Colectia de toamna-iarna 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
lavi02 spune:
Maria, m-ai linistit despre materialele de acum. Eu credeam ca cimentul in care e prinsa gresia e super-strong.
Maya e o viteaza si ca a scapat foarte usor de scarlatina.
maria_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Maria, m-ai linistit despre materialele de acum. Eu credeam ca cimentul in care e prinsa gresia e super-strong. Maya e o viteaza si ca a scapat foarte usor de scarlatina. |
n-ai vazut prin mall-uri etc. cum zboara placile singure?
mihaela_80 spune:
Lavi, clar atunci ca trebuie sa va mutati doar dupa. Pacat ca nu va place gresia -asta e problema cu placile la moda, in 5-6 ani arata aiurea, chit ca nu-s de prost gust. Aici am pus in bai cat mai mult alb, decor neutru, etc, m-am gandit ca mai schimb eu covorasul, perdelele, etc, dar baza sa fie pasnica.
Da,se gaseste mester sa o scoata, nu e asa de greu, de multe ori se faramiteaza cimentul si scoti placi intregi, mesterii le mai iau sa le refoloseasca pe unde au ei nevoie :)
Maria, i-au facut la pediatru un exudat instant, era streptococul A in toata splendoarea. Se potriveau si bubitele, febra n-a trecut de 38 cu 3. Aici se trimit copiii in colectivitate si adultii la munca la o zi dupa inceperea antibioticului :) Am citit si eu in Capraru de internat in spital, izolare, etc. Ti-ai gasit asa ceva la nemti. E afis pe usa gradinitei ca au cazuri de scarlatina si apoi, scapa cine poate. :) Acum serios, medicul zice ca nu mai sunt copiii contagiosi dupa 24 de ore de tratament, asa ca n-are rost sa-i tii acasa sa se urce pe pereti. Eu am tinut-o o saptamana, totusi.
Burtica face bine, acest bb parca e mai linistit decat sora-sa in perioada corespondenta de sarcina. Speranta moare ultima :) miscaceste dar calm, cu mila, nu imi da senzatia aia de bb apucat de streche prin burtica :) Am tot felul de teorii si planuri de usurat primele luni, sa nu mai ajung asa de epuizata, acum om vedea ce mi-o iesi din ele, ca planuri am avut eu si la Maya :)
Viata pe aici e frumoasa, calma si cu multa natura. Invat pt un examen de limba care sa imi permita sa ma inscriu la un master (din toamna as vrea eu :)) si am un part-time job la un centru cultural, unde e f fain. Tre sa scriu o gramada de mailuri pe zi si sa interactionez cu o multime de oameni, asa ca fac progrese la germana vrand-nevrand, chiar si in zilele in care cartea de gramatica se uita f neprietenos la mine.
Catelul a invatat sa ceara afara, am scapat de-o grija - si functioneaza bine pe post de dispozitiv anti-mataiala pt Maya, care se mai ia cu el dimineata la trezire si o lasa mai moale cu tonurile inalte.
lavi02 spune:
Miha, eu sunt convinsa ca de data asta iti va fi mult mai usor pt ca acum ai asteptari foarte proaste . Mai rau decat te astepti nu prea poate sa fie.
Maria
mihaela_80 spune:
Pai pe asta ma bazez si eu, pe diferenta subiectiva de perceptie.
Si un banc dragut apropo de reforma sanatatii din Romania:
Bula isi taie un deget bricoland prin casa. Fuge la urgente, acolo pustiu, nimeni, numai un afis: mergeti pe coridor si alegeti camera potrivita in functie de suferinta dvs. La capatul coridorului, 2 usi : Bolnavi si Accidentati. Intra pe Accidentati, iar 2 usi: Cu sangerare si Fara sangerare. Intra la Cu sangerare, iar 2 usi: Pericol de moarte si Fara pericol de moarte. Om cinstit, intra pe a doua usa si se trezeste iar in strada, usa se incuie in urma lui.
Amarat, merge acasa si se panseaza singur. Il vede frate-su: Si, te-au tratat bine la spital?
Bula: Naiba sa-i ia, ca nu s-a uitat nimeni la mine. Dar trebuie sa recunosc, organizarea e beton :)))
maria_alexia spune:
Hello!
La noi e zapada de vis, copiii super-fericiti .
Mihaela, chiar frumos. E mult calm si in postarile tale .
lavi02 spune:
La noi e viscol ca lumea.
Canta Nati cand am iesit ieri pe usa gradinitei: "Ninge, ninge, ninge incetisor, Cade, cade, cate-un fulgusor". Dupa care tot ea se opreste si zice: "dar nu ninge deloc incetisor!"
Silvia zice ca abia a venit de la scoala ieri din cauza viscolului, era sa o ia vantul. Noroc cu ghiozdanul. Acum inteleg de ce isi cara atatea in el.
Asta e iarna in Bucuresti, abia acum a inceput cu adevarat!
Sper sa se potoleasca totusi viscolul pana maine pt ca maine seara trebuie sa vina parintii lui Virgi la noi (cu trenul).
Va pup, Lavi cu domnisoara Zu 24+
mihaela_80 spune:
Maria
vreau si eu zapada, pe aici burniteaza si e intunecat mereu.
M-am speriat citind stirile din Romania, iar au inceput cu titlurile catastrofale.
Cool Silvia - stiu senzatia ca te ia vantul pe sus. Acum nu mai sunt in niciun pericol de asa ceva, insa :)
lavi02 spune:
citat din mesajul lui mihaela_80 Cool Silvia - stiu senzatia ca te ia vantul pe sus. Acum nu mai sunt in niciun pericol de asa ceva, insa :) |
Me too, me too
meems spune:
citat din mesajul lui maria_alexia Mihaela, chiar frumos. E mult calm si in postarile tale . |
Subscriu! Mi-au lipsit postarile tale, Miha