Ablatie - unde in Bucuresti ?
Buna,
Cand eram copil am fost diagnosticata cu WPW congenital. Nu mi-a facut "probleme" des, ieseam din criza spontan, uneori dupa cateva minute, alteori dupa cateva ore...nu am luat medicatie, ca nu avea efect.
Am doua fetite, la prima sarcina am avut doar o singura criza, dar la a doua sarcina a fost crunt. La 5 saptamani de sarcina am ajuns la Floreasca si am iesit din tahicardie doar cu soc electric (din TPSV se transformase in fibrilatie atriala care m-a tinut 14 ore, puls 200-240 batai/min). Apoi au urmat inca 4 "vizite" la spital din cauza WPW (una din ele cu salvarea). Medicatia nu e permisa in sarcina, asa ca asteptam sa ies spontan, ei ma monitorizau, manevre vagale, etc. iar daca apareau modificari majore, interveneau cu soc electric (nu a fost nevoie).
Am nascut cu bine (cezariana), cea mica e ok.
Dupa nastere am mai avut cam vreo 4 episoade (intr-un an si 4 luni), asa ca m-am hotarat la ablatie, chiar daca prezinta si riscuri.
Intrebarea mea este unde anume sa o fac in Bucuresti ? La Floreasca cu dr.Vatasescu, sau la Fundeni cu dr.Ciudin ? Aveti experiente de acest gen ? Stiu ca trebuie sa fac un studiu elecrofiziologic, dar din ce am citit, ar fi bine sa mi se faca atunci cand se face si ablatia.
Multumesc mult !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Raspunsuri
mari78 spune:
Nu stie nimeni nimic despre ablatie in Bucuresti ? Atunci pareri despre dr Vatasescu sau dr Ciudin ? Multumesc inca o data
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Ela76 spune:
Mari - nu stiu sa-ti fac vreo recomandare despre ablatie, doar despre doctori, caci i-am intalnit pe amandoi. Am ales in final sa fiu pacienta dr. Ciudin, pentru care am toata stima, caci este o persoana cu o atitudine si un comportament f civilizate. Ceea ce nu pot spune despre dr. Vatasescu, din pacate, char daca este cunoscut si el ca un bun profesionist (are totusi multe lacune din punct de vedere al manierelor si al respectului fata de persoana cu care discuta - si nu e numai parerea mea). Dar important e sa-ti rezolvi problema. Multa sanatate si sa dai de veste cum a fost.
Ela
mari78 spune:
Multumesc mult Ela ! In ultimul timp am mai cerut informatii si mi-am mai intins antenele si tot la dr Ciudin inclin sa merg. Voi face ablatia in primavara, probabil la inceputul lunii aprilie.
Sanatate !
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca