cel putin 10kg jos
Raspunsuri - Pagina 12
Dorsilia spune:
Eu am remarcat asa, experimentand ceva vreme: dureaza putin timp dar un timp esential pana sa ajunga la creier mesajul ca "esti satul", asa ca de ex daca te ridici de la masa dupa ce ai baut o cana de apa cu tarate (280-300 ml de lichid) si te duci sa-ti vezi de treburi si iti iei gandul de la mancare, iti vei da seama ca chiar e ok, nu te rupe foamea. Daca ramai la masa si te analizezi iti dai seama ca ai baut o apa chioara si chiar ai mai roade ceva pe langa. Si rozi, si rozi si rozi.
Idem in timpul celorlalte mese ale zilei. Diferenta intre ce ai cu adevarat nevoie sa consumi si ceea ce consumi in mod real de URIASA. Consumam in mod real cu mult mai MULT decat nevoile reale organismului nostru, mult mai mult decat e necesar pt a fi sanatosi. Asa ca a te ridica de la masa dupa ce ti-ai servit o portie proportionala cu efortul depus si cu caloriile consumate (asta nu inseamna sa-ti numeri caloriile consumate) sau mai bine zis o portie echilibrata si de bun simt reprezinta tot ce e nevoie ca sa nu te mai ingrasi in primul rand si ca sa si incepi sa dai jos din surplus. Pentru ca eu nu am un surplus mare, nu dau jos foarte usor, cele 4-5 kg, insa mancatul ca haplea ce vine la rand si la 12 noaptea, normal ca nu ma ajuta. Ziua ma iau cu treburi si sar peste dejun, rontai ceva rapid intre mese. La pranz ciugules tot asa, de pe la copii, si la 12 noaptea cand e liniste eu rontai
cleo78 spune:
hannen, asta se trateaza medicamentos. Si sa vezi ce usor dupa aia se tine cura de slabire! ca daca mananci mai rar, nu mai ai senzatia aia de foame ce face sa rontzai ceva intre mese.
pitzinuca spune:
Fetele, ma bag si eu, citesc de cateva zile, dar n-am avut curaj... asta inseamna verbalizare, constientizare... sunt grasa!
si voi aveti acelasi shoc cand va vedeti in oglinda? eu am o realitate alternativa, in care arat bine - asta pt ca nu pream am oglinzi prin casa. si cand dau de una... stau 2 sec dupa care plec grabita#536; aia nu-s eu.
si totusi, eu sunt. si am nevoie sa scad de cel putin 10, nu mai zic 20.
azi am facut asta, http://www.youtube.com/watch?v=ndVjwkaLGDk, doar prima parte.
daca resusesc a fac de 3 ori pe zi, ar fi minunat. chiar am obosit dupa cele 15 minute.
din pacate, pana la ora asta nu am mancat. ma duc sa cumpar noste ton si porumb, sa fac o salata. ce ziceti, e ok?
Tanti Zavaidoc spune:
Hello! Intrasem pe aici cu optimism si ganduri bune. Am inceput sa citesc de la sfarsit, cand zicea Pitzinuca ce vede in oglida. Pregatisem si o formulare despre imaginea subiectiva de sine si variatiile ei, cand... Am dat peste mesajul Iarinei.
Auzi, 1.71 si 54 de kile, dar mai vrea sa dea jos de pe coapse. Nu zic decat atat: huo! Am aceeasi inaltime, alt numar de kilograme si nu cred ca sunt grasa. Dar citind numarul asta fantastic, 54, incep sa cred ca sunt.
Ma duc sa beau o cafea, dupa care o sa ies prin ploaie sa ma racoresc. Iarina mi-a stricat ziua
PS Ma remontez mai tarziu cu un belly dance. Macar femeile alea au forme si nu se considera grase, ba sunt chiar sexy
PS2 Bine, ok, recunosc, sunt grasa
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Ce fain ca se aduna tot mai multe fete.
Eu aseara nu am ajuns la zumba, din cauza de copil mic cu febra. Se pune plimbat prin casa cu prunca de 13,5 kg in brate, pe solduri, in spate, etc? Nici de hometrainer nu am avut chef, dar nici de mancat, am ciugulit niste pui si legume, atit.
Recuperez vineri seara, ca diseara e un instructor care nu imi place. Ceea ce inseamna aglomeratie mare in weekend, ca si sambata am zumba, dar vorba aceea, accepta ce nu poti schimba.
Dulcetica, mie chiar imi place sa dansez, si de aceea si zumba... eu ma duc la relaxare, nu la sport.
Deci, Tanti Zavaidoc, si aici o fana belly dance...si I totally get you cu femeile si formele, sa stii ca eu nici nu ma vad silfida, majoritatea instructoarelor de zumba au forme faine si chiar asta imi place, nu superslabe, dar cu forme. (does it make any sense? in capul meu eu stiu ce vreau sa spun, dar sunt in pauza la job si trebuie sa scriu repede...)
A, si eu nu te cred ca esti grasa, te alinti, daca esti sub 24 bmi nu ai cum sa fii grasa... te cred ca perceptia ta e alta, pentru ca ai fost mereu slaba, fata de a mea...eu ma vad mai degraba mai slaba decit mai grasa, hahaha....
Iarina, esti fotomodel in ochii mei... filmulete zumba eu am cautat doar sa va arat cam ce facem noi, le-am gasit pe youtube...
Dorsilia, si imi place Dr.Oz.
Cleo, nu stiu daca sunt 1000 calorii pe ora, stiu ca de pe mine poti sa storci hainele... (dar eu ma agit mult, nu ma joc, adica sunt si doamne care vin si se duc in spate, mai ridica un picior, si ies foarte odihnite: nu e deloc greu la zumba! Eu stau pe primul rand, si sunt prima care striga: da! cand se propune o melodie in plus sau ceva mai rapid...)
Am fugit la minele de sare...
Tanti Zavaidoc spune:
Multumesc, Iris! Hai ca mi-ai dat tema. Ma duc sa aflu cum imi calculez bm-ala. Acum chiar e o chestiune de onoare sa aflu prin metode stiintifice daca sunt grasa au ba
Edit: am aflat. Nu sunt grasa, stiintific vorbind. Rezultatul e 22.
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mianna [sper ca nu tiitoare ) |
O sa te ignor ,pentru ca incepi sa devii deplasata!
De la inceput am spus ca nu doresc sa intru in nicio polemica pe tema asta.
dulcetica spune:
Acum am ajuns la birou si am citit repede sa vad ce mai faceti.
Salut Pitzinuca,hannen ,Dorsilia si restul doamnelor!
Dorsilia, subiectul asta e o varianta reluata.
Astazi am avut o zi proasta.Am mincat impotriva vointei mele ,luata de val,c-am fost invitata la o masa si-mi era si foame.Aiurea complet!
Iarina ,exact asa imi doresc sa fiu eu,mai inalta si slaba .
Ieri am facut o ora si un pic de pilates ,stepper si leg magic,dar cu intreruperi ,ca avem teme de vacanta in prostie si eram solicitata.Probabil mare efect n-a avut!Eu tot sper ca daca inainte mincam si nu faceam miscare, acum o sa remarce organismul meu si o sa reactioneze.Ma cintaresc si cind nu vad nimic schimbat....
Va pup si sa nu mincati dupa ora 18!
lulu77 spune:
trec pe aici, in viteza ptr raport:
azi :
MD : IAURT cu tarate ovaz
G: 10 migdale crude
P: ficat curcan gratar cu mozarela si rosie
C : cred ca tot aiurt
ceai verde si de sunatoare vreo 4 cani pana acum si multa apa.
barbatii casei vor tort de mere, il fac dar sper sa nu si infulec deseara
SOACRA MARE
iarina spune:
Fetelor, multumesc pt. link-uri si sugestii..o sa caut sa vad ce si cat pot/am voie sa topai.
Tanti nu vrusei sa te deprim, scuze, doar ca intr-adevar, par putine kg (de fapt sunt) insa cateva sunt prost distribuite...adica am neshte picioare subtiiiiri ca varga si ceva depuneri pe fund..ideal ar fi sa dau naibii jos de pe fund...si poate tonifiez picioarele putin, ca sunt infiorator de subtiri si ma streseaza...plus ca nici nu arata bine, credeti-ma. O sa ziceti ca-s mofturi, dar as vrea sa-mi tonifiez putin muscularura...sunt o corporatista sedentara, care nu-si misca oasele decat sa ajunga la birou