Citim impreuna
Raspunsuri - Pagina 8
Mik spune:
Magda Szabo "Usa"
Magda Szabo "Strada Katalin"
(nu stiu ce s-a tradus in romana)
In franceza am citit prima si v-o propun pentru ca e foarte frumoasa.
Personaje feminine consisitente, ambianta de nota 10, totul perfect.
Galisia, .
viviana spune:
M-a dezamagit Corap, da asta e!
Hellen Keller - Povestea vietii mele - am citit-o acum cativa ani si m-a impresionat. Nici nu o mai gasesc in biblioteca si nici nu mai imi amintesc editura.
Ludmila Ulitkaia - Minciunile femeilor
www.humanitas.ro/humanitas/minciunile-femeilor" target="_blank">http://www.humanitas.ro/humanitas/minciunile-femeilor
Asta sper sa fie usoara si sa ne descreteasca fruntile. Ca doar e luna femeilor, nu?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
corap spune:
in ultima vreme sunt antipatica forumului. mielul antipatic cum ar spune mik
mik, nu stiu sa se fi tradus magda szabo in romana (eu n-am auzit de ea pana acum :( . m-am uitat dupa ea pe net, cred ca o sa-mi comand usa - nu stiu ce traducere sa aleg...
edit: galisia, sigur ca poti vota fara sa propui.
viviana spune:
Ti-o fi ajuns si tie!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
corap spune:
ha, ha, ha
am reascultat mielul turbat. mik (eram pe langa drum rau ref. la mielul turbat, chiar nu mai tineam minte despre ce e vorba).
Mik spune:
Bisous, corap. Nu, mey, tu esti mielusel nevinovat.
Magda Szabo am descoperit-o in franceza, ador scriitorii unguri, asa fara motiv special; si am citit 2 de Magda Szabo (Usa si Balada Izei, si asta e foarte faina). Din pacate si aici tirajele sunt confidentiale.
carminabulina spune:
Mi-am dat un mare reply pt ca tocmai am aflat ca raspunsurile nu mai pot fi editate dupa 25 de ore de la postare...pam pam.
1. www.zf.ro/ziarul-de-duminica/necredincioasa-i-de-ayaan-hirsi-ali-8787099" target="_blank">Necredincioasa de Ayaan Hirsi Ali
2. www.nemira.ro/babel/eleganta-ariciului--1294" target="_blank">Eleganta ariciului de Muriel Barbery
3. www.libris.ro/literatura-universala/persepolis---marjane-satrapi-ART973-124-515-7--c7509--p362876.html" target="_blank">Persepolis de Marjane Satrapi
5. www.libris.ro/literatura-universala/sangele-florilor---anita-amirrezvani-LED973-102-185-0--c7509--p320125.html" target="_blank">sangele florilor de Anita Amirrezvani
6. www.libris.ro/literatura-universala/cazul-jane-eyre---jasper-fforde-HUM973-689-391-9--c7509--p368641.html" target="_blank">Cazul lui Jane Eyre de Jasper Fforde
7. www.humanitas.ro/humanitas/minciunile-femeilor" target="_blank">Minciunile femeilor de Ludmila Ulitkaia
8. Povestea vietii mele de Hellen Keller - se gasete la anticariat
9. www.libris.ro/authors-s/door-9780099470281--c8296--p400756.html" target="_blank">The Door de Magda Szabo
carminabulina spune:
Buna!!! Ce mai faceti? ce mai facem? Se mai fac propuneri? se voteaza? Eu am 3 preferate dar mai cuget .