai aproape de termen!

Mi-e asa de drag cand puneti intrebarile legate de bebelusi, despre cum va fi, etc. Ei bine, eu am stat singura cu fetita pana a implinit 11 luni, fara ajutor decat din partea sotului cand era acasa, si tot atat de nestiutoare ma simt acum, mai ales cand vine vorba de fimoza, decalotare, etc. Oricat ai fi de antrenat nu sunt doi copii la fel, asa ca tot instinctul o sa ne conduca pana la urma... o sa facem si greseli... nu prea grave sa speram

Anda, o draguta e Carina! Deci ai fost rasfatata cu pop corn . Eu am mari sperante ca diferenta mare de varsta si faptul ca Andra isi doreste mult fratiorul sa anuleze gelozia care e normal pe undeva sa apara.
Pot sa iti dau si eu un Add pe facebook?

georgia, contractiile alea care incep cand bebe se impinge intr-o parte eu le am de la 23 de saptamani, acum de exemplu impinge simultan si intr-o parte si in alta. Rezultatul: unele contractii devin dureroase si chiar seamana cu cele de la inceputul travaliului. Dar am 36 de saptamani, e mare si sper sa mai stea macar o saptamana, la 37 chiar ma voi linisti total.

Timisorencelor, cand hotarati voi mie mi-e bine, in centru la ora pranzului am o singura problema, lipsa locurilor de parcare. Dar asta nu e un impediment, mi-e bine si asa daca toata lumea vrea la Casa cu flori.

Altesa, Cristina, Annesi, si eu credeam ca azi voi deschide calculatorul si vom afla despre un nou bulgaras. Dar stiu ei mai bine, au personalitatea lor!

Mami de Andra (18.02.2006) si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

da alina dar era bine daca ti se implinea visul

am ajuns sa-imi fac galerie singura ii spun tot felul de povesti lui bebe ca sa iasa afara

39+ cu baby Rafael-Ioan

Off, draga de tine, cred ca o sa faci un baietel tare incapatanat si cu personalitate.

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei!!

craciun fericit daca avem mamici pe rit vechi!

lexi, ma bucur ca ati ajuns

anessi, nu sunt de acord cu stersul pana cade buricul. nu il ti 3 ore in baie ca sa stea buricul ud. ii poti pune mai putin apa in cadita. oricum apoi il stergi bine bine. si asta e rolul baneocinului, sa tina zona uscata, si contine si antibiotic sa nu se infecteze.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

aerlilian si eu m-am mai linistit knd am schimbat sapt si am intrat in 36 adik joi .... i-am zis si doctorului pana nu ma vad cu el in brate nu ma linistesc cu toate k imi zice k totul este ok si bebe bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Nici un bulgaras? Bulgarasii astia 2 stiu dom,le sa se lase asteptati, vor sa-si faca o intrare triumfala, daca ar sti ei cita lume asteapta cu sufletul la gura , in fiecare zi, venirea lor pe lume .
Off, eu zici ca sunt batuta, dupa ce m-am trzit la 6, am adormit pe la 8, si m-am trezit acum juma de ora. M-am saturat de programul asta de insomniaca.
Altesa, si eu am patit ceva asemanator aseara, dar fara contractii, am avut vreo ora si ceva in care m-am dus la toaleta la mai putin de 10 minute, deja imi venea sa dorm in cada, aveam aceeasi senzatie de presiune foarte mare jos, aveam senzatia ca se impinge cu capul sa iasa, si plus ca ma simteam uda in continuu, ma gindeam la un moment dat daca nu mi se rupe apa .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Off, Lexi, bine ca ai ajuns sanatoasa acasa, mi-am mai luat de o grija .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Intram si noi scurt doar ca sa uram La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui astazi, dar si ca sa vedem cum ne sta cu 33 de saptamani
Anda un pentru fetita cuminte si iubitoare. Cred ca il fac si eu pe al doilea cand va ajunge Iris varsta Carinei..
Bine ai ajuns acasa, Lexi!!
Sper ca diseara pe cand revin de pe meleaguri socresti, sa aflu macar un inceput de travaliu, daca nu chiar un bulgaras
Anne ms pt link. E chiar util

33+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput