Prea slaba?

Prea slaba? | Autor: diuta_20

Link direct la acest mesaj

Buna!
Fetita mea are 1 an si 2 luni, am nascut-o cu o greutate de 3300 gr.Pana la 6 luni amavut probleme cu greutatea,deoarece avea colici puternici si nu putea sa manance decat f putin.In loc de 750 gr pe luna ea lua 250 grame pe luna.Medicii imi spuneau ca nu trebuie sa imi tot fac griji deoarece o sa recupereze mai tarziu.A fost si anemica,dar s-a reglat repede.Dupa 6 luni a inceput sa manance bine mancarea solida si a luat ca la cartein greutate,dar nu asimila astfel incat sa recupereze.Era cam cu 1 kg in urma.Acum este cam in greva foamei,este f mofturoasa,nu mai manaca mancare solida,decat carnea din ea,cu paine.Nu mananca fainoase si cantitatea de lapte pe care o bea a diminuat-o.Pe langa faptul ca in ultima luna nu prea a luat in greutate,chiar a slabit putin.Poate fi o problema?Ea este f activa si f vesela.Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Cate kg are fetita? Poate ar trebui sa mergi si la alt medic.
Incearca "Kids B complex + Mg" este foarte bun si Alex il accepta bine.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuta_20 spune:

Scuze,am uitat sa specific greutatea actuala:9400 gr,iar luna trecuta avea 9500 gr.Nu e o mare scadere in greutate,dar ma asteptam sa se mai ingrasa.Are zile cand mananca bine,dar are si zile cand nu prea mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ce inaltime are?
Fata mea la 1 an si 2 luni nici 8 kg bune nu stiu daca avea. Conteaza raportul inaltime/greutate.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Eu am nascut-o pe Maya cu 2,900 kg si la un an avea inaltimea 74 cm si 9,360.Si ea a luat greu in greutate, a avut colici si a baut lapte praf Similac.
A fost tot inalta si slabuta pina pe la 3 ani jumate,pe urma a inceput sa ia si in greutate. Acum are 5 ani si 7 luni si ca inaltime are 1,20m iar greutate...29 de kg. Nu se vede pe ea, este ff indesata.
Daca este sanatoasa, nu trebuie sa-ti faci probl.

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Fetita mea cea mare avea la 1 an 72 cm si 9,300 kg. Daca e activa, vesela si analizele ii ies bine, eu nu mi-as face probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Tudor are 1 an si o luna, 78 cm si 12,500.
A fost nascut de 2 850 grame si 49 cm.
Sfatul meu este sa mergi la un pediatru ptr ca undeva e o problema.

ps.multe fructe si legume ai incercat sa-i dai? vitamine de kenul Well Kids?Vitamina C?

Sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabriela, faptul ca baietelul tau iese din charts (greutatea standard la un an e 9 kg) nu inseamna ca altii au o problema.

fetita mea la un an si 3 luni avea 8.7 kg si 72 cm.

acuma as vrea sa dea 5 kile jos....are 31 de kg si 1.26, la 9 ani.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Tudor are 1 an si o luna, 78 cm si 12,500.
A fost nascut de 2 850 grame si 49 cm.
Sfatul meu este sa mergi la un pediatru ptr ca undeva e o problema.

ps.multe fructe si legume ai incercat sa-i dai? vitamine de kenul Well Kids?Vitamina C?

Sanatate multa !

Gabriela
mami de Tudor Andrei (29.11.2010)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Asta-i buna,sa mearga la medic doar fiindca la 1 an si doua luni are 9,500 kg?
Pai a mea abia la un an atinsese 8 kg fix (75 cm inaltime) si s-a nascut cu greutate apropiata (3,200) Acum la 6 ani fix abia de are 17 kg ,dar e sanatoasa si activa. Greutatea copiilor mai oscileaza in sus sau in jos cu cateva sute de grame sau si mai si - dupa cum mananca sau ba.De exemplu in timpul unei raceli,daca n-au pofta de mancare (de la febra,sau antibiotice) e normal sa mai dea jos,dar recupereaza rapid dupa aia.Sau n-au pofta de mancare in perioadele cat le ies dintii.Important e ca e activa si vesela!
Si sunt o gramada chiar mai slabute decat era/e a mea si sunt bine mersi ok.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

diuta, baiatul meu are tot un an si doua luni, nascut cu 3.370 kg.
Are acuma vreo 8 kile si ceva. Nu il mai cintaresc ca ma deprim.
Pediatra a zis ca totul e normal, e doar mai mic si mai slabut decit media. Dar, cita vreme e activ, totul e in regula, asa mi-a zis ea.

Asa ca nu mi-as face griji.
In plus, nu iti recomand sa cintaresti copilul asa de des. In al doilea an de viata copiii iau doar vreo 2 kg in total in greutate, deci sub 200 de grame pe luna.
Asa ca e normal sa nu vezi variatii mari de la luna la luna, mai ales ca depinde si la ce moment al zilei cintaresti copilul.

Deci, eu zic ca e ok, copilul are o greutate buna, daca in rest ti se pare ca e ok, e activ, se joaca, se catara, etc, etc, nu vad motive sa mergi la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

imi pare rau sa aud despre problema ta diuta, dar al meu de ex a avut inca de la nastere peste media cu 1 kg ..sau ceva de genul acesta, mergi si consulta un medic sa fii sigura ca nu are paraziti intestinali sau diferite carente..si daca totul e ok cu organismul ei inseamna ca nu e foarte mancacioasa,dar in nici un caz prea slaba..incearca sa te concentrezi pe pofta de mancare...da-i facut la blender...mai multe mancarici poate dar apoi sa nu o obisnuisti asa..sanatate!

Mergi la inceput