Colectia de toamna-iarna 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
maria_alexia spune:
Se pare ca prin 20 dec a aparut metodologia de aplicare a noii legi a invatamantului, clasa 0 ramane. Au mai aparut ceva metodologii pentru evaluarea la finalul clasei pregatitoare.
http://www.edu.ro/index.php/articles/c966/
Iar unele scoli incep inscrierile inca de luni, 9 ian!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166807&whichpage=19
madau spune:
Buna si la multi ani tuturor!
Noua ne-a adus anul nou o ditai infectia la o masea a Mirunei, de 3 zile stam pe antibiotice si are toata partea dreapta a fetei umflata ca un pepene. Mi-e o mila de ea de mor, ieri am dus-o la dentist si i-a drenat putin din puroi, acum mai drenam si noi acasa si asteptam sa ne desumflam. Deci am inceput anul in forta . Sper sa ne oprim aici cu "forta"
In rest toate bune, vad ca si pe aici toate sunt ok, felicitari fetelor mutate in case noi
lavi02 spune:
A iesit bine ecografia, bebi le are pe toate cum trebuie, unde trebuie, nu s-a mai vazut nicio brida, placenta, col, totul e bine. Sta in pozitie transversa, dar banuiesc si sper ca mai are timp sa se puna cu capul in jos ca tare n-as vrea cezariana. S-a confirmat, bebe e tot fetita asa ca am dat startul la cumparat lucruri pentru ea. Azi i-am luat prima hainuta .
Fetele-s cu bunicii la munte, azi s-au sus la Arieseni, la partia de la Vartop, s-au distrat de minune la sanius. Cand am intrebat-o pe Nati ce au mancat la pranz mi-a zis "mami, sa nu vorbim despre asta"
Madau aoleu ce patanie! Nasoala treaba cu abcesul dentar. Rezolvare rapida!
Lavi 22 fix
crissy77 spune:
La multi ani celor care sarbatoresc ziua numelui!
Eu am plita pe gaz si cuptor electric de care sunt ffff multumita. Nu se compara cu cel pe gaz, coace uniform, are alarma si pot sa fac linistita alte treburi pe langa fara sa stau cu grija ca uit mancarea in cuptor si se arde
Bic spune:
lavi ce misto ca bebitza e bine! Cum altfel???
In legatura cu masina de uscat - de cind am fost aici, am folosit tot timpul. Adica de cind sint la casa mea, am folosit, deci nu stiu cum e fara. Cind nu aveam masina in apartament, ma duceam la laundromat si spalam si uscam acolo. Despre calcat - hmmm... depinde de standarde si de tzara in care traiesit.
Eu nu calc in general nimic. Tricourile in nici un caz. Le scot din masina, le impaturesc si gata. Daca le uit si nu le scot imediat cind sint inca calde, intotdeauna imi spun: "lasa ca le calc, daca e nevoie." Dar barbata-miu e inginer si nu are nevoie sa fie la patru ace, asa ca nu le mai calc nici pe alea.
Bref: daca scoti tricourile imediat de la masina de uscat si le impaturesti, vor fi in stare de functionare. Daca vrei tricouri cu dunga, ca la Nufaru', atunci trebuie sa le calci.
Pentru standardele romanesti, cred ca trebuie calcate.
madau naspaaa! Sanatate. Ce brava trebui sa fie Miru!
felicia74 spune:
nu e vorba de standardele romanesti, dar la masina mea (hotpoint ariston) dupa ce sunt uscate, rufele arata groaznic. In niciun caz nu pot fi purtate, ca par a fi calcate in picioare (chiar, in perioada urmatoare o sa pun o poza cu una uscata la masina, sa vedeti despre ce vorbesc).
daca umplu masina doar cu jumatate din cantitatea ceruta, atunci mai arata cumva.
In schimb prosoapele sunt ok, arata impecabil. O fi din cauza tehnologiei diferite?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
Bic spune:
feli ma indoiesc sa fie lucrurile mai bune aici. De obicei, ce-i in Europa e de calitate mai buna. (sau poate asa imi plae mie sa cred.)
Pina acum 3 sapt. cind ne-am mutat si mi-am luat aparate casnice nou-noute si performante, am folosti niste jafuri vechi de vreo 25 de ani. Masina de uscat pe care am folosit-o pina acum era una veche electrica. Acum am una noua cu gaze. Nu stiu ce ar fi diferit. In general, daca nu cureti filtrul de bucatelele de material care ramin dupa uscare, masina fie nu usuca, fie mototoleste.
Eu detest sa usuc prosoapele la masina. In timpul verii si in zilele calduroase de iarna le usuc pe sirma, la soare, ca-mi plac "crocante."
lavi02 spune:
Si mie imi plac hainele "crocante", numai asa mi se par curate. De-asta nu folosesc nici balsam. De fapt si pt ca vreau sa ramana cat mai putine chimicale in haine.
Am deschis subiect la Parintii intreaba despre carucior
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169492&nm=Carucior-ieftin-bun-si-usor-pentru-nounascut
poate va dati si voi cu parerea, acolo sau aici.
Multumesc!
lavi02 spune:
Aseara am reusit sa pun pozele de la Istanbul. Am trimis acum link la album in contul comun.