FIV Europa(51)
Raspunsuri - Pagina 4
loretta76 spune:
balanta, la arad am facut laparo cu Sendroiu Radu, mi s-a parut Ok, adica nu s-a uitat ca pisica in calendar la dosarul meu de fiv si mi-a zis si ce analize imi mai lipsesc. Problema e doar endo, nu am avut chisturi( surprinzator...), ovarele sunt functionale, una din trompe e usor deformata tot din cauza endometriozei dar sunt permeabile. Cat despre tratament post operatie, nefiind medicul meu nu s-a bagat, mi-a recomandat ca in lunile cand sunt in pauza de fiv sa iau AC. I-am trimis mail la Zadori ca vreau sa vorbesc cu el, dar cred ca ii mai dau un forward ca vad ca se lasa asteptat raspunsul lui. Sincer nu m-as baga pe diphereline, la ce stari iti poate da. Vad ce zice si Zadori.
Tu cum esti? Las-o mai moale cu munca.
sper spune:
Ariadna e foarte greu sa-mi gasesc speranta in suflet dar fac tot posibilul sa o gasesc. Trebuie pentru ca timpul ma preseaza, nu pot sa mai astept.
O floare de la mine pt informatii si ajutor.
aadina spune:
Sper, nu inteleg de ce nu mergi la un ginecolog bun?
De ce sa alegi un medic de alta specialitate?
S-ar putea ca nici ginecologul sa nu-ti raspunda la intrebari, si te astepti ca altul sa-si dea cu parerea? Oricum toti sunt orgoliosi si se dau mari stiutori. Am inteles ca ai 41 ani, nu pierde vremea , grabeste-te si cauta un medic bun
Eu, pt. mine, inca nu l-am gasit pe cel bun
balanta_tm spune:
loretta, pt mine nu e clar cu laparoscopia ta: ai zeci de focare minuscule de endometrioza ce nu au putut fi curatate, deci dr practic nu e curatat nimic din ele, dar nici nu a recomandat tratament specific.
Sa inteleg ca laparoscopia a fost doar una diagnostica?
Cred ca pt endometrioza, ACurile nu au efect.
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aadina Sper, nu inteleg de ce nu mergi la un ginecolog bun? De ce sa alegi un medic de alta specialitate? S-ar putea ca nici ginecologul sa nu-ti raspunda la intrebari, si te astepti ca altul sa-si dea cu parerea? Oricum toti sunt orgoliosi si se dau mari stiutori. Am inteles ca ai 41 ani, nu pierde vremea , grabeste-te si cauta un medic bun Eu, pt. mine, inca nu l-am gasit pe cel bun |
In orasul meu nu sunt ginecologi buni. Voi face mai intai aici un ecograf sa vad cum sunt ovarele, fibromul apoi ma voi hotara la ce medic voi merge mai departe.
Ispasoiu am auzit ca este bun, de ce nu ai incredere in el?
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
aadina spune:
Cand am ales Sibiul , am crezut ca e cel mai bun. Sper sa si fie.Deocamdata cu el m-am vazut o singura data, atunci cand am depus dosarul. In rest, ce nu-mi place absolut deloc la el este comunicarea. Raspunde foarte scurt la intrebari, parca in contradictie cu ce stiu , sau banuiesc eu. Nu am nici un nr de telefon, unde sa pot lua legatura cu el direct, doar emailul clinicii si telefonul clinicii. Spre exemplu, in decembrie ramasese stabilit ca in ianuarie sa incep fivul si sa-l sun in prima zi. L-am rugat sa-mi dea un nr de telefon la care sa-l anunt, in cazul in care prima zi e in timpul sarbatorilor.Nu mi-a raspuns. Surpriza: prima zi a fost 1 ianuarie , si ia medicul de unde nu-i. Abia pe 3 mi-a raspuns cineva de la clicica, si apoi pe 4 el, si asa am mai amanat o luna. Cand m-am hotarat sa facfiv in Romania, am zis ca voi gasi raspunsuri la intrebarile mele mai usor, ca vorbim aceeasi limba, dar m-am cam inselat. Cum am scris si mai sus sunt orgoliosi, i-am aratat protocolul ce mi l-au propus cei de Viena, nici n-a vrut sa se uite pe el, a zis ca nu-l intereseaza, il intereseaza doar ce am facut , nu si ce mi s-a propus in continuare
gabryela18 spune:
Buna Balanta
Revin si eu cu analizele si sper sa imi spui parerea ta, le astept si pe a celorlalte fete care inteleg aceste rezultate. Multumesc.
ATPO: <1 UI/ml
anti tiroglobulina 1.94 UI/ml
FT3 3.05 pg/ml
FT$ ng/dl
balanta_tm spune:
gabriela, scrie te rog si intervalele de referinta pt fiecare analiza.
la FT4 nu se intelege ce ai vrut sa scrii
gabryela18 spune:
ATPO <1 (int referinta ,5.61 UI/ml)
anti tiroglobulina 1.94 ( int referinta ,4.11 UI/ml)
FT3 3.05 ( int referinta 1.71-3.71 pg/ml)
FT4 1.14 ( int referinta 0.70-1.48 ng/dl)
balanta_tm spune:
Sunt f bune rezultatele. Probabil ca TSHul tau este un pic crescut de la un hipotiroidism usor care este accesntuat in sezonul rece.
Dar dupa cum iti ziceam in urma cu cateva zile, nu cred ca vei gasi in Romania un dr care sa iti dea un tratament pt un TSH<3.