La Multi Ani ! Piersicute iul-aug 2012 ( 5)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura32/Laura32.jpg)
Laura32 spune:
Alina , bine ai venit printre viitoarele mamici ,
Anaoi , ma bucur ca totul merge foarte bine , nu am inteles nici eu de ce te-a trimis sa faci 4D asa de devreme , dar fiecare medic merge dupa propriile principii , mult succes si sa ai o fetita sanatoasa .
Eu am fost ieri de mi-a luat sange pt dublu test si am facut si
ecograf , bebe era foarte bine se juca , era cu manutele pe la cap , i-si sugea degetul ... avea foarte multa treaba
Urmatoarea intrevedere va fi pe 8 februarie ,atunci voi lua rezultatul si de la dublu test , voi avea 17 sapt
pentru triplu test si sper sa ne spuna si ce va fi ... nu vrea sa stea deloc la analizat , cand am fost pe 3 ianuarie , a presupus ca ar fi fetita dar ... pana la proba contrarie mai asteptam .
13+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura32/Laura32.jpg)
Laura32 spune:
Va doresc un sfarsit de saptamana placut si plin de soare
Va pe toate burticile !!!
13+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MeAlex/MeAlex.jpg)
MeAlex spune:
Zizou, ia cate un Nospa cand ai dureri, nu sta asa. Nospa e sigur in sarcina.
Laura, f frumos ce povestesti de la eco, cu bebe care avea treaba multa!
Pupam, un weekend frumos si insorit si tie!
Muraturica, stiu si eu ca persoana e contagioasa si inainte de eruptie, dar mai stiu ca se ia prin aer, prin picaturi (de la stranut). Poate nu ai stat atat de aproape in cat sa ajunga la tine picaturile. Sunt sanse foarte mari sa nu faci boala. 10 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru
sanatos!
![](images/user_woman.png)
muraturica spune:
Mealex, asta sper si eu. A fost o vizita de vreo 2 ore in care sper ca nu am intrat in contact cu virusul.
Laura, ma bucur ca ai un bebe jucaus si sanatos.
Fetelor, tot citesc de no-spa si stiu si eu ca e sigur. Dr. mea mi-a zis sa iau la nevoie. Eu am ceva dureri de burtica, dar usoare. Sincer nu mi se par atat de puternice sa iau ceva pt ele. Credeti ca e totusi cazul de no-spa? Adica se poate intampla ceva daca nu iau si stau asa? in afara de discomfortul meu, care, v-am spus, nu e major.
Weekend frumos tuturos.
7+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MeAlex/MeAlex.jpg)
MeAlex spune:
Muraturica, mie mi s-a spus sa iau preventiv, ca e bine sa nu astepti sa ai dureri mai mari, dar stii cum e, depinde de fiecare medic. 10 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru
sanatos!
muraturica spune:
Mealex, multumesc de raspuns.
In seara asta nu ma mai gandesc sa iau pt ca o sa raman in pat. Cand stau in pat nu ma doare absolut de loc. La cat imi e de somn cred ca o sa adorm in curand. Am facut doar putina curatenie si am fost cu sotul la cumparaturi, dar parca am muncit pe branci toata ziua atat ma simt de obosita. Noroc ca sotul meu cel intelegator a facut ceva de papa.
Va doresc o seara placuta tuturor.
7+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chmihaela/chmihaela.jpg)
chmihaela spune:
Buna tuturor
Eu nu am mai scris de mult;despre mine pot sa va spun ca acum sunt mai bine dar am trecut printr-o perioada groaznica de am fost nevoita sa ma internez in spital.
Dupa revelion starile de greata s-au agravat ,am inceput sa vars ft rau, nu mai tineam in stomac nici apa.Ajunsesem de nu mai puteam sa mai stau in picioare;ca sa fie totul complet mi-a crescut si tensiunea.Eu am avut probleme cu tensiunea si la prima sarcina dar in ultimul trimestru , nu ca acum de la inceput.In mod normal eu am tensiunea mica, 9-10 dar acum s-a ridicat la 14 iar pulsul la 120.
In urma perfuziilor pe care mi le-au facut in spital s-au atenuat starile de grata si varsaturi, a mai scazut si tensiune dar nu mai pot sa fac nimic ca imi creste iar.
Va pup.Noapte buna.
mami de robert 20.10.2010 [gravired ]9+
ginamaria spune:
Buna burticutelor,
Ma inscriu si eu UCM 15.11.2011 Dpm21,08.2012 sarcina obtinuta dupa 4 ani cu IA.nici un simptom neplacut doar somn si foame........si o burtik cam mare pentru saptamana asta.tratament de sustinere cu utrogestan.
va pup si va urez somn usor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmina_s/carmina_s.jpg)
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fleurdelise Carmina,da au inceput arsurile ne vom cam "delecta" cu astea din pacate tot restul sarcinii. La mine trec cu lapte rece. Durerile de cap te mai supara? pe mine da, tot mai des, seara si noaptea, nu vreau sa ma vait dar au devenit deranjante si nu pot lua pastila dupa pastila. |
Buna dimineata,
Recunosc ca arsurile (momentan) sunt ocazionale. dars i cand sunt....
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
de ieri am o stare asa de proasta, cu greata si moleseala
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
va pup, burtici, si sper sa aveti o saptamana excelenta!
![](smiley_pregnant.gif)