Citim impreuna
Raspunsuri - Pagina 7
maria_alexia spune:
Ce spuneti, sunteti gata pentru o noua tura de citit impreuna?
Aveti propuneri de carti primavaratice (sau nu neaparat)?
carminabulina spune:
Cum se mai procedeaza acum? Se mai propune intai o tema si pe urma cartile?
Anul trecut, sau poate acum doi ani, pentru ca era luna martie s-a propus ca tema autoare femei, sau carti in care personajul principal era femeie sau titlul avea un atribut feminin ca acesta www.zf.ro/ziarul-de-duminica/necredincioasa-i-de-ayaan-hirsi-ali-8787099" target="_blank">Necredincioasa de Ayaan Hirsi Ali sau dupa cum vedeti poat fi toate impreuna
Ioana_Pos spune:
Eleganta ariciului - Muriel Barbery. Desi probabil a mai fost 'citita impreuna' ca de pe forum am aflat de ea.
J G spune:
Eu propun Eleganta ariciului - Muriel Barbery si Cazul Jane Eyre - Jasper Fforde
N-o am pe niciuna dar am auzit de bine despre ele.
maria_alexia spune:
Citit si placut Eleganta ariciului, o povestesc cu placere si cu voi.
as fi in the mood pentru literatura feminina/feminista, mai ales pe filiera araba... nu prea stiu concret cu ce sa incep, sunt deschisa propunerilor.
Laura25 spune:
Eu am mai spus de cateva ori pe aici, dar mai zic odata . Mie mi-a placut mult cartea asta www.libris.ro/literatura-universala/sangele-florilor---anita-amirrezvani-LED973-102-185-0--c7509--p320125.html" target="_blank"> Anita Amirrezvani- Sangele-florilor Povestea e in Persia medievala, scrisa de o femeie, cu personaj principal, o femeie.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
corap spune:
atunci propun si eu www.editura-art.ro/carte/persepolis" target="_blank">Persepolis - Marjane Satrapi
viviana spune:
Gen feminin sa fie!
Susan Sontag - In America
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
corap spune:
in america s-a mai citit aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163481&nm=citim-impreuna-In-America
(si se mai poate citi inca, daca mai are cineva chef de discutii, subiectul e deschis)
jnur de martisor
carminabulina spune:
Azi e reducere de martisor la Libris.ro si mi-am comandat Sangele florilor, Persepolis si re-comandat Eleganta ariciului pe care mi-am cumparat-o o data cu saga Cantec de gheata si foc, dar pe care am imprumutat-o si pierdut-o .
Imi permiteti sa fac o lista? Nu de alta dat am putin timp liber...
1. www.zf.ro/ziarul-de-duminica/necredincioasa-i-de-ayaan-hirsi-ali-8787099" target="_blank">Necredincioasa de Ayaan Hirsi Ali
2. www.nemira.ro/babel/eleganta-ariciului--1294" target="_blank">Eleganta ariciului de Muriel Barbery
3. www.libris.ro/literatura-universala/persepolis---marjane-satrapi-ART973-124-515-7--c7509--p362876.html" target="_blank">Persepolis de Marjane Satrapi
5. www.libris.ro/literatura-universala/sangele-florilor---anita-amirrezvani-LED973-102-185-0--c7509--p320125.html" target="_blank">sangele florilor de Anita Amirrezvani
6. www.libris.ro/literatura-universala/cazul-jane-eyre---jasper-fforde-HUM973-689-391-9--c7509--p368641.html" target="_blank">Cazul lui Jane Eyre de Jasper Fforde
Si ma uita cum sa vad daca am uitat ceva, cu exceptia lui Sontag care a mai fost propusa si are subiect deja deschis... Exact atunci m-am ratacit eu .