Pufi de 2010 (56) - LMA Anastasia!
Raspunsuri - Pagina 9
Loredana71 spune:
Ahhh,si la noi e jale cu somnulAr dormi repede daca as lasa-o sa fie rupta de oboseala,dar daca o las asa,doarme de pranz la 5 dupa amiaza si apoi se culca la 1 noaptea....Asa ca ma chinui sa o culc pe la 2,o scol dimineata mai devreme,si tot asa,dar amandoua in pat,si tot asa,face turele patului de o suta de ori si intr-un final se culca,grele,grele cu somnul asta...Nu stiu cum oi mai obisnui-o sa doarma singura in patul ei,poate cand o merge la facultate
Mirela,am reusit sa intru la fotografii cu cookies-urile si cache-urile,sarumana!
simplicity spune:
Buna seara,
Am vazut si eu poze, frumoase, de exceptie toate, pai eu una nu ma mir de pozele Alexutzzei, era de asteptat sa fie . Blondinul lui Dece ma face sa ,are niste carlonti superbi(eu ma bucur ca nu l-ai tuns, are o finete "masculina" aparte ), piticii lui Nyny par asa de angelici .
Loredana incearca sa introduci la oras < bucuresti > si asa te lasa sa intri, ce sa facem daca intram rar si nu suntem in romanica se pare ca avem restrictie :)
Dece , e frumos cum ai spus , eu spun ca trebuie traita perioada asta ca nu ne mai intalnim cu ea, de vb cum vorbeste acuma nu va mai vorbi(in schimb corect o sa vb o viata intreaga) , zambetul care apare instant dimineata cand ma vede nu va fi acelasi peste ani (cand isi va da seama ce mama are ) ; nu o sa o mai aud cum striga " mamiiii " ca sa ma uit la ea cum se prosteste ; eu fac activitati cu ea nu de stimulare, adica eu una nu le-am privit asa ci ca pe o activitate comuna, de obisnuinta si integrare in viata de zi cu zi, ca sa nu mai spun ca de cand cu vremea oribila din ultima perioada abia mai iesim dupa o paine (bate un vant de tremura si geamurile), ori sa stau 12-13 ore cu ea(numai noi 2 ) fara sa facem ceva ar fi prea greu . Noi 2 foarte mult ne " prostim" , eu ma topesc toata cand vad cum rade si cum ii place sa alerg dupa ea, sa dansam alandala etc
Atat imi e de draga, e f dependenta de mine, mai mult ca atunci cand era mica . Acum sunt si melancolica si parca totul e roz. Sper sa mai am ocazia sa mai fiu mamica unui bebe, dar daca nu eu oricum ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil si ca ma pot bucura de el.Bine ai spus Dece ca dragoste ca asta nu s-a mai vazut !!!
Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "
Beatrice1982 spune:
La multi ani Tomaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.
helpppppppppppppppppppppppp
nu are nimeni salvat linkul de la turbo jam de acum ....nush cat timp??????????
please!!!!!!!!
_
Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011)
Asteptand cel mai frumos in formula completa!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Beatrice1982 spune:
[blue]La multi ani Alexander!!!
[/blue]
_
Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011)
Asteptand cel mai frumos in formula completa!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
alexutzzza spune:
Facem cinste, incepem de cu seara ca trebuie sa trimitem cu sau cu sau cu
souvlaky de pui
gyros de porc
bifteky de vita
si multe produse de patiserie bune bune cu miere si nuca traditionale grecesti pentru toata lumea!
Si uram toti pufuletii
LA MULTI ANI SI SA NE TRAITI CU NUMELE
Mara Ioana de Miremia
Tudor Ioan de Tomaca
Daria Ioana de Ayanna
Yannis Andrei de Al3csa
Dionisios-Ionas de Vi4i
Ioana-Cristina de Mandruta
Alexandru Ioan de Livia
si scuze daca am uitat pe cineva
Plus sa ne traiasca mamicile, taticii si toti cei dragi cu numele de Ion/Ioana!
miremia spune:
La multi ani Arthur!
La multi ani, sa ne traiti cu numele!
Daria Ioana
Mara Ioana, surioara de David
Ioana Cristina
Mara Marutza Ioana
Yoannis (Yannis pui de grec)
Tudor Ioan
Yannis de al3csa
Alexandru Ioan
Dionisios Ionas
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Alex eu aleg gyros, sunt dependenta!
Si completez cinstea cu minunatul tort de care nu ma mai satur, cel cu pandispan si sarlota de fructe de padure. Pun maine o poza sa vedeti cat de demential arata!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia La multi ani Arthur! La multi ani, sa ne traiti cu numele! Daria Ioana Mara Ioana, surioara de David Ioana Cristina Mara Marutza Ioana Yoannis (Yannis pui de grec) Tudor Ioan Yannis de al3csa Alexandru Ioan Dionisios Ionas _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Eu nu prea le am cu sarbatorile, adica nu stiu cine ce cand se serbeaza (cu mici exceptii), sunt catolica si mai sunt si la cucurigu unde e cu totul altceva;
Aniversari frumoase sa aveti
Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia La multi ani Arthur! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Ooooops I missed it!
SUBSCRIU CU DRAG!!!!
Sa cresti mare si sa ai grija de mami si sa o trimiti sa ne mai scrie si noua 2 vorbe despre tine!
Oare micul Arthur vorbeste franceza sau romana?
sorina_bz spune:
Buna dimineata, cafelutza este gata!
La Multi Ani, Arthur, printul zapezii!
Sa fii sanatos si norocos, si sa-ti bucuri totdeauna parintii!
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Sf.Ioan!
Sa ne traiti cu numele!
de cinste, Alexutzza, Miremia....
Ana......greu ce povestesti tu acolo...imi amintesc de oboseala primelor luni de sarcina...offff!..adormeam oriunde ma asezam....
Dece......vazut poze de Luca.....ce zulufi are, ce culoare de par dementiala, si ce ochisori...Nu mai zic de mami a lui......ilegal de gazelutza!
Rux...sorry de zi aiurea! Poate azi va fi mai bine!
Alexutzzza...imi pare cam rau ca ai sters pozele...imi mai clateam si eu ochii...
Loredana...pupam cretzulina vorbareatza!
Simply....
Noi ieri ne-am amuzat jucand popice ....aveam de mai demult niste popice in forma de animale, din plus, si o minge moale de burete cu clopotel, depozitate, ca era prea mica iris pana acum, pentru jocul asta ... eu si diana mai daramam cate 3-4 popice, dar mandra, plina de ambitii, cand a vazut ca doboara doar cate un popic sau doua cu mingiutza...se ducea la ele si harsti! le culca pe toate cu manutza cand ii venea randul, apoi isi facea "bravo"..(fericita maxim era, ca rezolvase nodul gordian)
Cu somnul....la noi ca la nimeni, banuiesc...Chiar, mai este vreun puf care sa doarma ziua de 2 ori?....Am incercat in jurul anului nou, 31, 1, 2...s-o culc numai o singura data, ziua....dar a avut o dispozitie tare aiurea ....mofluza, maraita, irascibila....asa ca am revenit la 2 somnuri, si i-a revenit si princesitei buna-dispozitie... O adorm in patul mare, cu mine langa ea, cu doua suzete si iepurele-pet...si tot asa....musai sa fie foarte liniste in casa....da turul patului de o suta de ori, se foieste, rasuceste...imi face la fiecare culcare un examen orl complet si o coafura noua..... pana adoarme, intr-un final apoteotic...
Petreceri frumoase sa aveti astazi, si o zi minunata, in ciuda vremii!