Colectia de toamna-iarna 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

dap. birou = mobila.
eu mi-am luat (= le-am luat) una de la ikea, pe capra si reglabila.

lavi, nu mai stiu um... sa ma uit la odiseea mea de ana, poate-am zis acolo. dar am nascut la 41 de sapt, nu la 39 :). ma rog, 40+, de fapt.
UM 29.07.2006;DPN 05.05.2007 :) am gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu am UM 5.08, DPN 11.05, la mine e simplu ca am avut de fiecare data UM pe data de 5. Lunile difera, la fiecare sarcina e ultima luna din cate un anotimp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, beton serie . Totusi, mai aveti de acoperit un anotimp .

Daca aveti sfaturi ref la ales birou pentru scolarei, sunt numai urechi!

Mergi la inceput

a deschis mihaela un sb la scolarei (la sf anului trecut), a mai discutat lumea ep-acolo.

cred ca biroul depinde mult de copil.
pentru ai mei cerinta lor esentiala a fost sa fie mare (si eu am adaugat si sa se paota inclina - data fiind pozitia specifica a stangacilor la scris).

Mergi la inceput

Silvia isi face lectiile acum la masa din bucatarie pentru ca n-am cumparat birou, in primele 3 clase mergand la afterschool. Acum am zis ca nu are rost sa mai aglomeram inutil camera lor cu un birou, le voi cumpara dupa ce ne mutam, pana atunci poate folosi masa din bucatarie.

De acord cu voi, trebuie sa fie marisor pt ca isi intind groaznic lucrurile. Sa le incapa un caiet deschis si o carte deschisa in fata lui. Totusi, nu foarte mare, sa mai aiba loc in camera si pentru joaca.

Maria, anotimpul ala sa-l mai acopere si altii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

am baut juma de cana de cafea si a inceput bb sa faca tumbe, ce dragut e :) cred ca se rostogoleste cu totul, serios, asa se simte.

lavi, da, da, trebuie si bb nascut vara :) uita-te ce oameni de isprava se fac cand sunt mari :) eu de-abia astept bb nascut vara sa nu-l mai imbrac-dezbrac atat, soacra-mea mi-a trimis deja n body-uri de vara (pt ea bb sau catel nou-venit in familie= motiv de shopping intensiv) si par f dragute si comode.

e la gradi o mama americanca cu 4 copii, de-abia au venit, sunt de varste f f apropiate dar nu gemeni. e foarte energica si relaxata in acelasi timp, nu stiu cum reuseste. papucii ii schimbam intr-un fel de nisa, azi-dimineata intrasera si ei acolo, am ametit in cateva minute de la atata agitatie. sunt de 8 luni aici si copiii deja vorbesc germana intre ei, incredibil ce setari adaptative avem.

Mergi la inceput

ai mei se joaca sub birou :)

(eu n-am avut birou pana la liceu - din lipsa de spatiu; imi faceam lectiile la bucatarie sau la masa de calcat - in sufragerie nu ma mai lasa maica-mea ca aveam o oglinda uriasa in fata si ma strambam in ea cu orele; si cand ai distractia asigurata, nu te mai gandesti la lectii )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

cora, si A1 si A2 sunt stangaci? :) intentionezi sa-i lasi in pace sa scrie cu stanga, nu? asa ma gandesc si eu cu maya - pe de alta parte nu-mi pare f rau ca pe mine m-au pus sa scriu cu dreapta, sunt oarecum ambidextra acum, in grad mai mare decat stangacii sau dreptacii clasici.

eu am avut birou (impartit cu sora-mea) dar imi placea mai mult sa-mi fac lectiile in bucatarie daca mai era cineva pe-acolo. oglinda de strambat era in hol, avea timpul ei dedicat special.

ma iau de urechi si ma trimit la invatat

Mergi la inceput

Hihi, am aflat acum ca un coleg de servici asteapta bb2 tot cu termenul in mai, 15 mai e la ei, deci colegii noastri vor bea intensiv la primavara

Probabil la noi sub birou(ri) se va juca don'soara Zu.

4 copii no way. La primele 3 nastere statul iti da 1 an 75% din salariu max 3400 RON urmat de 1 an concediu fara salariu cu pastrarea tuturor drepturilor de salariat inclusiv vechime in munca, asig de sanatate, sau 2 ani 75% din salariu max 1200 lei. La a 4-a nastere iti da 4 luni concediu fara plata si 4 luni tatalui si atat, fara posibilitate de interschimbare intre parinti.

Bun, nu ca asta ar fi singurul motiv. Da' daca tot m-ai provocat.

Mergi la inceput

da, si a1 si a2 sunt stangaci. la noi in familie nu cunosc niciun stangaci. dar nici nu ma gandesc sa schimb ceva, desigur.

acum citesc, ma documentez si ma informez. (din ce zici, se pare ca ai avut predispozitie la ambidextrie, totusi. si anais pare ambidextra, dar andrei este foarte stangaci. cred ca are legatura si cu lateralitatea ochilor si a urechilor. de ex. eu sunt dreptace clar la mana si picior, dar stangace pe ochi si pe ureche).
Cand o sa am timp, vreau sa deschid un topic special pt. parinti (dreptaci) cu copii stangaci

Mergi la inceput