La Multi Ani ! Piersicute iul-aug 2012 ( 5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ada suna foarte sanatos ce mancati voi.daca ar fi dupa mine cam tot asa ceva as manca si eu(sau cel putin asa ceva ar trebuii sa mananc la kg mele)dar avand in vedere ca am 2 mancaciosi langa mine trebuie sa ma sacrific si eu.nu sunt chiar asa gospodina ca nu am mai avut chef sa fac praji.dar tocmai mi ai dat ideea sa fac placinta cu dovleac,asta daca voi gasi maine pe undevaca as putea manca o tava o data.
alina -bine ai venit la piersicute.
anaoi-ma bucur ca totul e ok si felicitari ptr fetita.ai facut deja 4d?ca eu chiar ma gandeam sa il intreb pe doctor de la cat timp se face.si eu sunt sigura ca daca as merge la tm la medicul cu care l am nascut pe baietelul meu(care e f bun la citit eco)mi ar zice ce e dar sper sa mai rezist pana pe 22 cand am programarea la doctorul meu.daca nu imi zice nici atunci il bat.
si la acest eco 4 d ti a masurat si toate cele?sau doar l ati privit pe bobolic ptr ca chiar vroiam sa va intreb pe toate daca nu stiti cand se pot face toate masuratorile?eu am gasit de la baietelul meu prima fisa facuta pe la 20 de saptamani,dar se poate face oare si mai repede?(ma refer la masurarea tuturor organelor piciorus,talpa,degetele,ureche....etc)

14+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ned, vezi in semnatura ce iau.

10 saptamani

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Salutare fetele.
Ali24, ai fost foarte harnicuta cu mancarea. Eu doar am dormit de la ora 2. Imi suna bine ciorbita ta.
Anaoi, felicitari pentru vestile bune.
Alina, bine ai venit.
Ma duc sa pap si eu ceva, desi sunt singura acasa si nu am chef de nimic. Toate gravidutele povestesc ca ar manca mult si eu nu am pofta de mancare aproape deloc. Bine macar ca nu imi e rau....
O seara frumoasa tuturor.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

mei nu mai vorbiti de mincare ca nu ma mai joc cu voi

muraturica stai asa, nu te grabi cu greata sau lipsa ei de fapt ca poate sa inceapa cam pe-acum.

anaoi felicitari pt rezultate, sa creasca mare si sanatos bebelu!

ali 4D nu are nici o relevanta medicala, masuratorile se fac in 2-D intotdeauna, cea mai completa e eco de trim 2 intre 18-22 saptamini in general. restul sunt mofturi, plus mai multa radiere a copilului si eu nu il supun la asa ceva clar. plus ca mie pozele alea 3- si 4-D mi se par super creepy, sincer, brrr...

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ali, mi-ai facut o pofta...
Si Ada cu dovleacul copt...miam miam, aici se gasesc peste tot si de toate formele, imi fac si eu!
Carmina,da au inceput arsurile ne vom cam "delecta" cu astea din pacate tot restul sarcinii. La mine trec cu lapte rece. Durerile de cap te mai supara? pe mine da, tot mai des, seara si noaptea, nu vreau sa ma vait dar au devenit deranjante si nu pot lua pastila dupa pastila.
Muraturica, nu cred ca vei contracta nici o varicela. Nu mai retin din urma, ai fost in preajma unei persoane cu asa ceva? Oricum probabilitatea e mica sa iei si tu, asa cred.
Ce ma bucur pentru cele care au aflat ce e bebe, oana, biribu! Super!
De abia astept si eu sa ma apuc sa decorez deja in camaruta lui bebe si sa mai cumpar cate o hainuta...tare imi place asta si nu imi pasa de superstitii (am luat deja cateva, asa simbolic, in culori neutre: galben, verde, alb, portocaliu).
In rest bine, ma lupt cu iarna, miscare gratis zilnic juma' de ora lopatat zapada de pe masina si condus in conditii cam extreme.
Zicea cineva de nervi, eu sunt foarte calma, in schimb al meu sot e foarte nervos in ultimul timp...of. Are toane de zici ca el e insarcinat.
Sanatoase si vesele sa fiti!

14 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ali24 toate masuratorile la eco se fac in 2D; 3D-4D sunt asa pt poze si filmulete la parinti

biribu eu am poza din asta facuta la baiat in 21 de sapt; mie mi s-a parut incredibila; am vazut clar cum va fi forma fruntii, barbiei, cum arata din profil etc si am comparat cu atunci cand s-a nascut;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Buna dimineat fetelor.Sa aveti un weekend frumos. Sper ca sunteti toate bine. Pe mine pe 27 m-a chemat ptr. morfofetala,atunci as avea cam 12 s si 5 zile. Mie mi-a zis sa vin sa ma mai vada o data la spital ca sa vedem exact cand facem morfofetala. Era o diferenta de 3 zille.Asa ca, eu nu am nicio veste deocamdata.Parca m-au mai lasat si greturile.Mealex ce faci?Cum esti?Biribu la cate saptamani se face amniocenteza?Intre 16-18 sau 18 -20?O sa ma apuc sa caut pe aici.Va pup pe toate si mai intru, sunt foarte obosita. Am fost la o petrecere si la 5 am ajuns acasa. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adarev, sunt bine, tot in pat...am mai avut zilele astea niste maroneli, sper sa fie OK...stiu ca in general sunt in regula, dar dupa hemoragie nu vroiam sa mai vad picatura de sange...mergem joi, 19 ian, la eco.

10 saptamani si o zi

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Va spun si eu un buna dimineata intarziat.
Biribu, stiu ca greturile pot sa inceapa de acum. . Eu ma bucuram strict pentru momentul prezent. Totusi...recunosc ca sper sa scap....
Fleurdelise, mersi de incurajari. Am fost in preajma cuiva care a facut varicela la scurt timp. Din ce zic dr. persoana respectiva era contagioasa inainte sa apara eruptia efectiva. Mai am ceva timp de asteptat sa vad daca o sa fac sau nu. Gandesc pozitiv, dar totusi asteptarea e groaznica. Tind sa cred ca devin paranoica ca deja imi imaginez tot felul de lucruri.
Sper sa reusesc azi sa fac putina curatenie si sa bag haine la spalat. Visez si sa fac ceva de papa, dar ma lupt in continuare cu somnul Adarev, te invidiez ca ai putut sta la party...
Voi ce planuri de weekend aveti?
O zi frumoasa tuturor.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Buna Dimineata, fetele.
In afara de sani, care sunt mari si sensibili, alt simtom nu mai am.
Sunt paranoica,stiu, dar nu ma pot abtine. Nu pot face nimic decat sa stau in pat, daca stau in picioare sau muncesc incepe sa ma doara burta. Nu rau, doar o jena!

Mergi la inceput