Cucu-bau:HAI CristinaGoji!!!HAI Altesa!!!(49)
Raspunsuri - Pagina 16
aerlilian spune:
Matza drag, LA MULTI ANI si toata fericirea din lume!Sa vina bebe cu bine si sa ai numai bucurii de la el!
Ramonella, multumim de sfaturi, in fond fiecare isi ia ce si cat considera din experienta altora, nu?Rau nu au ce sa faca niste sfaturi...
Altesa, nu esti singura care are astfel de intrebari. O sa vezi ca pleci din spital cu o gramada de sfaturi de la neonatolog , ai la dispozitie experienta altora, internetul, cartile...Ne vom descurca, vei vedea!
Alice, deja ai un adevarat barbatel tu acolo, daca nu mai are nici buric...
Si eu schimb semnatura azi!Intram in s36!!!
+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
aerlilian spune:
Acum e mult mai bine..am intrat in 9 luni?
36+
My_Lady0091 spune:
SMS
Citat: |
buna, sunt Lexi de pe forum, am ajuns cu bine in Buc azi noapte, ma simt perfect.Va pup pe toate si va multumesc pt.gandurile bune! |
35+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ALTESA spune:
neata si La multi ani tuturor ce poarta numele Ion Ioana Ioan(nul meu).
D si eu sper sa vina bebe azi i-am zis LMA de dimi si l-am invitat la petrecere dar pentru asta i-am spus ca tre sa iasa afara
LMA sotului anastasiei si -lui Alexei ioan,LMA sotului Juliei ,petreceti ceva?
Lexy esti foarte viteaza bravo
EIII si acum sa va povestesc cum mi-am trezit ginecolocul degeaba azi noapte pe la 00.30 credeam ca iese bebe domle aveam ceva contractii dar nu f. dureroase si daca stateam in picioare si ma plimbam prin casa efectiv ii simteam capul in vagin ,se impingea atat de tre de credeam ca o sa iasa si simteam nevoia de pisu dar nu faceam nimic as fi stat numai in baie,a fost groaznica senzatia dar la sfatul lui doctrila a luat un no-spa si s-a potolit.
39+ cu baby Rafael-Ioan
ALTESA spune:
Am uitat 2 LMA bulgaras de alinush Stefan-ioan,si LMA bebelusei din burtica IOANA teodora de mamica curajoasa Lexy
39+ cu baby Rafael-Ioan
alina_anto spune:
Am adormit si eu la loc pe la 4 si ceva si m-am trezit acum. Am visat ca Altesa nascuse azi-noapte, iar dimineata cand ma trezeam, citeam msj pe forum.
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Ma bucur ca au ajuns cu bine in tara Lexi si familia
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
aerlilian spune:
Doamne ajuta, Lexi! Dumnezeu vrea ca totul sa fie in regula cu tine si cu copilasul tau!Si va fi bine, ai sa vezi, pentru ca nicaieri nu-i mai bine ca ACASA!
36+
annesi spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, ca stiu ca sunt multi!
dar in special La multi ani Matzei, ca e de-a noastra!
fetelor, sper sa fie cum ziceti voi, sa nasc in weekendul asta, ca nu ma incanta ideea de a astepta in spital marele moment.
Altesa, vroiam sa iti raspund la intrebari dar am vazut ca au raspuns fetele. io fiind tot la primul bebe ca si tine, ti-as fi raspuns nu din experienta ci din teoria de la cursul de mamici
dar hai sa-ti dau totusi un link folositor:
http://www.youtube.com/watch?v=bR6llGKdmX4
ignora reclama. informatia e chiar super.
la noi la curs au insistat cu curatatul ochisorilor si a partilor sensibile, adica sa nu folosim acelasi pansament la ambii ochisori, ca sa nu transmitem vreo boala, gen conjunctivita. la fel si cu urechiusele. cu decalotarea ea ne-a zis sa nu ne bagam la varste asa de fragede, desi eu am experienta in familie la nepotel care a ajuns la 3 ani si un pic la chirurgie pt aceasta operatiune, pt ca nu i se facea acasa... deci intr-adevar, parerile sunt impartite.
cu igiena partilor intime la fel delicata situatia, la fetite se sterge intotdeauna din fata spre spate, ca si la noi de altfel si la baietei... nu m-am lamurit, dar parca la fel.
nu se face baita pana nu cade buricul, se sterg doar cu un burete sau prosopel ud partile care se murdaresc cel mai frecvent: sub brat, zona gatului, manutele si cu multa atentie la zona scutecului.
hai ca iar m-am intins ca de obicei. ma duc sa-mi incalzesc o cana cu lapte
Anne 38+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
Matzaila_81 spune:
Neata dragele mele, va multumesc din suflet pentru urari!
Eu sunt cam intoarsa astazi. Nu m-am odihnit deloc bine noaptea trecuta din cauza furtunii si pe la 6 dimineata cand m-am intors de pe o parte pe alta si mi-am vazut degetele umflate ca niste carnaciori m-a apucat plansul.
Am dureri de spate si dureri de incheieturi si o stare de mahmureala de zici ca am jucat toata noaptea la nunta.
Mananc ceva si o sa pacatuiesc cu cateva guri de cola.
In rest o sa fac o ciorbita din gati de curcan si niste mazare cu pui. Diseara ar trebui sa-mi vina niste prieteni in vizita dar nu e sigur. Oricum si vremea asta e deprimanta rau de tot.
Altesa, nici eu nu am idee de o gramada de lucruri referitoare la bebe dar am decis sa-mi bat capul atunci pe moment pentru ca sunt convinsa ca o sa o scot cumva la capat. Nu-i iau nimic pentru colici momentan pentru ca eu am fost copil cuminte si nu am avut colici si mi se pare normal ca si baiatul meu sa nu aiba. Ca e o convingere complet nerealista asta asa este dar intentionez sa fac azi o lista si sa se ocupe sotul de ea cat o sa fiu in spital.
Am avut niste contractii dureroase, doua aseara si tot am d-alea hicks de ma calca pe nervi. Am intrat deja in 36 de saptamani si sper ca bebe sa stea linistit pana termina maica-sa cu tratamentul.
Alina as zice si eu sa incerci naturala. Mi se pare o experienta care merita traita mai ales acum cu periduralele astea nu mai este traumatizant deloc. Ai dreptate cu doctorii, chiar daca doctorita ta nu o sa poata veni tot o sa fi tratata foarte bine la Sanador.
Dar asta tu hotarasti desi eu zic sa-ti asculti instinctul.
Va pup pe toate, ma duc la ciorbitele mele si dupa revin.
La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!!!!
+36