Cucu-bau:HAI CristinaGoji!!!HAI Altesa!!!(49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Vezi pe FB pozele Anei

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Ica!!!!!!!!!!!!!! seamana cu tine!N-am vazut de multa vreme un bebelus de care sa-ti dai seama cu cine seamana.E fatuca ta!Iar camera arata bestial.Chiar s-a mobilizat tati.Sa-i transmiti felicitarile noastre!Si zici ca deja ai voie sa porti o burtiera dupa cezariana?
Ana, pozele tale nu reusesc sa le vad si evident, mor de ciuda!
Alina!!!!!!!!!!!!!!!!

+ 35
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 33+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Gata, sunt aici!!!
Am dormit aproape 3 ore la pranz!!!!! Si azi-noapte am dormit bine!! Ce o fi in noaptea asta o sa vad

Ileana, sunt bine, am fost dimineata la plimbarica la carref, sa o dau pe Sara in trenulet. Stii ca iti dau sms la primul semn, asa ca stai linistita

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

ce activitate azi noapte fetelor......imi pare rau ca aveti insomniile astea....si io aseara m-am trezit de 3 ori sa merg la toaleta plus ca bebelusha nu stiu ce-a avut azi noapte dar mi-a dat niste lovituri pffff....nu stiam cum sa ma mai asez in pat...
- ica...ce bine te descurci, bravo mamico...
- hai altesa...tot astept........mai ai cateva zile la dispozitie..sa inchei saptamana 40 si daca nici atunci...ei da poate totusi...
- alina..am inteles acum...sper sa fie asha cum vrei tu sa poti naste natural....eu luni ma mai consult cu doctorita....
- azi la perfuzie, mi-a zis femeia asta care mi le face, si care e mai in varsta...a lucrat multi ani in maternitate ca moasa...si i-am zis printre altele ca se pare ca am o problema cu valva mitrala, la inima...prolaps...si atunci nu prea e indicata nasterea naturala...dar o sa-i duc analizele doctoritei luni sa se uite pe ele, chiar daca sunt facute in 2009...ecografia la inima banuiesc ca ramane aceeasi...
aerlilian-ma bucur ca streptococul ala nu exista
ana- ce familie frumoasa....toti 4 sunt niste minuni
- io cu Sano Sensitive am spalat hainutele si lenjeria...imi place cum miroase....are un miros asha proaspat, delicat...mi se pare ok

37+cu

Mergi la inceput

Ica, imi imaginez cum stati amandoi si va uitati la minunea voastra Asa eram si eu cu Doru, doar ca Sara plangea destul de mult si rupea filmul.. Va pup cu drag

Ileana super ca nu ai streptococul!

Ma bucur ca am primit vesti si de la Cati!

Fetelor, eu m-am tot gandit si cred ca luni o sun pe dr si anulez programarea la cezariana, de pe 14 .. Nu sunt eu impacata cu situatia asta.. Adik si la Sara a fost programata ceza dar tot am un usor regret ca nu am lasat-o sa se nasca ea cand vroia, ca am fortat-o... Si nu as vrea sa mai am inca un regret..Asta simt: ca trebuie sa il las pe bebe sa isi aleaga data nasterii.. Ma macina de vreo 2 zile gandul asta si vroiam sa vi-l impartasesc si voua.
Ma gandesc ca daca totul e ok, de ce sa il scot mai repede?? La Sara era problema ca nu mai aveam lichid si era de 3 ori infasurata cu cordonul..
Singura "problema" ar fi sa ma apuce sa nasc tocmai cand e dr mea de garda la spitalul unde lucreaza ea, si sa nu poata veni la Sanador... Dar sunt alti dr de garda acolo si stiu ca ar fi ok sa nasc cu oricare dintre ei.. Deci nu ma sperie deloc situatia asta.

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

cristina acum am inteles de ce nu nasti dar la mine situatia este asa col scurtat deschis,intra un deget,capul e fixat ce mai astept? prima zapada,sf.ion nu ar fi trebuit sa nasc?

39+ cu baby Rafael-Ioan

Eu am avut dilatatie de 2 degete de la 33s si am nascut la 38+6
Nu te supara pe mine sigur esti pe punctul de a naste

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

alina...eu sunt in cea mai mica masura sa-ti dau un sfat....e frumos ca=ti doresti sa nasti natural, mai ales daca nu exista o problema certa....si pe mine ma bat o gramada de ganduri..uneori gandesc contradictoriu...sau azi gandesc ceva..maine altceva...poimaine iar altceva....as sta asha pana o fi sa se intample...contractii, dureri sau ruperea apei atunci knd trebe...ai dreptate...e tare ushor sa alegi ziua in care se va naste bebelu....mai ales ca la tine nu da semne ca ar vrea sa iasa...dar cum am mai zis..la mine se intampla niste chestii, care acumulate ma dezarmeaza....acum nu mai vreau sa ma gandesc la nimic..vreau sa am un weekend linistit...ca deja ma doare capul....pana la urma numai Dumnezeu stie cand trebe sa se intample..e valabil pentru toate...o sa fie bine...

37+cu

Mergi la inceput

Bianca, ai PM

Cristina Pai si ce ti-a spus dr in situatia data? Te apuci sa bei ulei de ricin sau altceva?? Si la mine e exact la fel, cu capul mobil, col lung, inchis, dar eu mai am 2 sapt pana la termen si sper sa se hotarasca..

Ana si eu am vazut minunile tale aseara pe fb. Ce sa comentez?? Sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Cu capul mobil au fost ai mei toti pana in ultimele minute inainte de nasterea propriu-zisa, nu e chiar un semn ca nasterea e departe. Importante sunt contractiile, sa fi inceput travaliul si sa se tot indeseasca frecventa....

Cristina, decat sa ajung la ceza, eu as prefera sa iau ulei de ricin sau altceva care sa imi induca nasterea, oi vedea eu ce breaza sunt peste vreo luna-asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Cari, tot in butoi esti? ca sa-ti treaca.
Si tie lady, la fel .
Eu nu sunt ni butoi, dar am o stare naspa asa, fara nici un motiv.
Alina, te inteleg perfect, asa simt si eu, nu prea imi plac cezarienele astea programate, si eu as vrea sa mi se intimple asa pur si simplu, nu sa intervina dr cind vrea el sau eu.Deocamdata nu am stabilit data ptr cezariana, dar tot sper ca se va intimpla pina in data pe care mi-o va programa.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara mamici si burtici ! maine/poimanie musai o sa avem un bulgaras ca tare mult s-a lasat asteptat....
Ica- felicitari mamico , cat despre burtica are vreme sa se retraga .. din cate stiu 6 luni nu este indicat sa faci aerobic chiar daca la exterior se videca operatia, in interior dureaza un pic pana se vindeca complet ...si inca ceva burtiera sa o pui stand culcata dar cred ca am mai spus asta in alt capitol .
Alina chiar ma gandeam ce este cu tine de nu ai intrat deloc .. bine ca esti ok , cat despre programarea operatiei tu cand ai termenul ? de ce a ales dr ziua de 14?poate este libera si poate sa vina la clinica unde nasti tu ?acum ce sa spun eu termeul final il am pe 24 si programarea este pe 21 dar trebuie sa tin cont si ce o sa vrea bebe
felete din Timisoara eu sunt ptr ziua de luni la Casa cu flori la parter este cofetarie , salonul de nefumatori este acolo unde am stat noi ptr mine este este ok luni la 15.30 asa ca astept. parerile voastre. tel Sophiei nu il am dar sper ca este ok poate a plecat la parinti ....sau ne da vreo veste ...
cat despre mitocaneala cu parcarea ... hmm ramai fara cuvinte .. dar nu cred ca as fi lasat lucrurile asa ... ceva asemanator am patit in parcarea de la aeroport ... dar cu prostii nu este bine sa te pui ca au mintea odihnita si te bat cu experienta asta este
abia astept sa dea vesti Cati ... sigur astat internata cat este protocolul la ei ...
Vad ca vremea este in schimbare , sper ca Lexi sa ajunga cu bine in tara dar sigur are masina echipata cu tot ce trebuie
Porumbita felicitari tare mult ne bucuram ptr tine. Doamne ajuta sa fiti sanatosi si tu si bebe
Pup mamicile .burticile si bebelusii

38+ de

Mergi la inceput