Prea slaba?
Buna!
Fetita mea are 1 an si 2 luni, am nascut-o cu o greutate de 3300 gr.Pana la 6 luni amavut probleme cu greutatea,deoarece avea colici puternici si nu putea sa manance decat f putin.In loc de 750 gr pe luna ea lua 250 grame pe luna.Medicii imi spuneau ca nu trebuie sa imi tot fac griji deoarece o sa recupereze mai tarziu.A fost si anemica,dar s-a reglat repede.Dupa 6 luni a inceput sa manance bine mancarea solida si a luat ca la cartein greutate,dar nu asimila astfel incat sa recupereze.Era cam cu 1 kg in urma.Acum este cam in greva foamei,este f mofturoasa,nu mai manaca mancare solida,decat carnea din ea,cu paine.Nu mananca fainoase si cantitatea de lapte pe care o bea a diminuat-o.Pe langa faptul ca in ultima luna nu prea a luat in greutate,chiar a slabit putin.Poate fi o problema?Ea este f activa si f vesela.Multumesc!
Raspunsuri
dana vio spune:
Cate kg are fetita? Poate ar trebui sa mergi si la alt medic.
Incearca "Kids B complex + Mg" este foarte bun si Alex il accepta bine.
Alexandra Maria
14.12.2007
diuta_20 spune:
Scuze,am uitat sa specific greutatea actuala:9400 gr,iar luna trecuta avea 9500 gr.Nu e o mare scadere in greutate,dar ma asteptam sa se mai ingrasa.Are zile cand mananca bine,dar are si zile cand nu prea mananca.
Laura25 spune:
ce inaltime are?
Fata mea la 1 an si 2 luni nici 8 kg bune nu stiu daca avea. Conteaza raportul inaltime/greutate.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ramona2006 spune:
Eu am nascut-o pe Maya cu 2,900 kg si la un an avea inaltimea 74 cm si 9,360.Si ea a luat greu in greutate, a avut colici si a baut lapte praf Similac.
A fost tot inalta si slabuta pina pe la 3 ani jumate,pe urma a inceput sa ia si in greutate. Acum are 5 ani si 7 luni si ca inaltime are 1,20m iar greutate...29 de kg. Nu se vede pe ea, este ff indesata.
Daca este sanatoasa, nu trebuie sa-ti faci probl.
Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/
Teutz spune:
Fetita mea cea mare avea la 1 an 72 cm si 9,300 kg. Daca e activa, vesela si analizele ii ies bine, eu nu mi-as face probleme.
gabriella1 spune:
Tudor are 1 an si o luna, 78 cm si 12,500.
A fost nascut de 2 850 grame si 49 cm.
Sfatul meu este sa mergi la un pediatru ptr ca undeva e o problema.
ps.multe fructe si legume ai incercat sa-i dai? vitamine de kenul Well Kids?Vitamina C?
Sanatate multa !
Sabina spune:
Gabriela, faptul ca baietelul tau iese din charts (greutatea standard la un an e 9 kg) nu inseamna ca altii au o problema.
fetita mea la un an si 3 luni avea 8.7 kg si 72 cm.
acuma as vrea sa dea 5 kile jos....are 31 de kg si 1.26, la 9 ani.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 Tudor are 1 an si o luna, 78 cm si 12,500. A fost nascut de 2 850 grame si 49 cm. Sfatul meu este sa mergi la un pediatru ptr ca undeva e o problema. ps.multe fructe si legume ai incercat sa-i dai? vitamine de kenul Well Kids?Vitamina C? Sanatate multa ! Gabriela mami de Tudor Andrei (29.11.2010) "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Asta-i buna,sa mearga la medic doar fiindca la 1 an si doua luni are 9,500 kg?
Pai a mea abia la un an atinsese 8 kg fix (75 cm inaltime) si s-a nascut cu greutate apropiata (3,200) Acum la 6 ani fix abia de are 17 kg ,dar e sanatoasa si activa. Greutatea copiilor mai oscileaza in sus sau in jos cu cateva sute de grame sau si mai si - dupa cum mananca sau ba.De exemplu in timpul unei raceli,daca n-au pofta de mancare (de la febra,sau antibiotice) e normal sa mai dea jos,dar recupereaza rapid dupa aia.Sau n-au pofta de mancare in perioadele cat le ies dintii.Important e ca e activa si vesela!
Si sunt o gramada chiar mai slabute decat era/e a mea si sunt bine mersi ok.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
turturica spune:
diuta, baiatul meu are tot un an si doua luni, nascut cu 3.370 kg.
Are acuma vreo 8 kile si ceva. Nu il mai cintaresc ca ma deprim.
Pediatra a zis ca totul e normal, e doar mai mic si mai slabut decit media. Dar, cita vreme e activ, totul e in regula, asa mi-a zis ea.
Asa ca nu mi-as face griji.
In plus, nu iti recomand sa cintaresti copilul asa de des. In al doilea an de viata copiii iau doar vreo 2 kg in total in greutate, deci sub 200 de grame pe luna.
Asa ca e normal sa nu vezi variatii mari de la luna la luna, mai ales ca depinde si la ce moment al zilei cintaresti copilul.
Deci, eu zic ca e ok, copilul are o greutate buna, daca in rest ti se pare ca e ok, e activ, se joaca, se catara, etc, etc, nu vad motive sa mergi la doctor.
andabeji spune:
imi pare rau sa aud despre problema ta diuta, dar al meu de ex a avut inca de la nastere peste media cu 1 kg ..sau ceva de genul acesta, mergi si consulta un medic sa fii sigura ca nu are paraziti intestinali sau diferite carente..si daca totul e ok cu organismul ei inseamna ca nu e foarte mancacioasa,dar in nici un caz prea slaba..incearca sa te concentrezi pe pofta de mancare...da-i facut la blender...mai multe mancarici poate dar apoi sa nu o obisnuisti asa..sanatate!