Colectia de toamna-iarna 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
maria_alexia spune:
Lavi, ma bucur mult ca totul e bine cu bebita! Hihi, deci reincepi odiseea, dotarile si grijile cu bebe mic - eu deja am inceput sa le uit, observ.
Multe si frumoase pozele de la Istambul - sper sa prind ragaz sa le parcurg mai pe indelete. (recunosc ca am fost cam dezamagita ca nu ti-am vazut si burtica pe-acolo ).
La noi ninge fain, in sfarsit e iarna. Ne straduim in continuare sa punem copiii pe skiuri - in putinul timp cat mai ajungem la munte... Azi am reinceput gradinita, ne-au stors cele 2 saptamani de vacanta.
lavi02 spune:
Maria, burtica se vede cat de cat prin geaca, mai descheiata in primele poze. Era cam frig prin moschei, chiar si prin muzee, cam peste tot stateam imbracati cu geci, doar in restaurante si in camera ni le dadeam jos.
Odisee - daaaa, asa-i, o reiau, dar mi-era dor! Si eu le cam uitasem dar mi le readuc aminte cu placere. La tine sunt mai proaspete (si la majoritatea colectiei) pt ca ati avut si bb2 intre timp si acum abia ce ati scos capul dintre scutece si carucioare, 3 ani e un fel de varsta - prag a "liberarii". la multe dintre voi bb2 are in jur de 3-4 ani.
Bravo pentru pusul copiilor pe schiuri!
Edit: M-am apucat sa selectez si pozele din Slovenia, ce frumos e vara! Si ce dor mi-e de fete! Si ce civilizata tara e Slovenia, zic eu acu' proaspat intoarsa dinspre rasarit.
mara95 spune:
La multi ani tuturor, sa aveti un an asa cum vi-l doriti!
La multi ani sarbatoritilor si multumim pentru urari, cu mare intarziere!
Am reusit sa va citesc.Am avut o perioada tare aglomerata, multa munca, dar si distractie.
Andru a crescut, e nazdravan, face sotii, dar e pupacios, lipicios, ne iubeste intruna. Se cearta cu flavi tot timpul, dar in final se impaca.
Are aproape 1 m si 20 kg. Nu vrea nicum la gradi. Am serbat toate zilele de nastere si de nume ale lor incepand cu Sf Andrei si terminand ieri, insumand 5 torturi, fara Craciun si Revelion.Ni s-a cam aplecat de atatea dulciuri si chefuri, asa ca iesind din concediu, avem nevoie de liniste si odihna.
Flavi are 18,5 kg, intra si eal la clasa I din toamna.Inca nu am inscris-o, o fac saptamna viitoare.
Lavi, cu tine mai trec o data prin perioada bebeluseniei.Ce frumos a fost!
Va pupam si va dorim sanatate multa si putere de munca, acasa si la serviciu!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
maria_alexia spune:
Mara, La multi ani lui Andru, sa creasca mare si sanatos!
(Chiar are 20 de kg ?!?!)
Oare nu era si ziua ta tot pe-acum? Toate cele bune voua!
mara95 spune:
maria, multumim frumos!
pe andru l-am cantarit ieri, avea 19,9 kg. e bine legat, nu e gras, poate ma invrednicesc sa pun si eu niste poze.mananca bine,nu e mofturos, spre deosebire de flavi, care intai miroase mancarea, apoi gusta
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
meems spune:
Mara, La Multi Ani pentru Andru, sa-ti creasca mare si voinic si sanatos si fericit!
Maria-Alexia, cam asa imi amintesc si eu de ziua mamicii lui Andru , asa ca daca nu gresim... Mara, La Multi Ani!
lavi02 spune:
La multi ani Andru! Mara, sa va traiasca bauatul si sa creasca sanatos si fericit! Ce a trecut timpul, el e unul din mezinii colectiei si deja a implinit 3 ani!
La multi ani Mara daca e prin preajma ziua ta! Sa fii fericita alaturi de familiuta ta draga!
Mara, tot e bine daca gusta!
Eu parca ma joc de-a sarcina, retraiesc toata treaba cu multa bucurie.
Maine merg la doctor, sunt curioasa daca o sa vrea sa-mi vada colul si in caz afirmativ, sper sa nu fie scurt, moale sau ceva sa nu ma lase sa merg in we asta la Arad sa o botez pe Sofia, peste 3 saptamani in we la Roma si pana la Pasti la servici, cum sunt planurile mele. La eco parea OK dar cica e mult mai relevant controlul clinic - manual - decat ecografia.
P.S. V-am zis ca Nati a propus 2 nume pentru fata? Rozeta si sa-i zicem Rozi, sau Fund Saltaret.
Am vorbit cu Nati la telefon si m-a intrebat: si tot nu se stie daca e fetita sau baiat? I-am zis ca ba da, se vede clar ca e fetita. - Adica nu i-au vazut niciun fel de putza? s-a interesat Nati
Lavi 22+ cu Zuzi Miscacioasa care la ora asta cotrobaie ea ceva
meems spune:
Lavi, ce faine-s pozele din Turcia!!! Tare mult mi-au placut, multumesc de "excursia" gratuita
Super Nati
lavi02 spune:
Meemsy ma bucur ca ti-au placut!
Am venit de la dr, n-a mai vazut nici el brida, de fapt nici n-a mai prea cautat-o, ca i-am zis eu ca la morfologie nu s-a vazut, a zis ca e posibil sa se fi lipit de peretele uterului pe masura ce a crescut sau sa se fi rupt. Mi se parea mie ca mi se intareste burta, noroc ca s-a intarit chiar acolo la el, nu e contractie, e bebe, nu se intareste peste tot ci doar in partea de jos unde sta smecheria de Zuzi care sta asezata cu fundul pe colul meu. De fapt ce simt eu tare e fundicul/spatele/capul smecheriei si asa e, ca simt cateodata o presiune doar intr-o parte a burtii. Colul e lung si inchis, 3cm ceea ce ambii dr (si gineco si cine mi-a facut eco morfo) au zis ca e foarte bine, dpdv-ul lor 3cm inseamna lung ceea ce pentru mine .
Deeeci, relax, ma duc linistita vineri la botez, de abia astept sa o balacim pe Sofia draguta.
Noapte buna, scuze ca v-am impuiat capul cu ale mele, dar sunt tare bucuroasa ca suntem Ok eu zi zuzilina
Lavi 22+