Strugurasi de Sept-Oct 2011 *21*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumim Pinky !!!
Maia adoarme la 12-1... baita e la 8.30-9, eu inainte de asta fac dusulet si ma bag direct in pat la ultima alaptare... de obicei eu adorm inaintea ei.
Tati vine mai tarziu si o transfera in patutul ei.
Si la mine se aude barait la interfon :P

Mikka, eu nu stiu exact cum e cu wrapul, dar ar fi bine sa intrebi pe cineva care are si wrap si manduca pentru comparatie.
Eu ziceam k o tin mai putin pentru ca nu e ok pt bebe sa stea la verticala prea mult... fie el wrap, manduca sau brate... deci nu are legatura cu manduca :D

Ionela, autodiversificare.... suna fain. Vreau linkuri

Lali, sper ca nu te-am suparat eu [:P]. Am inteles ce ai vrut sa spui legat de faptul ca tu expui si vrei un feedback

Eu am fost la Z si am shoppingait Sei, daca poti se merita
Un body e 19 ron, la reducere e 9,5 super pret zik eu.
Eu am luat salopetele, body, maletutze, si o jucarie cub super cute :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Jade tu tot asa ca mine stai noaptea sa-i bagi suzeta in gura cand o scapa? Eu mai mult atipesc noaptea decat dorm.
Ieri am avut invitati o prietena cu o fetita de 1 an si 3 luni si inca surioara de 1 luna ................si munune.Cea de-o luna a stat numai in scoica de la ORA 14 LA 22 cu pauzele de masa.Mama ei o lasa singura in camera cate 2-3 ore si se ocupa de cea de 1 an care la fel e un copil exemplar.Asa copii mai zic si eu.

camady's baby

Mergi la inceput

Theea, geniala Allesia !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Mikka, te inteleg ca esti gandita din cauza manducii! Stii ca si eu o am dar Dani nu sta in ea, nu sta nici in wrap... eu asa vad lucrurile: daca e sustinut spatele bine de tot, adica nu sta doar in fund si daca stau pisiorusele in forma de M atunci e ok. de aceea se recomanda sa stea strans lipita de tine sa aiba multe puncte de sustinere. Daca te gandesti e ca si cum ai tine-o in brate nu? Eu nu pot sa-ti dau un feedback clar legat de manduca pt ca am folosit-o de f putine ori. In wrap l-am mai tinut cand era micut dar nu-i erau scoase pisiorusele. O sa incer sa-l pun iar pe la 6 luni abia.

Jade, cu nana am fost la sala in weekend! Sigur o sa intre si ea curand! Apropo, poate ne vedem toate intr-o zi in parc

Theea, foarte frumos filmuletul cu Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

seara buna fetelor si scuze ca n-am mai dat nici un semn atata timp.
am de recuperat insa nu am timp acum, scriu pe fuga.
LA MULTI ANI! pt Noul An, pt picitii si mamicile ce si-au serbat ziua de nume/nastere zilele astea! Sa ne traiasca copiii la toate ca sunt cea mai mare comoara!
Promit sa recuperez de unde am ramas cu cititul si sa va si spun despre noi. In mare suntem bine. Oficial ne merge bine, dar doar "oficial":))
Boon, am pus si poze pe cont cu Petrica sa nu-l uitati. Revin.

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Theea, dak Alessia papa cu manutza... ma gandeam cum a fost cu trecerea la lingurita? usor/greu?
Mi-a placut atat de mult incat ma tenteaza autodiversificarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

camady da , de doua nopti este asa cum zici si tu
eu doar atipesc si ii bag intr una suzeta in gura...

am fost la mall
am shopinguit la Z si Zara

_

de T 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

fetelor, faceti-va viata mai usoara. incercati sa-i dezobisnuiti de suzi cand dorm. a mea o scuipa cum adoarme.
ati facut experimentul sa vedeti ce se intampla daca nu ii dati suzi inapoi?

a mea a aormit azi la 11 fara 20 peste vreo sase luni ajungem si noi la ora de culcare la 7-8 :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ionela, revin cu intrebarile mele ca vad ca nu le-ai observat :)

cum sa fac trecerea de la LM la LP?
e bai mare daca incep diversificarea la 5 luni jumate? ca nu vreau sa mi-o inceapa bona. eu tre sa ma intorc la servici cand ea face 6 luni.
e ok o sapt intre trecerea de la LM la LP si diversificare?
asta in cond in care ma mai tine LM pana face ea 5 luni...

merci anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

may in mod normal ,el nu adoarme cu suzeta , ci mancand ,sau daca o cere , cum adoarme o scuipa si nu o mai cere pana dimineata
acum se smiorcaie dupa ea ca este f agitat , nu are somnul linistit deloc ,adoarme extrem de greu , este intr o continua frichineala
nu stiu de ce si ce are...eu banuiam ca ar fi dintii dar nu vad nici un semn ca i ar iesi prea curand
acu de exemplu nu doarme , se chinuie taica su cu el
este f bazait si morcovit
deja urla...am plecat

_

de T 4+

Mergi la inceput