cel putin 10kg jos
Raspunsuri - Pagina 21
mari78 spune:
aaaa...sa nu uit, eu mi-am propus ca target : -10 kg pana la 1.05.2012
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Bravo Laura!!!! You go, girl!
Multumim pentru urari, sunteti dragute. M-am tinut departe de tort, am baut doua pahare de vin sambata si doua ieri, dar cu gustarile nu am fost super... am rezistat eroic cu musafirii si cand au plecat, seara, am rontait de toate. Sa imi fie rusine!
Am si eu un deadline acum, cel putin una din rochii as vrea sa o port la sf de martie, am rezervat un weekend lung cu doua prietene in Italia...asa ca trebuie sa ma tin de treaba! Zumba nu am azi, nu stiu daca rezist la hometrainer... maine iarasi zumba!
Data viitoare cand incerc rochiile incerc sa masor pe cm cam cat am in plus...
Esthera, sportiva si te tii bine de treaba, bravo tie!
Fetelor nou venite: un an sportiv si sanatos va doresc!
Azi: de dimineata: banana, portocala, stafide, mar, si o cana cu iaurt. la amiaza: supa de pui.
Seara: piure de cartofi cu varza acra...
Va pup si succes!
gabyv spune:
Buna,
Am inceput si eu de azi o cura noua, dar am dat acum gres ca tocmai molfoi o bomboana de cioco
Cura mea consista in a manca doar 3 mese pe zi, (pe aia cu 3 si 2 gustar o tin de un an)dar dimineata f consistent. Sa vedem ce iese, asa ca
D: o felie de branza topita 20gr, o felie de sunca presata 50gr, un iaurt 0%, o cafea cu indulcitor...sa nu va spun cat m-am chinut sa mananc toate astea
P: 200gr peste si 50gr branza 0%
la ora 10 nu mi-a mai fost foame, dupa asa masa copioasa, dar am luat la 16: un mar, o cana mare de ceai verde, si un sticks (da,da 1 bat doar )
S: prevad pe la 20 sa mananc 200gr piept de pui la gratar cu vreo 100gr spanac fiert, fara nimic in plus in el.
Apoi sper sa nu imi fie foame pana pe la 2 cand ma culc...dar bag ceai daca e
dulcetica spune:
http://www.youtube.com/watch?v=xQGrrLpHy78&feature=related
Asta l-am facut acum si ce-a recomandat Estera.
Esthera2011 spune:
Buza dimineata!
Iris multumesc pentru suport...sunt atat de inversunata pe kg depuse incat nici nu ma gandesc sa nu ma numar printre cele care o sa spuna ;am pierdut 10 kg;.
Dulcetica ma bucur ca ai incercat si aerobicul recomandat...cum ti s-a parut??
Deoarece dimineata mi-au sosit ;musafirii;..astazi nu mai fac aerobic dar am sa merg 10 km!!..cumva sa nu-mi ies din ritm!!!
Astazi o sa mananc:
D: o cafea mare cu putin zahar si un trop de lapte,iaurt dietetic 500 gr
P: supa de legume+ brocloi, coponida(fierte) cu o bucata de carne de porc la gratar
C:..cred ca ceva fructe...sau tot iaurt!!
PS: Degetica ai avut dreptate...intre mese mai trebuie sa rontai ceva (un morcov, un mar...sau un ou)...deoarece seara trecuta mi-a fost cam greu sa-mi tin in frau..papilele gustative!!!..Dar am rezistat eroic cu o cana de ceai neindulcit!!
O zi buna si...rezistenta maxima in fata ispitelor!!!!
roxanaz spune:
'mneata
dulcetico ce zici tu acolo? care balerina. 3 balerine poate
aseara am dat-o iar in bara. cina a fost... un campari orange . nu imi era foame asa ca daca tot m-am prostit.. am zis sa stau in banca mea.
azi:
md: zuzu de beut 0,1%
pranz: spanac cu pui la gratar
cina: ce o fi, in trend-ul carne cu verzituri.
Boti, da, buna faza cu premierea. eu ma premiez cu niste haine, clar. duap o luna. daca dau macar 3 kg jos.. he he... viata!
va pupez si va doresc o zi usoara si mai ales fara abateri
Androix spune:
Hello!
Am citit azi un articol interesant si am vrut sa intru sa va povestesc si voua ce am inteles eu din el: zicea ca rezultatele cele mai bune sunt obtinute atunci cand te concentrezi mai mult pe ce mananci decat pe cat sport faci. Era o comparatie cu un deficit caloric necesar ca sa slabesti, 500 de calorii pe zi iar asta poate fi obtinut cu vreo ora de miscare pe zi sau cu o anumita cantitate de mancare la care sa renunti in fiecare zi. Si pare logic ca e mai usor sa renunti la ceva mancare pe zi, decat sa te dedici cu consecventa sportului si negresit sa ai o ora de sport in FIECARE zi.
In al doilea rand dupa ce faci sport tinzi sa te relaxezi in ce priveste mancarea, e ceva psihologic, iti spui ca ai muncit si meriti sa mananci un dulce de exemplu ca oricum l-ai dat jos anticipat ceea ce nu este bine pentru ca faci sport dar nu reusesti decat sa te mentii nu sa slabesti, ceea ce eu fac de un an de zile cu succes.
In experienta mea articolul e cat se poate de adevarat asa ca m-am gandit sa va dau un impuls sa aveti grija si la ce mancati chiar daca faceti sport ceea ce imi doresc si mie!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
dulcetica spune:
Buna!
64kg ,adica in 2 saptamini am dat jos 1kg.Bine ca nu l-am pus ,dar e putin rau.
Ieri au curs apele de pe mine la tae bo.Vi-l recomand!Tae bo pt ce e?Cred ca picioare si miini ,ca imprimi forta in miscari.Culmea e ca n-am facut febra musculara.Oare ce inseamna asta?Sa fie vreun semn?
Esthera2011,mi s-a parut bunut!N-aveti impresia ca erau clonate?Eu am ris tot timpul ,uitindu-ma la mine prin comparatie.Sint defecte ,e clar!
Azi nu stiu ce o sa fac?Ar trebui sa alternez.
Dimineata iaurt
gustare 1 mar
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz 'mneata dulcetico ce zici tu acolo? care balerina. 3 balerine poate aseara am dat-o iar in bara. cina a fost... un campari orange . nu imi era foame asa ca daca tot m-am prostit.. am zis sa stau in banca mea. Boti, da, buna faza cu premierea. eu ma premiez cu niste haine, clar. |
Nu-ti era foame ,ti-era sete!E foarte bun ,ca nu te deshidratezi!Bine gindit!
Buna faza cu premierea:hai sa ne premiem cu o masa.
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Hello! Am citit azi un articol interesant si am vrut sa intru sa va povestesc si voua ce am inteles eu din el: zicea ca rezultatele cele mai bune sunt obtinute atunci cand te concentrezi mai mult pe ce mananci decat pe cat sport faci. Era o comparatie cu un deficit caloric necesar ca sa slabesti, 500 de calorii pe zi iar asta poate fi obtinut cu vreo ora de miscare pe zi sau cu o anumita cantitate de mancare la care sa renunti in fiecare zi. Si pare logic ca e mai usor sa renunti la ceva mancare pe zi, decat sa te dedici cu consecventa sportului si negresit sa ai o ora de sport in FIECARE zi. In al doilea rand dupa ce faci sport tinzi sa te relaxezi in ce priveste mancarea, e ceva psihologic, iti spui ca ai muncit si meriti sa mananci un dulce de exemplu ca oricum l-ai dat jos anticipat ceea ce nu este bine pentru ca faci sport dar nu reusesti decat sa te mentii nu sa slabesti, ceea ce eu fac de un an de zile cu succes. In experienta mea articolul e cat se poate de adevarat asa ca m-am gandit sa va dau un impuls sa aveti grija si la ce mancati chiar daca faceti sport ceea ce imi doresc si mie! www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Da,sint de acord pentru ca dupa ce am terminat cu spotul,cum stateam si meditam, am mai mincat o portocala ,vreo 10 alune si niste pufuleti de la minunatul meu,ca-s toxici si m-am sacrificat si am luat eu un pumn.